Японистика 2 - за зайци и не само

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Публикувай отговор
Александър
Танцуващия с клавиатури

Re: Японистика 2 - за зайци и не само

Мнение от Александър »

Шшшт, Хоши, какви са тия запои, недей тъй! :)
Какво ще си помислят първокурсниците? :P
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

Абе,Сашоо,кво се правиш,знаем те,че си редовно присъствие на запои и подобни.. :lol:
Зак,мерси много,супер си,и добре дошъл във форума. :D
Хоши,вече съм тук,бягай от работа и идвай,аз съм готова.Не е честно китайците да са яли повече суши от тебе. :evil: Иначе за преговора-уж преговарям,ама нали го знаеш моя проблем-науча две неща,забравя пет... :oops: Абе,ще се оправим(днеска много оптимистично го давам,щото май попрекалих с кафето)... :mrgreen:
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Ида, хайде да не отварям торбата с компроматите. :wink:
Всички знаят, че алкохол не пия. Иначе присъствам, да, ама не ви споделям густото. :mrgreen:
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

Отваряй я,отваряй! :twisted: Аз алкохол пия рядко и по малко,иначе останалото си е лиготия,така че не ме е страх много :mrgreen:
I can fly,my friends
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Компроматът е в обратна посока - че сме всички задръстени трезвеници, а не пияндета. Това и за мен важи. :mrgreen: Поне Захарчо отсрамва положението, ама пък на него не му личи. :twisted:
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

Хм,тук донякъде имаш право,но ако си трезвен,не значи задължително,че си задръстен :mrgreen: .Аз повече се кефя на трезвеници,отколкото на пияници(Зак,не се обиждай,моля те,ти си изключение :wink: ).
I can fly,my friends
Zack Daniel's
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Zack Daniel's »

Хмм,ами аз си карам бавно,спокойно лято :shock: Даже в Мармалад не съм ходил скоро...поне,не долу...!!Иначе правя разни опити да преговарям,но този месец трявба да ми е силният,ще живеем,ще видим :mrgreen:!А,да,да не пропусна да кажа пак здрасти на всички ^^ :bounce: Хмм...Даже мога да добавя и едно "до скоро"!!!
п.п. Заради теб ми се яде суши сега... :evil:
Shit Happens
Zack Daniel's
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Zack Daniel's »

п.п. Ако още някой ме нарече пияница,няма да пия повече с вас!!!
п.п.2 Никой от вас(освен Елито...)не ме е виждал пиян!!!ПЪК!!! Пия с мярка!!! :bounce: ПЪК!!!
Shit Happens
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Захарчо, намерих ти снимка-компромат, в която пиеш минерална вода. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Ху ху ху :) Ида и Сашо (двама непиячи) се аргументират кой колко изпил :) хахахаах

Тез дето не продумват дума като Зарич никой не закачи :Р И аз имам компромати! Ама не смея да кача нищо, тъй като и аз не съм цвете за мирисане :) Сашо искам да съм принцеса този път на Бункасай :) Може да съм няма принцеса от запада :) примерно :Р
Петко сенсеи кога заминава за Япония? На нас Бени сенсеи ще ни преподава, нали? Дайте малко инфо :) колеги.

Айде за сега от мен чао и до суши! :mrgreen:
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

п.п.2 Никой от вас(освен Елито...)не ме е виждал пиян!!!ПЪК!!! Пия с мярка!!! :bounce: ПЪК!!!
Зарич пак ли препи, че хълцаш? :twisted: :D :o :lol:
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Lanfaer написа:Ху ху ху :) Ида и Сашо (двама непиячи) се аргументират кой колко изпил :) хахахаах
Сус, бе, това е защото сме добри наблюдатели като най-трезвени! :lol:
Относно Бункасай - нямаш проблем, но нали знаеш, че вече не съм в ЦИЕК. :) Не мога да гарантирам дали ще участвам и дали пак ще имам свой панел догодина. Знам само, че Майя ще се заеме с основната организация и заплаши, че подготовката този път почвала още от Октомври. :lol: Ако имам време и ако ми домъчнее, бих участвал - идеи имам доста, ама ще видим. А на теб не ти отива принцеса от Запада, по-скоро лайфстайл гърл от Изтока. :P
Петко заминава около 1-и Октомври. Би трябвало Бени да ви предава вече. Ще имате повече часове при Антон Андреев - това важи за всички курсове, мисля. За други промени още не знам.
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

На последния изпит Андреев спомена,че идват и две нови преподавателки и май и те ще ни предават.Сашооо,аз пък държа и ти да участваш на бункасая!Тазгодишното "Някой да е виждал най-красивото момиче на света?!" беше незабравимо!А и нали ще организираме прощално парти на Петко сенсей?Много ще липсва из ЦИЕК догодина.Въобще,бая липси се заформят,усещам... :roll:
I can fly,my friends
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Въздъх.
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

silver_wings написа:На последния изпит Андреев спомена,че идват и две нови преподавателки и май и те ще ни предават.Сашооо,аз пък държа и ти да участваш на бункасая!Тазгодишното "Някой да е виждал най-красивото момиче на света?!" беше незабравимо!А и нали ще организираме прощално парти на Петко сенсей?Много ще липсва из ЦИЕК догодина.Въобще,бая липси се заформят,усещам... :roll:
Едната ще е нова японка, асистентка на Сатошката, щото той нали е велик професор и имал право на асистентка. :roll: Ако може тя изцяло да го замени - най-добре. Не знам коя е другата, би трябвало да е основен преподавател на първи курс. Имам подозрения, но все още нищо не мога да кажа. Тия дни ще завъртя малко телефони и ще разбера.
Ох, моля те, не ми напомняй за тази реплика. :oops: :lol: Никога не съм имал нещо по-патетично и трудно за казване на сцена, а имам зад гърба си 13 спектакъла. Специално променихме сценария по мое настояване. :lol: Надявам се, че скоро ще взема видео-записа. Още не мога да повярвам, че пях цяла песен - чувствах се в онзи момент като гола девица пред стар ерген. :o Дано догодина повече даровити деца се престрашат да пеят, а не бате ви да се излага.
Петко ще отсъства доста повече от една година. Ами хайде, почвайте да организирате сообецукай, аз още не съм в София. :)

Петьо, любов моя, не въздишай тежко, тебе пак те виждам в бойната сценка догодина. Ти си абониран за там. :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “ФКНФ”