Равносметка

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Равносметка

Мнение от Kristo »

Ksto написа: Момичето което е предпочело информатика пред архитектура-сериозна грешка според мен,доста сериозна. :?
Какво значение има дали ше и го на^^кат при нас или при тях, важното е да се учи....

Инак мисля, че и без друго огромното търсене на архитекти и информатици ше довете до голям брой завършващи такива и съответно - по-голяма конкуренция... и нея ако не я бива, кво ше работи? В Таза?

Далеч по-хитро е да учиш това, което знаеш, че ше си над всички като умения и ше ги биеш за всяка работа, за която кандидатстваш...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

за какви равносметки става въпрос...
те се правят едва след като минеш първата сесия....
Да не говорим,че мнението ви ще се променя често през годините,така че не бързайте със сметките без кръчмар 8) :wink: :lol:
Toto-I will remember
emotioN
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: втори

Мнение от emotioN »

Моята равносметка е, че съм се подготвил повече от необходимото за влизане в университета и в желаната специалност, но в никакъв случай не съжалявам, защото математиката ще ми бъде полезна и в университета.

П.С. Не казвам нищо против историята и литературата!
Милан 0 - 4 Интер
Аватар
Kitty
Драскач

Мнение от Kitty »

Ksto написа: Момичето което е предпочело информатика пред архитектура-сериозна грешка според мен,доста сериозна. :?
Що за глупост?! Каквото и да е избрала - сигурна съм, че е правилен избора.

П.П. По темата - супер доволна съм. Година и нещо преди изпитите бях полудяла, та последната година ми минаха нервите и много не ми пукаше :)
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

Kitty написа:Каквото и да е избрала - сигурна съм, че е правилен избора.
Звучи наистина красиво и оптимистично,дано не съм прав :) Както съм написал,това си е мое мнение.

Да кажа и аз за равносметката.Доволен съм от себе си.Подготвих се на достатъчно високо ниво,даже май се попрестарах,очаквайки по-сериозна конкуренция,която се оказа,е липсва.Въпреки това не съжалявам за нищо и това беше една доста успешна и приятна КСК :)

Дано и семестрите минават по същия начин :P
ИИ вече с нетърпение чакаме 1ви :o
Аватар
squadron
В началото бе словото

Мнение от squadron »

Моята равносметка е следната: Дадоха се не малко пари за курсове по литература, след което се оказа, че тя няма да ми трябва за журналистиката, която толкова исках да запиша...Все пак продължих да посещавам курса и не съжалявам. Научих много и срещнах готини хора. В крайна сметка бала не ми стигна нито за журналистика, нито за ПР. Стигна обаче за третото ми желание - книгоиздаване. Въпреки, че в УНСС изкарах много по -високи оценки и бях приет журналистика, избрах книгоиздаването в СУ. Времето ще покаже дали избора ми е бил правилен... :)
Последно промяна от squadron на 03 Сеп 2008, 12:28, променено общо 2 пъти.
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

За мен най-важното е, че бях приет в специалността, която най-много исках. Факт е обаче, че съм голям перфекционист и максималист и това рядко ми дава възможност да се чувствам напълно удовлетворен от свършената от мен работа. И въпреки че в университета ще се занимавам с висша математика, няма да си дам покой докато не усъвършенствам елементарната математика.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”