Не съществува спор за това кое училище е по-добро. Съществуват неопровержими факти, които потвърждават нечия теза и доказват правотата на дадените безпристрастни изказванияkaramelitka_banditka написа:от малкото което успях да прочета определено се откроява разярен спор кое у-ще е по добро и леко отиваме оффтопик:)
Тема за бившите ни (вече) учебни заведения
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Re: Тема за бившите ни (вече) учебни заведения
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
- Курс: първи
Ами така е, да, и все пак има си и относителна страна... Може би не се изразявам правилно, идиоти и такива, които не знаят какво да правят с живота си има вьв всяко едно училище в страната и в Бургас в частност, не съм крайна в преценката си и ...не споря с никого по този повод
иначе, да , има си доказателства в подкрепа на твоята теза, shayne! 
- Nadir
- Пишете, о, братя
- Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Матурите бяха гавра, не само в Челопешкото ЧПГЧО, а навсякъде. Но поне нямаше учители, които да подсказват, а сами си решавахме тестовете! Както и да е, даскалото е много готино, нищо че е в провинцията... Славата ни се носи чак в ЛондонLama написа:Е като гледам на матурите май бяхте на първо място като областNadir написа:PELSS "Chelopech" в с. Челопеч... а сега съм Публична Администрация във ФФ ... Какъв прогрес!
П.п. Беше ми интересно, защото майка ми е Челопеч т.е. най-близките ми роднини са от там и ходя там веднъж на 3 седмици, но пък за сметка на това никого не познавам.
inc, как се казваш?
Малко спам...
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
ГПЧЕ "Йордан Радичков" - Видин
за нищо не става вече -> Английска филология
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- Free spirit
- В началото бе словото
- Специалност: Португалска филология
- Курс: втори
8 СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин" гр. Варна ---> Португалска филология 
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
От 1-ви до 7-ми... 33 СОУ-Изобразително изкуство ,от 8-ми до 12-ти -ПГТМД /Професионална Гимназия по Текстил и Моден Дизайн/ Моделиране и конструиране на облеклото
Сега СУ-Педагогика
Сега СУ-Педагогика
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Значи аз съм номер 4Jamalska написа:Уха 3тия Бастилианец се явявам...31 ПИЕМ...оцеляхме там,значи сме безсмъртни.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Немска гимназия, Бургас. Аз съм си сравнително доволна от училището... можеше и по - зле да бъде.
Иначе - Кореистика.
А относно матурите по български език и литература в английската не знам какво е било, но ако са били проведени като тези по английски...
Защото аз държах матура по английски и съответно представителите на английската гимназия около мен си правиха работите заедно, разделени на групички от по 5 - 6 човека.
А относно матурите по български език и литература в английската не знам какво е било, но ако са били проведени като тези по английски...
Защото аз държах матура по английски и съответно представителите на английската гимназия около мен си правиха работите заедно, разделени на групички от по 5 - 6 човека.
ПМГ "Академик Иван Ценов" Враца - - > ФМИ, СИ
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Аз мога да кажа, че в голяма част от стаите матурите се проведоха както трябва. За другата част просто нямам информация. Знам обаче, че бяха подбрали доста строги квестори. Същото се отнася и до матурата по английски. В твоята стая може и да се е преписвало, но аз знам и за сличаи, в които са искали да гонят ученици (разбира се не от английската). Резултатите обаче доста ядосаха някои хора. Немската толкова завидя, че сме пети в страната, че прибягна до някои не много почтени действия, от които нямаше голям смисъл. Глупаво е обаче да твърдите как всички са преписвали като луди, за да станем първи в града. Вече няма конкуренция между двете училища. Отдавна сме ви изпреварили и е крайно време да го признаете.Megera написа: А относно матурите по български език и литература в английската не знам какво е било, но ако са били проведени като тези по английски...
Цветелин Биков
- Osiris
- В началото бе словото
- Специалност: Овцеистика
1-7 клас - 5 ОУ "Иван Вазов" гр. Видин
8-12 - НГДЕК
ИФ - МСюИЕ
8-12 - НГДЕК
ИФ - МСюИЕ
НО КОМЕНТ
Е аз само отбелязвах наблюденията си.
А иначе не мисля, че в Бургас са останали кой знае какви добри гимназии след тазгодишните реформи, включително и немската. (Иначе аз даже се надявам ти да си прав за нивото в английската. Все някой трябва да държи фронта.) Не знам каква е политиката на вашата гимназия, но немски с по 30 души в класовете и без занимални (за тези, които не могат да си платят) в 8ми клас ще е трудно да се научи качествено. За изпреварване въобще не съм говорила... кой къде ще влезе/е влязъл (без значение дали говорим за гимназия или за университет) и това какво ще научи си зависи изцяло от него.
Стига сте се карали за глупости. Ясно е, че елитните софийски училища са много по-напред от тези в провинцията. Не е важно къде си учил, важна е реализацията след това!!
Не съм герой, просто не изпитвам страх!!
-
slavinka
- В началото бе словото
- Специалност: Биология (задочно)
- Адрес в галерията на СУ: MK5Z7GBR
134 СОУ "Димчо Дебелянов" - София
29 СОУ "Кузман Шапкарев" - София
29 СОУ "Кузман Шапкарев" - София
- Aurora_de_Bank
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
ииеее Славинка
1-7 клас 74 СОУ " Гоце Делчев"
8-12 клас 29 СОУ " Кузман Шапкарев"
Сега Биотехнологии 1 курс
8-12 клас 29 СОУ " Кузман Шапкарев"
Сега Биотехнологии 1 курс
Интелекта на планетата Земя е константна величина, а населениета расте!