Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Бербатов

Мнение от ники »

missparker написа:Как само се променят нещата за жалост на злобните ни сънародници :lol: Спомням си много ясно преди време как попаднах на статия във вестник, публикувана малко след като Бербо премина в Тотмън, където 'авторът' беше посветил почти цяла страница на излиянията си, изказвайки саркастично съжалението си, че Бербатов е добър футболист, но все пак не толкова добър, че да заиграе за някой европейски гранд :shock: и, че съдбата му е винаги да играе за посредствените; следваше подробна информация за това каква заплата ще получава Бербо в Тотмън(българинът се интересува само от това :x ) и завършваше с убедеността, че Тотмън е може би последният възход за Бербатов. НО Бербо показа какво може :D радвам се неимоверно много за него и му пожелавам една успешна кариера в Манчестър, лишена от проблеми и контузии :D Жалко е, обаче че българите никога не успяват истински да се радват на успехите на другите, а накрая винаги се стига до завистта и злобните коментари :( Вярвам обаче, че Сър Алекс направи правилният избор :D ; не съм фен на червените дяволи, но вече имаме наш представител там и това е най-важното :bounce:

Абе, каквото и да си говорим Бербатов израстна именно в Тотнъм и авторът на статията до голяма степен е прав. Ако по-рано беше отишъл в Манчестър, щеше да има бая затруднения и още при първия слаб сезон да замине в посока Лийдс, Съндърланд или Чарлтън.
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

missparker, бившият отбор на Бербо се казва ТотНъм :wink: (нямам намерение да те засягам, просто уточнявам)
The harder you fall, the higher you bounce...
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

TheGreat7 написа:missparker, бившият отбор на Бербо се казва ТотНъм :wink: (нямам намерение да те засягам, просто уточнявам)
:mrgreen: Знам, но пиша бързо; даже жиждам че съм го написала така 2 пъти
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Tiocfaidh ár lá »

Радвам се, че Берби мина в един от най-големите клубове в света, дано стане една от легендите на Юнайтед :wink:
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да става каквото си ще! Не харесвам нито Ман Юнайтед, нито Бербо.... Не му мисля лошо на него, но .... :|
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

phoebe написа:А кога е мача с Ливърпул, някой знае ли?
На 13.
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
sto_yan
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от sto_yan »

Joker написа:Да става каквото си ще! Не харесвам нито Ман Юнайтед, нито Бербо.... Не му мисля лошо на него, но .... :|
И аз съм така...подобен стил на игра(като на Бербатов) винаги ме е отблъсквал-този човек не се бори,прекалено статичен е.Вярно е ,има усет към гола и има доста добри отигравания,но никога не съм го харесвал.Също както и Манчестър-един от най-антипатичните ми отбори.Въпреки това ,той не се отличава с типичната футболна простащина и действително нямаме по-добър български нападател ,затова му пожелавам успех.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Kак ше не се бори? Ти гледал ли си му мач в Англия. За мен дори е изключително борбен. Вярно е, че няма физиката на Дрогба примерно, ама печели огромна част от въздушните двубои и изобщо силовите съприкосновения.
Аватар
sto_yan
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки

Мнение от sto_yan »

ники написа:Kак ше не се бори? Ти гледал ли си му мач в Англия. За мен дори е изключително борбен. Вярно е, че няма физиката на Дрогба примерно, ама печели огромна част от въздушните двубои и изобщо силовите съприкосновения.
Не играе с хъс-това имах впредвид.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Еее, в Манчестър би трябвало с хъс да играе вече. За националния съм съгласен, че не се раздава много, много.
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Божеее... колко мъка има по този свят, Боже :!: Сядаме си ние с приятели да гледаме Черна гора - България в едно заведение и... се оказва, че имало нещо като събор на фенклуб "Арсенал-БГ" или каквото там се нарича. ОК! 'Айде сега някой да ми обясни защо, по дяволите, всеки път когато Бербо докоснеше топката или просто попадаше в кадър, трябваше да го освиркват? То бива, бива селяния, ама това тяхното на нищо не прилича. Това е все едно на финала на Европейското, испанските фенове на отбори, различни от Ливърпул, да освиркват Торес при отбелязването му на гола за 1-0 примерно... WTF?!?!? Значи фенове на Левски да се радват на загуба на ЦСКА или обратно... пак горе-долу е по-обяснимо, отколкото това, на което станах свидетел тази вечер. Да кажеш, че са били разни хлапетии, които да се водят по акъла на батковците - не... Повечето (от иначе не толкова многобройната "публика") бяха над 20-годишни някъде :? И го освиркват, и го псуват... а, да... и пяха песни за Адебайор... Отдавна не бях виждал толкова много малоумници, събрани на 1 място :lol:
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Добре, че договора е подписан, че след този мач цената доста щеше да падне.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Nadir
Пишете, о, братя
Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси

Мнение от Nadir »

Цитат на баща ми : "Ако си не бех купил на Манчестер Юнайтед шапка, Бербо немаше да влезе в отбора! Ама ся, понеже ме видя с ква готяна шапка съм иска и той, и за тва влезе там!"
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Някав класик ще да е.
И ракия има, и салатка има.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

Вчера добре разходи фанелката по терена. Меркантилно копеле.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”