Авто тема

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Авто тема

Мнение от Crematory »

Айде запис. И аз съм собственик на кола, но без книжка. Само ме возят.
Ама кредитът е на мое име, аз избрах колата, тъй че - моя си е, пък :lol:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Crematory написа:Айде запис. И аз съм собственик на кола, но без книжка. Само ме возят.
Ама кредитът е на мое име, аз избрах колата, тъй че - моя си е, пък :lol:

Аз пък имам книжка, ама нямам кола. Искаш ли да си ги разменим, че ми омръзна да се моля всеки път на баща ми за неговата ;)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Re: Авто подфорум

Мнение от Mira »

Бeтон написа: А комбито ми напомня на кучкарска кола. :lol: :lol: :lol:
Пак добре,мен ми напомня на катафалка :lol: Иначе и аз висех по едно време нон-стоп в Ауди-форума,но поради други причини :mrgreen: Нямам лично моя кола най-вече,защото така и не открих желание у себе си да шофирам след като изкарах книжка и баща ми ме комплексира,когато се опитах няколко пъти да го повозя :roll: Бившият ми от друга страна така и не се реши да повери волана на неговата в мои ръце и така...От 3 години не съм шофирала и едва ли помня как ставаше :oops: Но пък съм си харесала возилца,ако някой ден евентуално се осмеля - Мазда 6 и ПеШо 407 :drunken:

ПП:Абе,дали бях по темата??? :|
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Комбито ...
Един приятел има Субару - Легаси комби ... страшна кола !!! 165 к.с. и лети ли,лети ... :) С кожени салони,уредби и ала бала ... Мисля,че даже отзад могат да си спят спокойно двама човека и сигурно ще е по-удобно от леглото ми в квартирата. :mrgreen:
Дайте някакви предложения като литература,от която мога да науча повече относно колите - започвайки от най-основните неща до по-сложните.Нещо като енциклопедия...Може и да не е само в нета,но да е добра :).
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

HeyGod написа:Комбито ...
Един приятел има Субару - Легаси комби ... страшна кола !!! 165 к.с. и лети ли,лети ... :) С кожени салони,уредби и ала бала ... Мисля,че даже отзад могат да си спят спокойно двама човека и сигурно ще е по-удобно от леглото ми в квартирата. :mrgreen:
:).
субару е най-добрата кола! аз съм влюбена в новия outback и legacy,ама седан. имат супер хармонични форми,красота! мани ти,че било комби,вози като кораб и можеш да сложиш всичко,най-вече въдиците без да се изпотрошат :) като нещо по-достъпно за сега съм се насочила към волво V40 или S40 :) ама това субару като го видя и откачам :drunken:
subaru-outback-main.jpg
subaru-outback-main.jpg (89.99 KiB) Преглеждано 259 пъти
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Неговото е малко по-старо,от миналия век както вика един приятел. :)
Но като влезеш в колата ... прераждаш се. :P
Не беше всъщност чак толкова скъпо ... 12000-13000 лв. втора ръка,но и като мине през 1-2 ремонта стават към 15к.
Изображение

Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Вижте кво, по-симпатична количка от моята никъде няма!
...................

шегувам се всъщност :") Ама ми е екстра. Не искам БМВ-та, Ламборджинита, Поршета... най-малкото няма да мога да ги изхраня... ама като стана голяма и богата ще си купя! :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от Pisobella на 06 Сеп 2008, 11:44, променено общо 1 път.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
javortomov
Драскач
Специалност: МО, ЮФ
Курс: втори

Мнение от javortomov »

горката стара корсичка :) абе кола да е - да те вози и да не се троши много - повече на този етап не ми трябва :) Аз лично карам Фиеста от 92година и за сега ми е екстра - поне не изживявам приключение с градския трянспорт всеки път когато ми се налага да изляза някъде :)
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Ти какво искаш да кажеш с това "горката стара корсичка"?!Нещо против моите шофьорски умения, а? А?! А!!! Обиждаш ми количката на стара,а?! Виж я ква е хубавица! Стара била! :lol: ( шегувам се естествено :) ) Не съм най-якият шофьор, ама тая кола не съм я мъчила за сега :lol: :lol: :lol: :lol: Нямам и намерението да я мъча. Аз ще стана много добра шоферка! Всички завои на дрифт.... :lol: :lol: :lol:

То кофтито на старите коли е,че им трябва яко поддръжка ... иначе аз обичам стари колички ...
Изображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

ако са стари поне да са от по-здравите,че да не им сменяш ходовата част на всеки 2 месеца. мойта е от 91-ва :D честно казано малки коли не обичам,имат само едно предимство и то е,че не харчат много,но пак зависи от много неща. :) иначе всико е по-добре от претъпкания сутрешен автобус,пълен с нечистоплътни същества.....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
javortomov
Драскач
Специалност: МО, ЮФ
Курс: втори

Мнение от javortomov »

аз пък много обичам малки коли! Много по лесно се паркират. Много по лесно можеш да минаваш между другите коли в задръстванията. Единственият им недостатък е за сметка на другите в колата ;)
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Давайте някаква литература на начинаещите ... чак ме е срам,че не разбирам нищо от коли... :)
Изображение

Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Ми зависи какво искаш точно - за устройство на колата или за начини на шофиране или и двете?
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ooo, като карах курса, баща ми ме беше залял с книги, той е завършил паралелка за автомобилни двигатели и има какви ли не книги за коли. Имаше една , в която буквално пишеше как се кара - натисни тук, цъкни онова, врътни ключа, сложи си колана и примерно - опитният шофьор прави това за 5 секунди. И ти четеш и си викаш - абе, 5 секунди, аз за толкова не мога да сметна кой педал е за газта :lol:
В крайна сметка се оказах теоретичка, а не практичка - взех листовките и ме скъсаха на практиката.
Обаче от както ни се развали колата - карам. Мъжът ми бута, аз въртя волана. :lol: Трупам опит, тъй да се кжае :mrgreen:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Абе Крем, тая кола вашата през какво ли не минава? Кво й има?
Между другото се оказа, че приятелят ми те знае, ама от форума на Киа :lol: :lol: :lol:
И между другото се оказа, че една позната и с нея се знаете, ама от форума на бг-мама :lol: :lol: :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”