Езикови курсове и школи
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: ДЕО-ИЧС. Отзиви.
Все пак ако някой знае нещо за руския, хайде да драсне някой ред.... 
- DADO
- Легендарен флуудър
Re: ДЕО-ИЧС. Английски език 360 часа интензивно!
Какво е това? За пръв път чувам^PrincessA^ написа:Британика?![]()
/егати рекламата му хвърлям в тоя форум!/
Ibiza DJ
- mims
- В началото бе словото
Ако ви се учи арабски - това е мястото.Наджарян е страхотен преподавател.Няма да съжалявате
العربية اجمل لغات العالم
- mims
- В началото бе словото
За английския не съм чувала много добри отзивиzvezdi4ka написа:a ako ни се учи английски ...
العربية اجمل لغات العالم
Някой да знае нещо за курсовете в учебният център към Комисия “Фулбрайт”? Разбрах, че курсовете са по системата “New Headway” и “International Express”. Някакви отзиви?
Относно ДЕО-ИЧС, явно зависи при кой преподавател ще се паднеш. Имам колеги, които са доволни, но познавам и такива, които са много разочаровани.
Относно ДЕО-ИЧС, явно зависи при кой преподавател ще се паднеш. Имам колеги, които са доволни, но познавам и такива, които са много разочаровани.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: ДЕО-ИЧС и всякакви езикови курсове и школи.
Правя обща тема.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Здравейте,
досега съм изкарал английски 3 нива в Британика (от нула до Intermediate)
В момента обмислям Upper Intermediate и вероятно ще се запиша в ИЧС към СУ, защото нямам достатъчно пари за Британика.
В СУ е 400 лв за ниво
В Британика е 600 лв.
До момента съм изключително много доволен от Британика, особено от последното ниво, където ни преподаваше нейтив спиикър.
За СУ съм чувал добри отзиви. Притеснявам единствено това, което Принцеса каза в началото на дискусията, че се преподава на български език (ужас).
Затова звъннах и питах, казаха ми, че за Upper Intermediate се преподава почти изцяло на английски (цитирам дамата по телефона). Дано е истина. Защото не мога да си представя това ниво да се учи на български, и въобще не си представям английски да се учи на български.
Ще започна интензивен курс по 2-3 пъти седмично вечер в ИЧС най-вероятно. Надявам се да се засечем с някои от вас там
Поздрави!
досега съм изкарал английски 3 нива в Британика (от нула до Intermediate)
В момента обмислям Upper Intermediate и вероятно ще се запиша в ИЧС към СУ, защото нямам достатъчно пари за Британика.
В СУ е 400 лв за ниво
В Британика е 600 лв.
До момента съм изключително много доволен от Британика, особено от последното ниво, където ни преподаваше нейтив спиикър.
За СУ съм чувал добри отзиви. Притеснявам единствено това, което Принцеса каза в началото на дискусията, че се преподава на български език (ужас).
Затова звъннах и питах, казаха ми, че за Upper Intermediate се преподава почти изцяло на английски (цитирам дамата по телефона). Дано е истина. Защото не мога да си представя това ниво да се учи на български, и въобще не си представям английски да се учи на български.
Ще започна интензивен курс по 2-3 пъти седмично вечер в ИЧС най-вероятно. Надявам се да се засечем с някои от вас там
Поздрави!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Надявам се да са ОК нещата там! Ти заради работата ли се местиш? 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Някой от по-запознатите с "Престиж" би ли могъл да каже как върви като цена нивото там?