Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Български футбол - Първобитен футбол
@ники, никой не може винаги да изнася страхотни мачове.Колкото и да ни се иска - не става
Въпросът е, че Марто играе със сърце и душа за този отбор и дори да не прави нищо смислено, не се предава до последната минута.А в момента повечето в национала не могат да разберат значението на тази фланелка... 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
tvl, ако останеш доволна от безцелно търчене по терена до задъхване и постоянни спринтове, ще натурализираме няколко ямайци. Юсейн Болт 100% ще ни класира на световно, нали там ги разпределят по сърце и тичане. 
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Да, да... М. Петров само тича - това го доказва...
Последните минутки са отделени на играта му за България..
Е, от друга страна наистина може да привикаме Болт... Сигурно е по-бърз от М.Петров... Да - решено е. Сигурно ще му куцат "топовните шутове, изстрели, голове...", ама нищо!
Някой друг... Да изготвим списък? Волейболист с отлична реализация чрез блокада? Или някой шампион на овчарски скок - за високите топки да се бори?
Едва ли ще вложат това, което влага М. Петров, но нищо...
А с това "безцелно тичане"... е, дано другите се вдъхновят поне малко и да не се стъписват при вида на топката.. Не си спомням някога да съм го видяла да се е отказал` в мач за България.
Е, от друга страна наистина може да привикаме Болт... Сигурно е по-бърз от М.Петров... Да - решено е. Сигурно ще му куцат "топовните шутове, изстрели, голове...", ама нищо!
Някой друг... Да изготвим списък? Волейболист с отлична реализация чрез блокада? Или някой шампион на овчарски скок - за високите топки да се бори?
Едва ли ще вложат това, което влага М. Петров, но нищо...
А с това "безцелно тичане"... е, дано другите се вдъхновят поне малко и да не се стъписват при вида на топката.. Не си спомням някога да съм го видяла да се е отказал` в мач за България.
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Ех, как се сменя палачинката. 1000% по Марто са редени яките клетви при пропуска му срещу Дания на Европейското и срещу Швеция в световните квалификации. Къса памет му е майката. Не помним, че и двамата са причина да ни има въобще на картата, помни се само, че единият го "мързяло", а другият допреди 2 години нямал решителни голове...
Аз помня само`, че не съм си променила мнението (повече от достатъчно) за М. Петров от 4-5 години. Е, може и да греша, някой друг да каже...
Клетви от мен към него досега никога не са редени.
Странно, сякаш опитвам да убедя себе си в личното ми усещане. So naive.
И когато гледаш някакъв двубой, независимо дали футбол, но предимно..., е съвсем средностатистически нормално някой играч да бъде препсуван. Бил той и "най-добрият". Но ти, Fletcher Lind, предполагам имаш предвид не по време на мача.
Мартин Петров! Оле!
...
Клетви от мен към него досега никога не са редени.
Странно, сякаш опитвам да убедя себе си в личното ми усещане. So naive.
И когато гледаш някакъв двубой, независимо дали футбол, но предимно..., е съвсем средностатистически нормално някой играч да бъде препсуван. Бил той и "най-добрият". Но ти, Fletcher Lind, предполагам имаш предвид не по време на мача.
Мартин Петров! Оле!
...
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Само споделям това, което съм чул за Мартин Петров от 4-5 години насам. Повярвай, хората имат много къса памет. 
Но могат да си припомнят и реакцията му след гола ни срещу Италия от същото това Евро 2004...
Лично аз.. не мисля да забравям какво е правил след всеки гол за България. Реакцията. Идеалистично, и все пак...
Могат и да се сетят, че е от малкото професионални футболисти с 4и гола в един мач.
Ако имаш предвид пък журналистите... те си имаха специално отношение към него
Разбира се позабравят това си отношение покрай изявите му`. Че кажат ли нещо за него какво да направят с болшинството футболисти? Но нещата и при тях заеха естественото си положение: "..отборът ни не може да се гради само на 3ма футболисти..." Мхм.
А от тази гледна точка много ми се искаше Мартин и Бербатов да играят в един клубен, реномиран` отбор. ...прекрасно...
"Първобитен футбол" - значи търпи развитие?
Ще ги видим с Щутгарт.
Лично аз.. не мисля да забравям какво е правил след всеки гол за България. Реакцията. Идеалистично, и все пак...
Могат и да се сетят, че е от малкото професионални футболисти с 4и гола в един мач.
Ако имаш предвид пък журналистите... те си имаха специално отношение към него
А от тази гледна точка много ми се искаше Мартин и Бербатов да играят в един клубен, реномиран` отбор. ...прекрасно...
"Първобитен футбол" - значи търпи развитие?
Ще ги видим с Щутгарт.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Абе, Мартин Петров започна да прави свестни мачове от онзи с Румъния, когато както ги вкара двата гола, така можеше и да не ги вкара. Къде беше до този момент? АЗ го харесвам като футболист още, докато си беше наше момче, ама все пак не мога да забравя слабите мачове, които редеше един след друг на европейско и на квалификации.tvl написа:Да, да... М. Петров само тича - това го доказва...
- ники
- Легендарен флуудър
Славия хубаво си го отнесоха. Жалко, че изпуснахме толкова положения, ама нищо. електричката поне игра отлично.
- ники
- Легендарен флуудър
Сори, Реал вече го взеха, колкото и невероятно да звучиFletcher Lind написа:tvl, ако останеш доволна от безцелно търчене по терена до задъхване и постоянни спринтове, ще натурализираме няколко ямайци. Юсейн Болт 100% ще ни класира на световно, нали там ги разпределят по сърце и тичане.
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Тук почвате да се шегувате с Болт, но трябва да кажа, че бягането на Болт няма да има нищо общо с бързината във футбола. Ако му дадете една топка, ако той няма усет как да я докосва няма как да е бърз като Мартин Петров, например. Болт няма и физиката за бърз футболист, той развива невероятна скорост след 20-я метър, а обекновено тичанията във футбола приключват там някъде.
ПС. Знам, че се шегувахте за това с Болт, но не се сдържах да не го спомена това.
ПС. Знам, че се шегувахте за това с Болт, но не се сдържах да не го спомена това.

- ники
- Легендарен флуудър
Абе, ние се шегуваме, ама Реал наистина му предложиха да тренира при тях 
- ники
- Легендарен флуудър
Вчера четох във вестника как Кокала с цялата си наглост и глупост заявява, че Левски бил по-добър отбор от ЦСКА и щял да ги измести в най-скоро време от първото място. Много ме издразни. То си се видя, кой колко може на мача с Локото вечерта и сега ми е много интересно, какво ще каже. Ама изобщо не се учудвам, защото това явно е характерно за повечето левскари. Точно когато ЦСКА е в тежко състояние и на всички е пределно ясно, че отборът има проблеми, точно тогава ще излезе я Батков, я Сираков, я треньорчето и ще започне да ръси закани и да се величае.
- ники
- Легендарен флуудър
Вчера Левски откровено се спасиха ева, едва. Нищо, на Армията ще ги опукаме. Той Пената си го каза 
ПП: А тоя Батков е пълен нещастник. егаси скапания злобар. Гледай си жалкото отборче, недей да коментираш ЦСКА. То е ясно, че и ние сме една пародия сега, ама не е той човекът, който ще го обсъжда. Сигурен бил, че щял да зимуват първи. Нагъл, нагъл, нагъл! Съдийството било престъпно. Нещастник! ТАмън му гледах интервюто в Спортен свят и за пореден път се убедих в глупостта му. После му дават ордени. Ай сиктир.
ПП: А тоя Батков е пълен нещастник. егаси скапания злобар. Гледай си жалкото отборче, недей да коментираш ЦСКА. То е ясно, че и ние сме една пародия сега, ама не е той човекът, който ще го обсъжда. Сигурен бил, че щял да зимуват първи. Нагъл, нагъл, нагъл! Съдийството било престъпно. Нещастник! ТАмън му гледах интервюто в Спортен свят и за пореден път се убедих в глупостта му. После му дават ордени. Ай сиктир.