ЧЕТВЪРТО КЛАСИРАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Re: ЧЕТВЪРТО КЛАСИРАНЕ
Далеч съм от мисълта, че знанията, които трябва да имаш, за да издържиш успешно матурата, след това ще са от фундаментално значение за бъдещата ти професионална реализация. Аз съм математик и знам, че това няма да ми помогне да си реша задачите. Матурата обаче проверява до каква степен си усвоил нормите на родния си език и собствена литература. Тези неща може да мислиш, че няма да ти помогнат, но те са важни за един грамотен и интелигентен човек, без значение от областта, в която ще се реализира за вбъдеще.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
shayne написа:Далеч съм от мисълта, че знанията, които трябва да имаш, за да издържиш успешно матурата, след това ще са от фундаментално значение за бъдещата ти професионална реализация. Аз съм математик и знам, че това няма да ми помогне да си реша задачите. Матурата обаче проверява до каква степен си усвоил нормите на родния си език и собствена литература. Тези неща може да мислиш, че няма да ти помогнат, но те са важни за един грамотен и интелигентен човек, без значение от областта, в която ще се реализира за вбъдеще.
Абсолютно вярно!!
-
Dream_GIRL
- В началото бе словото
Здравейте`искам да попитам мога ли да участвам в допълнителното класиране веэ да съм кандидатствала на редовните`а само с оценката от друг ВУЗ?

"Точната дата на раждане не е известна, но със сигурност е ясно, че Раковски е роден на 2 април"
Имате ли някаква информация за специалността " Неформално образование" ?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
май никой няма инфо за тази специалност 
бтв..някой случайно дали може да ми каже..колко е мин. бал за мъжете в специалност Педагогика,редовно на 3-то класиране ?
бтв..някой случайно дали може да ми каже..колко е мин. бал за мъжете в специалност Педагогика,редовно на 3-то класиране ?

- kristy
- В началото бе словото
можеш с оценка от друг вуз , ето какво пише на допълнителен прием:Dream_GIRL написа:Здравейте`искам да попитам мога ли да участвам в допълнителното класиране веэ да съм кандидатствала на редовните`а само с оценката от друг ВУЗ?![]()
![]()
![]()
Допълнителният прием важи за некласирани и незаписани в други специалности след окончателното класиране кандидати на Университета и за кандидати, положили съответните изпити в други висши училища.
.:.Никой за нищо, себе си за всичко.:.
- kristy
- В началото бе словото
не знам точно, но някъде 18-19 сигурноSeLby написа:май никой няма инфо за тази специалност
.:.Никой за нищо, себе си за всичко.:.
Можеш да прочетеш тук за неформално образование:
http://socrates.hrdc.bg/Resources_docs/ ... SEU_bg.pdf
http://www.karieri.bg/show/?storyid=463137
http://socrates.hrdc.bg/Resources_docs/ ... SEU_bg.pdf
http://www.karieri.bg/show/?storyid=463137
-
Dream_GIRL
- В началото бе словото
Мерси много!И аз го видях,ама не бях сигурна!Значи утре ще отида спокойнно да си взема оценката от УНСС и после в СУ.Не исках да се разкарвам излишно,но пък от 2 дни звъня в учебен отдел на СУ за инфо и никой не вдигаше телефона.kristy написа:можеш с оценка от друг вуз , ето какво пише на допълнителен прием:Dream_GIRL написа:Здравейте`искам да попитам мога ли да участвам в допълнителното класиране веэ да съм кандидатствала на редовните`а само с оценката от друг ВУЗ?![]()
![]()
![]()
Допълнителният прием важи за некласирани и незаписани в други специалности след окончателното класиране кандидати на Университета и за кандидати, положили съответните изпити в други висши училища.
"Точната дата на раждане не е известна, но със сигурност е ясно, че Раковски е роден на 2 април"
-
kubetski
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: първи
Здравейте!
Имам на матурата по БЕЛ 5.38, и на матурата по Английски език 5.43. Интересува ме сега мога ли да бъда приет въобще в някоя специалност само с тези оценки?
Моля за спешен отговор, защото утре е последния срок, да не се разкарвам напразно защото не съм от София. Благодаря предварително.
Имам на матурата по БЕЛ 5.38, и на матурата по Английски език 5.43. Интересува ме сега мога ли да бъда приет въобще в някоя специалност само с тези оценки?
Моля за спешен отговор, защото утре е последния срок, да не се разкарвам напразно защото не съм от София. Благодаря предварително.
Не, трябва да си положил кандидатстудентски изпит по предмет, в случая по БЕЛ и/или АЕ.
...
...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Да! Можеш, сигурна съм! Поне специална предагогика или начална! Аз влязох така в социална, но там вече няма места!kubetski написа:Здравейте!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
ДОПЪлНИТЕлЕН ПрИЕм
Някой знае ли къде и кога ще се проверяват резултатите от допълнителния прием
В момента все още стои старата информация от предишните 3 класирания и като задавам там новия ми входящ номер , се изписва,че е некоректен, а пък на стария номер си стои старата информация
И още нещо - обявените свободни места по специалности дали се делят на мъже и жени или са на общо основание
Някой знае ли колко човека са подали молби за допълнителния прием?
Защо имам чувството,че малко хора се вълнуват този път !
Не сте толкова активни както преди
В момента все още стои старата информация от предишните 3 класирания и като задавам там новия ми входящ номер , се изписва,че е некоректен, а пък на стария номер си стои старата информация
И още нещо - обявените свободни места по специалности дали се делят на мъже и жени или са на общо основание
Някой знае ли колко човека са подали молби за допълнителния прием?
Защо имам чувството,че малко хора се вълнуват този път !
Не сте толкова активни както преди
Re: ДОПЪлНИТЕлЕН ПрИЕм
Някъде четох, че резултати ще има на 10...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Ksto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско Управление
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: ДОПЪлНИТЕлЕН ПрИЕм
А защо заглавието ти е едно такова криво