Първокурсници-общежития
Модератор: Плазмодий
Re: Първокурсници-общежития
Ейнджъл, напиши все пак какъв ти е бала...
- Angel
- Живее, за да пише
- Специалност: Информационни системи
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
5,16 или нещо от сорта ... бала беше 25,80 
// въпреки, че не съм във ФФ, дали по факултети ще ни делят пак =) че на мен повечето ми познати горен курс, са по поне 2-ма от един факултет
в стая, а третият/третата е друг факултет, а пък някои и са си от различни...
// въпреки, че не съм във ФФ, дали по факултети ще ни делят пак =) че на мен повечето ми познати горен курс, са по поне 2-ма от един факултет
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
за бала ти гледат от кой факултет си и се състезаваш с хората от твоя факултет,а иначе за стаите можеш да се паднеш с който и да е.....доколкото съм чувала,ако имаш над 5 и си вътре(ех,този израз ми напомня времето,когато кандидатствахме)

Pak gluposti.....
- Brooke Davis
- От дъжд на вятър
А да ме светнете след като от 15.09 до 20.09 е "настаняване" значи на 15 (примерно) мога да се настаня, което означава:
а) да пренеса себе си и багажа и вс истории там..и да заживея щастливо (!?)
б) да се вясна да си взема ключа от стаята и към 1-ви доброволно (или не дотам) да се заселя официално
в) да отида да си взема ключа, да видя какво- що из стаята, да остана да нощувам и да си ходя..до заветния 1-ви, когато ще е "Великото преселение на народите"..
Е..кво прайм? Кои са възможните варианти или всичките са варианти?
а) да пренеса себе си и багажа и вс истории там..и да заживея щастливо (!?)
б) да се вясна да си взема ключа от стаята и към 1-ви доброволно (или не дотам) да се заселя официално
в) да отида да си взема ключа, да видя какво- що из стаята, да остана да нощувам и да си ходя..до заветния 1-ви, когато ще е "Великото преселение на народите"..
Е..кво прайм? Кои са възможните варианти или всичките са варианти?
Всичките са възможни. Аз лично ако се класирам (дано, дано, дано ,дано...) планирам да отида на 15-16, да видя какво има да се прави по стаята, да се уговорим със съкварЧиранЧиЧи кой какво ще купи, да боядисаме, поправим и подредим каквото преценим, да си оставя малко багаж и да се прибера към "Атомната столица"
И после към 24-25 да се пренеса с останалия багаж...
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Хм, една бивша съученичка ме изуми.
Вика, че баща й ходил до София, питал някаква жена за общежитията и тя му казала, че момичето ще живее в блок 42. Как се знае толкова рано, все пак тя също ще е първи курс(влязла е с матура по химия или биология)?
Дали е възможно вече да се знаят тия неща, просто да не са въведени данни в сайта?!
Вика, че баща й ходил до София, питал някаква жена за общежитията и тя му казала, че момичето ще живее в блок 42. Как се знае толкова рано, все пак тя също ще е първи курс(влязла е с матура по химия или биология)?
Дали е възможно вече да се знаят тия неща, просто да не са въведени данни в сайта?!
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Значи.....
svetleto89,напълно е възможно ако това е станало с връзки,иначе няма начин-то аз нз дали ще се класирам,а пък камоли кой блок
Brooke Davis,всичко е вариант!Аз лично мисля да отида към 15ти-16ти,да остана към 18ти(все пак на 17ти е партито на Тиесто),да говоря със съквартирантките и да се прибера и после към 20ти и някой си да си заживея щастливо.Доколкото знам,те като те настаняват ти искат пари за наема за целия септември,което ще рече,че ти можеш да си правиш каквото си искаш!

svetleto89,напълно е възможно ако това е станало с връзки,иначе няма начин-то аз нз дали ще се класирам,а пък камоли кой блок
Brooke Davis,всичко е вариант!Аз лично мисля да отида към 15ти-16ти,да остана към 18ти(все пак на 17ти е партито на Тиесто),да говоря със съквартирантките и да се прибера и после към 20ти и някой си да си заживея щастливо.Доколкото знам,те като те настаняват ти искат пари за наема за целия септември,което ще рече,че ти можеш да си правиш каквото си искаш!
Pak gluposti.....
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
И аз ще направя така. Отивам, потвърждавам си мястото, оставям си евентуално част от багажа, връщам се у дома и отивам пак вечерта преди 1-ви октомври.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- Brooke Davis
- От дъжд на вятър
ясно...значи няма да има проблем и аз ще приложа план в)
всичко 6 само ще се направя, че не съм прочела за тоя Тиесто, че ще си разваля хубавото мнение за z_lapa
шегувкам се..всъщност не се шегувам- не го харесвам въобще даже ме дразни..шегувам се, че ще си разваля впечатленията 
- Мангата
- В началото бе словото
- Специалност: информационни системи
ех и аз се притеснявам сега пък за общежитията и моя бал не е особено висок.ако стане най-лошото,тогава ще трябва да търся някоя колежка да живеем заедно ,поне докато се оправят нещата с общежитията,защото на квартира...не е много ефтинко
ако някои си търси съквартирантка да знае,че аз съм на линия при такива обстоятелства... 
- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
и аз съм на линия, ако не се получат нещата... и моят бал не е особено висок- 5.29, 27.87 , така като гледам бала на другите 
- Antikorper
- От дъжд на вятър
Мани, преди малко говорих с майка. Ако в края на годината успехът ми е под 4, ще ме баннат по домашен адрес и ще трябва да си търся квартира 
- Brooke Davis
- От дъжд на вятър
Може да си преградите някой уютен подлез с кашони и картонени кутии. 
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Е,в крайна сметка шегуваш ли се или не се шегуваш?Brooke Davis написа:ясно...значи няма да има проблем и аз ще приложа план в)всичко 6 само ще се направя, че не съм прочела за тоя Тиесто, че ще си разваля хубавото мнение за z_lapa
шегувкам се..всъщност не се шегувам- не го харесвам въобще даже ме дразни..шегувам се, че ще си разваля впечатленията
Pak gluposti.....
- Brooke Davis
- От дъжд на вятър
ашишиши оплетено стана а? абе шегувам се ама тиесто е тъп