Така е модерно, по-този начин си cool.Ksto написа:А защо заглавието ти е едно такова криво
ЧЕТВЪРТО КЛАСИРАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: ДОПЪлНИТЕлЕН ПрИЕм
Аз си мислех, че важи само за скайпа... 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
kubetski
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: първи
Re: ЧЕТВЪРТО КЛАСИРАНЕ
Благодаря Ви много за информацията, значи утре (всъщност е вече днес) ще отида да се запиша каквото и да е с надеждата че ще мога да се прехвърля после. Надявам се да ме приемат и да се запозная лично с такива отзивчиви хора като Вас. 
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Оуу,заглавието е като успехчетата в асл.бг 
Заглавието се получи така случайно.
Съжалявам,че обръщате внимание на това, а не на въпросите,които зададох !
Аз знам , че резултатите излизат около 10 ти, ама къде ще се проверяват ?
Наистина май на никой не му пука
Съжалявам,че обръщате внимание на това, а не на въпросите,които зададох !
Аз знам , че резултатите излизат около 10 ти, ама къде ще се проверяват ?
Наистина май на никой не му пука
хора имам мн важен въпрос
кандидатствах с 2те ми матури по бел-5,29 и по география-4,29 ,някой има ли представа дали имам шанс или ... 
- kristy
- В началото бе словото
имаш шанс, 5.29 е добра оценка , все с някой от двата предмета ще влезешn_h_e написа:хора имам мн важен въпроскандидатствах с 2те ми матури по бел-5,29 и по география-4,29 ,някой има ли представа дали имам шанс или ...
.:.Никой за нищо, себе си за всичко.:.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Явно никой не знае 
А защо трябва да ни пука за твоето класиране?! о.О
А защо трябва да ни пука за твоето класиране?! о.О

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Няма ли да излизат в интернет?
А ако не - 100% някъде из университета ще излязат!
А ако не - 100% някъде из университета ще излязат!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Ragnel
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Някои като влязат и все едно са хванали Господ за макарите вече. Наистина няма смисъл да се пълни темата с коментари, които не са по нея.А защо трябва да ни пука за твоето класиране?! о.О
KANDI, хората за това класиране мисля, че са доста малко, защото с добри оценки от матурите много вече са влязли в Югозападния в Благоевград и на други места. Що се отнася до 10, резултатите ще излязат на сайта като другите - така че ще можеш да ги провериш по нета. Местата, ако липсват кандидати, се преобразуват от мъжки в женски и обратно - въпросните специалности са почти празни, отделно на редовната баловете се сринаха, така че доста позакъснели имат шанс да влязат. Тук има малко инфо по въпроса: http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=246177
Желая успех на всички
Ragnel написа:Някои като влязат и все едно са хванали Господ за макарите вече. Наистина няма смисъл да се пълни темата с коментари, които не са по нея.А защо трябва да ни пука за твоето класиране?! о.О
KANDI, хората за това класиране мисля, че са доста малко, защото с добри оценки от матурите много вече са влязли в Югозападния в Благоевград и на други места. Що се отнася до 10, резултатите ще излязат на сайта като другите - така че ще можеш да ги провериш по нета. Местата, ако липсват кандидати, се преобразуват от мъжки в женски и обратно - въпросните специалности са почти празни, отделно на редовната баловете се сринаха, така че доста позакъснели имат шанс да влязат. Тук има малко инфо по въпроса: http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=246177
Желая успех на всички
Най-накрая да прочета нещо сериозно в отговор на поставените от мен въпроси.
Много благодаря !!!
Малко ми е тъжно заради грубостите на предишните събеседници
Ами и аз пожелавам успех на тези,които като мен все още са в очакване, а на тези, които вече са приети им честитя !
Ей,тука има големи идиотиKANDI написа:Ragnel написа:Някои като влязат и все едно са хванали Господ за макарите вече. Наистина няма смисъл да се пълни темата с коментари, които не са по нея.А защо трябва да ни пука за твоето класиране?! о.О
Желая успех на всички
Най-накрая да прочета нещо сериозно в отговор на поставените от мен въпроси.
Много благодаря !!!
Малко ми е тъжно заради грубостите на предишните събеседници
Ами и аз пожелавам успех на тези,които като мен все още са в очакване, а на тези, които вече са приети им честитя !
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
oохх даноkristy написа:имаш шанс, 5.29 е добра оценка , все с някой от двата предмета ще влезешn_h_e написа:хора имам мн важен въпроскандидатствах с 2те ми матури по бел-5,29 и по география-4,29 ,някой има ли представа дали имам шанс или ...
- spoofi
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Бате... откаде падаш.. с тези оценки ако не влезеш та с мойте 4.10, 3.25 ли ще влезеш ..kubetski написа:Здравейте!
Имам на матурата по БЕЛ 5.38, и на матурата по Английски език 5.43. Интересува ме сега мога ли да бъда приет въобще в някоя специалност само с тези оценки?
Моля за спешен отговор, защото утре е последния срок, да не се разкарвам напразно защото не съм от София. Благодаря предварително.