Връзки от разстояние
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
На такава любов:Crematory написа:А ако не си тръгне? Ако реши,че това е човекът на живота му и въпреки че трябва да са разделени година или може би дори две, реши, че може да го понесе само и само, за да е с него? Щото аз съм така. И ,да ,знам,че сега е прекрасно, когато се видим, целувките, прегръдките, сексът, думите, общуването и че времето, което сме разделени не ми се струва толкова дълго...И,да, знам, че няма да мога да го понеса още много време и скоро ще започна да плача и да се измъчвам, защото е далече и ще се питам защо не съм избрала да си тръгна преди да се започне всичко...И от сега знам какво ще си отговоря, щото си го репетирам- все пак това е мъжът, когото избрах за свой съпруг - защото няма друг като него - силен, интелигентен, готов на всичко за мен...За този човек съм готова да се тормозя и да страдам, защото знам, че просто от тук минава пътят ни и след тази 1 или 2 години ще сме по-щастливи заедно
(или поне така си мисля, щото тогава няма да имаме пари и собствен апартамент и работа и нашите ще са ме изгонили, ама тва е част от тръпката
)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми то и сега не съм в настроение (щото съм преяла
), ама щом ти ме молиш....
Значи аз вярвам в любовта от разстояние, но като един вид преход или етап....защото по обясними ( и неумолими) физиологични ( а и не само) причини като перманентна тя е невъзможна!
Важното е двамата да виждат напред някакво бъдеще, в което ще са заедно един до друг и това бъдеще да е точно фиксирано във времето или пък те да се борят да стане възможно да бъде точно фиксирано. Така има цел, която осмисля чакането и трудностите....Ние с приятеля ми прекарахме разделени година и нещо; той беше в Сф, аз карах дванайсети клас.....Но виждахме момента, в който мен ще ме приемат в СУ и ще бъдем заедно и живеехме за него. .....Иначе за самото поддържане на такава връзка.....нужно е много търпение и най-вече много силни чувства! Защото когато хората не са един до друг се появяват много на пръв поглед нелепи проблеми....карат се за гпупости, появява се ревност....Просто колкото и да е голямо доверието и любовта, разстоянието увеличава неувереността.....Абе....сложна работа! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Така е най-забавноCrematory написа:сложно е, ама после знаеш ли как ме гледат и ме имат за някаква героиня,че сме разделени, обаче сме си вернимного е забавен погледът на чуждите хора върху ситуацията : ма как така сте заедно ,като сте в различни градове
Малко са обаче хората , които успяват докрай ...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ех, много всеотдайни герои и героини се събраха в тая тема.. направо ми топлите сърцето като ви чета постовете
желая ви успех с "това, което сами сте си избрали" (както каза Цветинка).. и дано някой ден се съберете завинаги с перфектните си половинки.
айде аз ще бягам че моята вече е на лекции и пак ще ме мъмри че закъснявам
айде аз ще бягам че моята вече е на лекции и пак ще ме мъмри че закъснявам
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg