Къде ще ходите на 8-и?

Къде да празнуваме студентския празник? Как прекарахме на последния 8-ми? Място за оферти от фирми и студенти. Спазвайте добрия тон и не прекалявайте, защото ще бъдете баннати
Заключено
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Опитайте в Боровец (Финландските селища). Страхотно е! А и не е скъпо. Има вече оферти за 8-ми декември. А и според мен е чудесно, че 8-ми декември се пада в четвъртък, защото така празника ще стане 4 дни - от четвъртък до неделя. А при силно желание може да се започне от сряда вечерта. :lol:
http://www.journey.bg/offers/?hotel=2985 - Вилно селище "Ягода" в Боровец
или
http://www.journey.bg/offers/?hotel=2986 - Вилно селище "Малина" в Боровец
В една вила се събират от 6 до 8 човека.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ако нещо не се обърка в последния момент сигурно ще ходя на една вила с приятели.
Като птичка в небесата :)
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Мене пък сега направо ме закопаха - една група иска да ходи на Априлци и естествено ме питаха защо няма да съм там?! Та сигурно до последно ще се чудя къде и с кого
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

ууу, колко било трудно да организираш евтино и хубаво. :roll: Да не говорим, че повечето хотели и ресторанти не могат нищо да ми кажат и всеки ми казва нещо различно 8) Обадете се пааак, управител - утреее, куверта не знаем колко ще ееее, жива музика имаме ама не знам си квооо ......
Ще сме в Благоевград, но още търся Хотела :lol: ; или е далече от всичко, или е резервиран, или искат там да отида (да бе, веднага) ... И хора имам там, ообаче оттука върша повече работа по тел-а баси .... :?
Другия проблем беше ресторанта с жива музика - май такъв достоен за недостижимите ми изисквания (хотелът ни трябва да се преобличаме и цапотим - останалото е мн по-важно ;) ) няма, реших да е както миналата година, в механа с оркестър - купона е гарантиран, но пък малко ти писва щото по тоя край - механи на всяка крачка, та и вечерята ли .... И се колебаех днеска м/у механа и коктейл с DJ, щото звъннах в 1 агенция за организиране на такива неща и разбрах, че няма да е мн скъпо и може да стане хубаво ...
И докато Дичев обясняваше колко по-полезна е Антропологията от Социологията пуснах 1 анкета в курса и коктейла с DJ спечели с 16:6 гласа :lol: :lol: Така че нещата стават още по-сложни, но ще е наистина специално :queen:
Изображение Изображение
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

arielle написа:
KeineSonne написа: Ще се помъча да задвижа нещата, щото ми писна да чакам друг да се сети :!:
даааааааааа, и на мен ми омръзна, ама няма и много оферти, смисъл приемливи за това, което ни устройва. май и аз накрая ще отида с бивши съученици :D ама ако ви дойде под ръка някоя оферта за хижа на Витоша или някъде сравнително наблизо, свиркайте :wink:
Тва е мнооого добро предложение!! Дайте оферти за Витоша :D
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

KeineSonne написа:ууу, колко било трудно да организираш евтино и хубаво. :roll:
...

Аве, не знам, да ти кажа. Аз за два дни май успях да организирам почти за без пари яко място, транспорта, озвучението и 30-на колеги за 8-ми :roll:

Но да чукнем на дърво де...то футболът затова е уникална игра - топката е кръгла, върти се... :wink:
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

John_Coffey написа:
Аве, не знам, да ти кажа. Аз за два дни май успях да организирам почти за без пари яко място, транспорта, озвучението и 30-на колеги за 8-ми :roll:

Брей брей .. как го постигна?? Разкрий някоя малка тайна от изкуството :D :lol:
Къде ше сте??
Изображение Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

КейнеЗоне, и за кое бяха 16те човека? За диджея ли?:) Я кажи, къде се обади:)? Разкрий тайните на организаторството:)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Аз ще съм на работа и на 8ми и на 9ти, та евентуално някъде в София... :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

KeineSonne написа:
John_Coffey написа:
Брей брей .. как го постигна?? Разкрий някоя малка тайна от изкуството :D :lol:
Къде ше сте??

С гол ентусиазъм. Решението за решението на въпроса бе взето от тесен кръг хора, пиещи бира, а нататък всичко е история (глава първа от моята автобиография). Обадих се на първата хижа, за която имах някаква информация и... А хижата е "Скакавица" (Рила), парите 5лв на легло, пътят 7лв в едната посока... и три дни яли, пили и се веселили :wink:

П.П. Важен е персоналният подход :roll:

Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Три пъти ура за Жони! Офертата му е супер, хижата е супер, просто ви препоръчвам това място! Жони ще се погрижи да си прекарате супер, аз ако не бях с курса, щях да съм там 100%! :P :P :P
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Himera написа:КейнеЗоне, и за кое бяха 16те човека? За диджея ли?:) Я кажи, къде се обади:)? Разкрий тайните на организаторството:)
На агенция Диаманти, от където ми казаха, че могат да ми доведат ДиДжей за 30 и за 150 лв. и практически няма нещо, с което да не се занимават :D

Уотевър, всичко тва отпада, защото повечето ми колеги не щат да мърдат от СФ и тези, които евентуално ще дойдат, ще бъде насила. Тотално базпаричие, депресия, липса на ентусиазъм и всякакво настроение .. Ся, аз мога да си организирам и накрая да се озовем 10 човека в най-добрия случай, като кинтите, които са предвидени да изгорят по най-бруталния начин. Аз си мислех, че само моя курс нещо се е сдухал, но почти всичките ми приятели разправят същото .. Еми кво да прая, нито ми се организира нещо за хора без настроение, нито ми се празнува с тях - съжалявам. Да се оправят, за организаторството ще чакам по-добри времена.

И, бтв, търся си компания да се разходя до Благоевград за 1 вечер, да пийна винце в механа, да денся няколко часа без да се спра в някое диско и с първия рейс сутринта - директно вкъщи. Който е навит на такъв вариант, да се обажда :wink: Повдига ми се от резервации, хотели и тям подобни излишни подробности :? Излишно губене на време :!:
Изображение Изображение
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

аз ще съм на Банско с приятели :wink:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Плановете ни се промениха: Ще ходим в Боровец
Изображение
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

^^ ми ту :)
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Заключено

Обратно към “8-ми декември”