Мензата
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- gunner_pz
- От дъжд на вятър
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Работи ли вече столът с Софийския?
В близост до Ректората се намира и едно заведение за бързо хранене - Tazburger. За съжаление не мога да обясна много добре къде точно се намира.
Ако не се лъжа се излизаше от вътрешния двор, където е и библиотеката, завиваше се наляво оттам и на първата пресечка се завиваше вдясно. Някой да ме поправи, ако греша. 

- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Точно под Шипка 6 е и аз го споменах Таз-а.
Бургерите в този Таз стават само за запълване на кариесите
. Точно като в Макдоналдс, можеш да го сгърчиш до размерите на 1 левче .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Много е приятно да разбереш,че има хора,който ти помагат да се "подхраниш" не само интелектуално. 
"Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"
-
missparker
- Пишете, о, братя
Хубаво,че са пуснали стола(дано само храната е хубава
), защото само от хамбургери и пици не се живее 
.....но и никой не е умрялmissparker написа:Хубаво,че са пуснали стола(дано само храната е хубава), защото само от хамбургери и пици не се живее
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
В подлеза пред ректората продават пици, има дюнерджииница на паметника на Левски срещу ФЖМК...
има и много кафета из уличките до ректората, както и ако пресечете паркчето в посока Френското посолство - има до него китайски ресторант...
В противоположната посока - към парламента, зад паметника на Онзи Тип С Коня, в уличката надолу е пълно с ресторантчета, дюнерджииници и пици... Колегите ми от София са по-запознати и те водят, макар, че е традиция на групата да се съберем 20 души у таза и да се наплюскаме...
Колкото до стола на ректората - почнете от централната зала, ако гледате към стълбите нагоре, северното крило се пада вляво, тръгнете натам, докато намерите след коридорчето стълбите за нагоре, до тях има 2 книжарници. Стълбите надолу обаче са за стола и 2 от лафките... стола е вляво като слизате....
Иначе има лафка, като влизате от вътрешния вход откъм двора - пада се влявото коридорче като влизате, преди книжарницата...
Какво друго? Сигурно ще ви е интересно и къде какви кафета има - за тва по-нататък в нашето предаване...
има и много кафета из уличките до ректората, както и ако пресечете паркчето в посока Френското посолство - има до него китайски ресторант...
В противоположната посока - към парламента, зад паметника на Онзи Тип С Коня, в уличката надолу е пълно с ресторантчета, дюнерджииници и пици... Колегите ми от София са по-запознати и те водят, макар, че е традиция на групата да се съберем 20 души у таза и да се наплюскаме...
Колкото до стола на ректората - почнете от централната зала, ако гледате към стълбите нагоре, северното крило се пада вляво, тръгнете натам, докато намерите след коридорчето стълбите за нагоре, до тях има 2 книжарници. Стълбите надолу обаче са за стола и 2 от лафките... стола е вляво като слизате....
Иначе има лафка, като влизате от вътрешния вход откъм двора - пада се влявото коридорче като влизате, преди книжарницата...
Какво друго? Сигурно ще ви е интересно и къде какви кафета има - за тва по-нататък в нашето предаване...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
missparker
- Пишете, о, братя
Колега не говоря само за цената, въпреки че и тя е от значениеNikolov написа:.....но и никой не е умрялmissparker написа:Хубаво,че са пуснали стола(дано само храната е хубава), защото само от хамбургери и пици не се живее
.Все пак продължавам да си държа на стола,защото както каза един колега:"За 1,50 лв. съм готов да простя всичко..."(или нещо такова)
-
кой повика кой почука
- Драскач
Трябва да се яде! Абе 4-ти курс съм... от 1-ви ям по столовете. И когато почнах да работя и да взимам малко повече пари пак винаги съм ял там. И съм много доволен. Наистина с хамбургери доникъде няма да се стигне! А някой знае ли в студентски дали някой стол работи и в събота? Много е важно! Едно време имаше 1-2 такива, ама сега не знам.
Koлежке,не мога да съм по-съгласен с вас по този въпрос.Колега не говоря само за цената, въпреки че и тя е от значениеИстина е,че никой не е умрял от fast foods, но и никой не е станал по-здрав - само си е развалил стомаха или гони американците по тегло
Онзи Тип С Коня... Ще ме убиете просто... Това е Цар Освободител...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
бързо си поправи правописната грешка.DADO написа:rusnaka, как тебья зовут?
:
Иначе стола бачка от септември - нали за да папкаме задочниците
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Добре, че ни го напомни, бяхме забравили.rusnaka написа:Онзи Тип С Коня... Ще ме убиете просто... Това е Цар Освободител...