...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не бъди сигуренГост написа:А иначе отиди и си разлафи хубаво със секретарките, на факултета
в който искаш да се преместиш, те
не ядат хора...
Иначе казано, осведоми се предварително за повечко работи и преди да отидеш при секретарките се постарай да си наясно с повечето работи. Не всички имат неограничено време, възможности и търпение
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Като знам, колко търпеливи са в СУТърговецът на кристал написа: Не всички имат неограничено време, възможности и търпение
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Дишай
Искаш Право, то е ясно...
Става!
висок успех от специалността в която си сега/примерно 5.88-6.00/, после молбичка, след това сдядаш на дупенцето и четеш, хоп изпитчето от КСК 2006 се взема живот и здраве и щтрак Марийке на портрет вече си се преместила с малко късмет.
Това е моят опит аз същото направих - само че от История в Право.
Помогнах ли ти?
П.С.: Ако няма да кандидатстваш право незнам какво друго, ако ще кандидатстваш Право - защо не си кажеш - няма нищо лошо или страшно от това че не си влязла от 1я път, така 4е ДИШАЙ!
Става!
висок успех от специалността в която си сега/примерно 5.88-6.00/, после молбичка, след това сдядаш на дупенцето и четеш, хоп изпитчето от КСК 2006 се взема живот и здраве и щтрак Марийке на портрет вече си се преместила с малко късмет.
Това е моят опит аз същото направих - само че от История в Право.
Помогнах ли ти?
П.С.: Ако няма да кандидатстваш право незнам какво друго, ако ще кандидатстваш Право - защо не си кажеш - няма нищо лошо или страшно от това че не си влязла от 1я път, така 4е ДИШАЙ!
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!
Ако не може - колкото може!
ахааам:)
е,добре,тожа го разбрах до тук!ама някой може ли да ми каже дали и във медицинска академия е така...смисъл някой да е чувал примерно да можеш да се преместиш от здравен мениджмънт в стоматология след пържата година ако си държал и химия и биология като кандидат-студенстки изпити?Знам,че се отклонявам малко то темата...но пък може да се намери някой осведомен,който да поиска да помогне на едно заблудено момиче