За да сме красиви (само за момичета)
Модератор: Плазмодий
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: За да сме красиви (само за момичета)
така е! наистина действа. забелязала съм го при много хора. а и понякога като излезеш от вкъщи с доброто си настроение, просто усещаш, че хората сякаш те възприемат по друг начин.
а спортът е нещо много хубаво и здравословно... в днешния свят дори е задължителен според мен, защото сме постоянно заседнали някъде или под напрежение.. спортът е полезен не само за физиката, но и за психиката ни
а спортът е нещо много хубаво и здравословно... в днешния свят дори е задължителен според мен, защото сме постоянно заседнали някъде или под напрежение.. спортът е полезен не само за физиката, но и за психиката ни
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз ще заложа на плуването.. Не само защото не ми е позволен др спорт, но и след като изчетох доста неща..май това е най-доброто решение за всички мускули, изобщо за тегло и тонус 
П.С. Някой, ако е ходил на закрит басейн-да сподели. Насочила съм се към Мадара засега. Дали в БСФС са по-добри условията...
П.С. Някой, ако е ходил на закрит басейн-да сподели. Насочила съм се към Мадара засега. Дали в БСФС са по-добри условията...
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Аз мисля да ходя на Спартак,щото ми е сравнително близо,само дано да имам време,че с тоя пуст японский...Ама трябва да се спортува,съгласна съм.Аз досега съм ходила само на няколко вида танци,и то за кратко,щото много бързо ми омръзват
Исках на тенис,но имам определени физически дадености,така да се каже,които ми пречат(сетете се сами
).Плуването обаче май наистина си е най-яко.
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
ми не знам какво разбираш под добри условия... иначе в БСФС е 5 лева, ако си с карта излиза 4 за час. басейн като басейн 
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз понякога си лягам с грим, мама все ми се кара, но...renesanz написа:ми грима съсипва кожата,факт е,така че повече витамини,никакви цигари и малко грим (може и без) и винаги ще сте свежи
Те уж разправят, че и без алкохол ставате дълголетници, ама тва въобще не е така.
Е ,не говорим за някво промишлено наливане, но все пак...
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
хахаха,какво искаш да кажеш с това?renesanz написа:е може да са слаби и хубави,без грим. сега,ако е 80 кила няма как да бъде "ухажвана"... то нещата в днешно време опират до физика повече отколкото до красота. пък и не е приятно на никого да не може да носи дрехите,които иска,защото не му стават.
и мислиш ли,че имаш обективна преценка за нещата?
Красотата на един човек се определя от килограмите му ли ?
Toto-I will remember
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
според мене красотата (лице, поглед...) са 90%, физиката е само 10% 
- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
не ми се вярва това да излезе някога от устата на мъж, май нещо не си честен
, но иначе излъчването според мен е по-важно, има ги и т. нар. красиви грозници все пак, хора с уникален чар
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
не познаваш достатъчно мъжеellassence написа:не ми се вярва това да излезе някога от устата на мъж, май нещо не си честен![]()
, но иначе излъчването според мен е по-важно, има ги и т. нар. красиви грозници все пак, хора с уникален чар
Toto-I will remember
- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
Ice_Spirit написа:не познаваш достатъчно мъжеellassence написа:не ми се вярва това да излезе някога от устата на мъж, май нещо не си честен![]()
ми дано да си права
- Miss Piggy
- В началото бе словото
vvvv написа:Един савет, ще ви дам момичета. НЕ залагайте толкова на грима, спортуваите, няма значение дали ще ходите на фитнес или ще тичате в парка. Много е смешно някоя "мадама", която тежи 70-80 кг. да хване, да си сложи 3кг грим и да си мисли, че е много готина. Спортът е най-важен, за да изглеждаш добре.
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
- renesanz
- Легендарен флуудър
казвам,каквото знам от лични впечатления. повечето хора (мъже) те оглеждат отдолу нагоре,а не обратното.. за всяко момиче има момче,просто в повечето случаи така се получава. опитах се да кажа,че мъжете са повърхностни...........Ice_Spirit написа:хахаха,какво искаш да кажеш с това?renesanz написа:е може да са слаби и хубави,без грим. сега,ако е 80 кила няма как да бъде "ухажвана"... то нещата в днешно време опират до физика повече отколкото до красота. пък и не е приятно на никого да не може да носи дрехите,които иска,защото не му стават.
и мислиш ли,че имаш обективна преценка за нещата?
Красотата на един човек се определя от килограмите му ли ?
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
И аз съм на мнението на renesanz, че в днешно време понятието "красота" се приравнява на това "да си слаб", макар че разбирането за "хубаво тяло" при всеки е различно
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не е лицеприятно да си 80кг, но не е и приятно да си 40-45 с мокрите дрехи. Много зависи и от височината..но малко хора изобщо се замислят за това.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка: