Прехвърляне право от СУ-НБУ (4-ти курс)

Модератор: MidwinterSun

Calyx
В началото бе словото

Прехвърляне право от СУ-НБУ (4-ти курс)

Мнение от Calyx »

Здравейте! Искам да попитам има ли някаква възможност за прехвърляне от право в Софийския в НБУ(право) ? Аз съм 4-ти курс и има голяма вероятност да не мога да запиша заради невзетото Гражданско при Русчев...Още повече,че напоследък съм абсолютно недоволна от преподавателите в Юридическия факултет. След последния изпит по Трудово, когато при перфектно научени 92 въпроса от конспекта, асистентът ме отряза, просто реших, че или съм адски тъпа, или ЮФ не е за мен! Още повече, че имам колеги с невзети 3-4 изпита от пред.години*(естествено-и Гражданското) и др. и със сегашната сесия, ситуацията мн ще се усложни със записването! Затова питам- с колко изпита може да се запише 5-ти курс и КАК/ДАЛИ може в края на 4-ти курс да се прехвърля в НБУ? Моля за отговор!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Прехвърляне право от СУ-НБУ (4-ти курс)

Мнение от ^PrincessA^ »

Първо, темата не е за този раздел. Второ, не е изобщо за този форум, най-добре си питай във форума на НБУ, защото все пак те се явяват приемащата институция в случая. Иначе доколкото аз знам, местенето в посока СУ-НБУ става без проблеми.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

:lol: :lol:
Имам един колега дето е в твоя курс. Ама Трудовото(май то беше) си го взе :lol:

Иначе не би трябвало да имаш проблем при прехвърлянето. В НБУ са много щастливи на такива попълнения доколкото знам :) И най-добре е да провериш в НБУ процедурата и как стоят нещата.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Pisobella написа::lol: :lol:

Иначе не би трябвало да имаш проблем при прехвърлянето. В НБУ са много щастливи на такива попълнения .
За тях няма разлика в "попълненията"- все им пълнят джобовете, не мисля,че има разлика какво "попълнение " си ако започнеш отначало, или дойдеш по-късно.
Към авторката-напълно ти разбирам разочарованието.Хиляди изисквания, на никакво основание и по изпитите те карат да се чувстваш като нищожество...
Но пък ти си стигнала до самия край, струва ли си да теглиш чертата на всичко до тук :? А русчев няма ли как септември, или с молба до Декана да запишеш...
Аз точно поради това,че почти завърших , не се преместих в НБУ. Но пък магистратурата ми по желаната ми специалност ще е там, а не в противния юФ , разбира се...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Да, радват се на всякакви попълнения. Но принципно ако се прехвърляш,особено от ужким хубав ВУЗ, са още по-щастливи :) От НАТФИЗ направо пърхат от щастие да ги прилапват - един вид - "Виждате ли,по-готини сме от НАТФИЗ, по-готини сме от СУ,хората бягат от там и идват при нас!". Такъв смисъл влагам в думите си.

Иначе е много ясно, че на който и да е се радват - нали им цака кинти.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
SteelDragon
От дъжд на вятър

Мнение от SteelDragon »

Еми за 900 лева на семестър и аз ще те гледам като благородник :)
Я кажете, ако има хора с опит, с колко невзети изпита от 4ти курс може да се запише 5ти. Аз имам наказателно невзето, а Трудово ми виси още, ще видим. Бахти трудовото ... Може ли с 2 невзети да се запише спокойно 5ти курс? Да не се запътя и аз към НБУ :(
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
zmey
Пишете, о, братя

Мнение от zmey »

SteelDragon, ако не се лъжа последната година може да се запише с доста висящи изпити, точно защото ти е последна. Но дори и да не е официално написано някъде, неофициално е така. Не се безпокой за Правото, ако са ти само 2 няма да имаш абсолщтно никакъв проблем. Късмет с Трудовото - ще ти е нужен :)
SteelDragon
От дъжд на вятър

Мнение от SteelDragon »

Благодаря, Змейо! Дано да е така!
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”