"Безплатните приставки" към гаджето?!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Just PRIDE, OK?
В началото бе словото
Специалност: The fuzz is watching you!
Обратна връзка:

Re: "Безплатните приставки" към гаджето?!

Мнение от Just PRIDE, OK? »

За да си с някого на сериозно, според мен трябва да имаш някакви чувства. А самото определение "някакви чувства", макар и на пръв поглед омаловажаващо, съдържа в себе си обаче един минимум атрибути и един от тях автоматически изключва основния проблем на темата - "безплатните приставки". Всеки един пряк или косвен недостатък на твоето гадже/съпруг/а се превръща в нещо наистина маловажно, ако чувствата са истински. Когато започваш да забелязваш подобни неща, очевидно "темата" ви се е изчерпала. Това е моето мнение по тая тема.
Изображение
Our Pride is our crime! http://pridebg.wordpress.com/ No shame, just PRIDE!
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Аз вече наистина нямам сили да казвам каквото и да било :|
Pak gluposti.....
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

black_lady написа:Моят е послушен :) Нямам "приставки". Става каквото аз кажа. А като сгафи последния път дойде с букет цветя. Държанието на мъжа е до голяма степен зависимо от това как си го възпита жена му! ;) Една жена няма нужда да вика и да се сърди, за да бъде чута. Има много по-...приятни методи, които се доказват ефикасни :mrgreen:
Друг е въпросът дали това е мъж или марионетка :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Плазмодий написа:
black_lady написа:Моят е послушен :) Нямам "приставки". Става каквото аз кажа. А като сгафи последния път дойде с букет цветя. Държанието на мъжа е до голяма степен зависимо от това как си го възпита жена му! ;) Една жена няма нужда да вика и да се сърди, за да бъде чута. Има много по-...приятни методи, които се доказват ефикасни :mrgreen:
Ми то в един момент ти писва.....
Pak gluposti.....
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

z_lapa написа:
Плазмодий написа:
Ми то в един момент ти писва.....
нещо не стоплих каква е връзката с моя пост :?:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Връзката е,че когато една жена върти един мъж и го прави "марионетка",както ти сам каза,в един момент писва:
1.на мъжа-който се е усетил
2.на жената-вече й става безинтересно
Сега схвана ли? 8)
Pak gluposti.....
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

black_lady написа:Моят е послушен :) Нямам "приставки". Става каквото аз кажа. А като сгафи последния път дойде с букет цветя. Държанието на мъжа е до голяма степен зависимо от това как си го възпита жена му! ;)
Пък вибратора даже няма нужда и да го "възпитаваш" :!:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Just PRIDE, OK?
В началото бе словото
Специалност: The fuzz is watching you!
Обратна връзка:

Мнение от Just PRIDE, OK? »

БУааааахаааа!!! 10 от 10 како! Евала, напомни ми да те черпя една ракия. :lol: :lol: :lol:
Изображение
Our Pride is our crime! http://pridebg.wordpress.com/ No shame, just PRIDE!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Just PRIDE, OK? написа:БУааааахаааа!!! 10 от 10 како! Евала, напомни ми да те черпя една ракия. :lol: :lol: :lol:
Черпи я сокче, че не пие :wink: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Според мен дразнителите е нормално да са в началото на връзката,когато двата характера все още се нагаждат. Нямам предвид сааамото начало, като витаем още в облаците от 'любов'. С времето трябва да приемеш или да свикнеш с недостатъците. Ако не ти изнася- чао. Аз лично не съм свиквала,нито съм ги приемала. За всяко едно нещо съм се опитала да дам обяснение и с времето да го разбера. Защото..свикването не е решение на проблема. Трябва да го разбереш. Защо прави това и това,на мен не ми харесва,но явно трябва така да постъпва по една или др причина.
Но никога не бих се примирила,ако е мърляв, ако не си прибира нещата,ако не похваща нищо у дома.. не е за мен такъв типаж ;)
Относно другите фактори- приятели и рода.. Важното е те да те харесат,а ти тях..не чак толкова. Все пак няма да живея с тях,а с него и не ме бърка какви са особено много.Но много важно е те да ме одобрят,за да не му пилят на главата и да не се опитват да ни/ми въртят номерца,за да ни разделят и тем подобни :)
Това е общо взето :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Моят приятел също си има трески за дялане, често се караме, но мисля, че не може без такива неща в една връзка.
-Често е твърде емоционален, избухва и казва неща, за които после съжалява, твърде е ревнив и понякога властен. Но когато човек обича, трябва да приеме негативното у другия, е, трябва да има някакви граници, но все пак всеки трябва да е готов да прави компромиси в името на обичта. Аз също си имам доста недостатъци, знам, че е така, но той ме приема такава, каквато съм.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

z_lapa написа:Ми то в един момент ти писва.....
Е, на мен не ми писва :) Поне във всеки един момент значеш, че можеш да разчиташ на този човек за всичко. Знаеш къде си с него, знаеш къде ще стигнеш. Главната концепция на понятието "семейство" са хора, които те обичат какъвто си, винаги те подкрепят и на тях може да се разчита винаги.

А какво значи "марионетка"? В случая говорим за един човек, който истински обича друг. Какво лошо има да се грижи за него? Неговият избор е напълно съзнат. Няма никакво интригантстване, нищо. И като се замисля е много повече мъж отколкото повечето, които познавам. Не знам защо днешните мъже се гордеят много повече да са мачото, който си тряска миризливите крака на масата пред телевизора и компандва жена си да му сготви, отколкото кавалерът, който идва с цветя и я пита как е минал денят й. Ако това ви е разбирането за мъжество, не мерси, ще пропусна :)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

това да си кавалер в никакъв случай не означава да тичаш по нечий задник, колкото и хубав да е.

все пак, всяко нещо си има граници и ако усетиш, че има нещо прекрасно и изящно, но то е на главата ти, при това с 8 сантиметрово токче в ръка- значи има някакъв проблем и очевидно той не е малък.(Осем сантиметра НЕ са малко, когато говорим за неща, които имат намерение да влязат в гърлото ми, при това през ушите.)

разбира се, всяка връзка е въпрос най-вече на отношение.
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

radja написа:това да си кавалер в никакъв случай не означава да тичаш по нечий задник, колкото и хубав да е.

все пак, всяко нещо си има граници и ако усетиш, че има нещо прекрасно и изящно, но то е на главата ти, при това с 8 сантиметрово токче в ръка- значи има някакъв проблем и очевидно той не е малък.(Осем сантиметра НЕ са малко, когато говорим за неща, които имат намерение да влязат в гърлото ми, при това през ушите.)

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Е то аз съм съгласен, а да и цветята пари струват, а пък кавалерите сме бедни :D :D :D
My will be done!!!
Аватар
D&D
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от D&D »

radja написа:това да си кавалер в никакъв случай не означава да тичаш по нечий задник, колкото и хубав да е.

Леле ти явно сериозно си го загазил :shock:
Изображение
Недостойно живее онзи,който пречи на другите да живеят.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”