Мнения за модераторския екип

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Re: Мнения за модераторския екип

Мнение от Joker »

Айде и ти почна като..... :roll:
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

pi4 написа:
^PrincessA^ написа:Ето ви отговор на въпроса за Антоанета /пускам го тук, понеже Пора искаше да си попрегледа специалната тема и поради това е все още локната. Като се отключи, може да го преместим там./
Вторият и акаунт беше баннат, поради проблеми с координацията помежду ни /имам предвид администраторите, модовете нямат нищо общо със случая/. Вече на акаунта Jenna са пуснати правата, тя е уведомена за това. Извинявам се на всички вас от името на колегите, както за случая като цяло /понеже наистина предизвика полемики/, така и за забавянето с разрешаването му /което се дължи на чиста невъзможност за координиране в последно време, поради времеви и пространствени причини/. Банът на първия й акаунт остава, понеже е невалиден.
Много подробен отговор :!: А може ли също така да се даде подробен отговор на въпроса защо като се изредиха обичайните десетина индивида,на които всички,които не са като тях им пречат,да наричат възрастната жена по най-долен начин,никой от "управата" не направи нищо :!: Не видях забележка,изтрито мнение,пък за по-строги наказания да не говорим :!:
Тоя форум ми прилича на парламента,ако ме разбирате какво точно искам да кажа :!:
На теб всичко, което не ти изнася, ти се струва "друга класа".Високо самочувствие имаш, ама грам покритие нямаш.Нейсе.Това е за друг раздел и друга тема :lol:

Не знам дали тук съм го казал, но в 99% от другите форуми всички "правозащитници" щяха да изхвърчат само заради факта, че държат сметка на екипа и се опитват да вменяват решения/акъл.И отново питам дали схващате колко либерална и търпелива е администрацията?!

П.П.Мислете ме за какъвто щете.Не се усещате, че вашата наглост мина границата малко преди нашите реакции да направят същото.Та се пита в задачата - кой е крив и кой е прав?!
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

rogertaylor написа: Не знам дали тук съм го казал, но в 99% от другите форуми всички "правозащитници" щяха да изхвърчат само заради факта, че държат сметка на екипа и се опитват да вменяват решения/акъл.И отново питам дали схващате колко либерална и търпелива е администрацията?!

П.П.Мислете ме за какъвто щете.Не се усещате, че вашата наглост мина границата малко преди нашите реакции да направят същото.Та се пита в задачата - кой е крив и кой е прав?!
Няколко въпроса:

1. Кои са "правозащитниците"? И защо според теб има нужда от такива и се появяват?
2. Пречи ли ти ако някой те критикува лично тебе, а не екипа?
3. Какво разбираш по "либерална и търпелива"? Това включва ли заплахи "да изхвърчат"?
4. Кои са тези хора от "вашата наглост мина...."?
5. Кои са пък хората от "нашите реакции..."?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Това е ужасно! Ти задаваш отговори, а не въпроси.... :?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Joker написа:Това е ужасно! Ти задаваш отговори, а не въпроси.... :?
Е, тва да не е "Стани богат".... сигурно и пари ше искаш да давам.... на кой въпрос да е първата сигурна сума?

Мисълта ми е - да давам по-леки и лесноотговорими въпроси...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ето ти примерен въпрос, който научих в казармата в Харманли: Ти ебаваш ли старото? :lol:
Как би отговорил? По-добре не опитвай.... :wink: :mrgreen:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Joker написа:Ето ти примерен въпрос, който научих в казармата в Харманли: Ти ебаваш ли старото? :lol:
Как би отговорил? По-добре не опитвай.... :wink: :mrgreen:
Ахахаха това и аз го знам :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Kristo написа:
rogertaylor написа: Не знам дали тук съм го казал, но в 99% от другите форуми всички "правозащитници" щяха да изхвърчат само заради факта, че държат сметка на екипа и се опитват да вменяват решения/акъл.И отново питам дали схващате колко либерална и търпелива е администрацията?!

Няколко въпроса:

1. Кои са "правозащитниците"? И защо според теб има нужда от такива и се появяват?
2. Пречи ли ти ако някой те критикува лично тебе, а не екипа?
3. Какво разбираш по "либерална и търпелива"? Това включва ли заплахи "да изхвърчат"?
4. Кои са тези хора от "вашата наглост мина...."?
5. Кои са пък хората от "нашите реакции..."?
1.Всички, които подеха кръстоносен поход заради един бан(въпреки че за него имаше куп основателни причини - екипа се "съобрази" - защо е в кавички ще си замълча)
2.Кучетата лаят, кервана си върви.Ако критиката е основателна и съм сгафил нещо - винаги, ама винаги си признавам.Но пък и винаги казвам каквото мисля и както го мисля.Ако някой предпочита лицемери и хора, които само ще го "милват" вербално - сори, да потърси друг.
3.Имам предвид, че дори за фрапантни случаи, които даже няма какво да им се обсъжда толкова се търси друго решение, а не бан.Имам предвид, че ако не беше "либерална и търпелива" администрацията(конкретно, понеже те могат да налагат наказания, модераторите имат само "свързваща" функция - да почистват и ако се налага да дават само сериозните нарушения за разглеждане на администратор).И не, не включва.Както обикновено се опитваш да извъртиш изказването, така че да ти е удобно и да си интересен и ироничен.Ако се беше опитал да помислиш вместо да оригиналничиш, щеше да се усетиш, че тези, които имат права рядко заплашват, а обикновено действат.Най-малкото, заради липса на време.
4.Правозащитниците, ти примерно си страхотен пример.Жокера също.
5.Аз, както и други потребители на форума, които настояха за банването на акаунт "Antoaneta".Както казах - признавам си грешките, знам че съм прекалил, не го оправдавам, но и не си връщам думите назад.Всичко писано от моя акаунт отразява ЛИЧНАТА МИ ПОЗИЦИЯ, стига да не е упоменато друго.

Спести си оригиналниченето, всички във форума знаят, че го можеш.Честно казано ще преминеш в "як" офтопик.Можеш да си кажеш мнението в "какво ви раздразни/натъжи..." или другата тема, ако пък те е изкефило.

Едит :
Kristo написа: Мисълта ми е - да давам по-леки и лесноотговорими въпроси...
Мисълта ти е някаква, но нямаща връзка с темата.И тъй като съм забелязал някаква тенденция в мненията ти - не знам защо си мислиш, че интелектуално си повече от другите във форума(дали го мислиш - може би, но от писанията ти личи изключителна самовлюбеност).
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

rogertaylor написа:Ако критиката е основателна и съм сгафил нещо - винаги, ама винаги си признавам
А дали има един такъв случай, че с пример да разберем за какво иде реч? :roll: :roll:
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Joker написа:
rogertaylor написа:Ако критиката е основателна и съм сгафил нещо - винаги, ама винаги си признавам
А дали има един такъв случай, че с пример да разберем за какво иде реч? :roll: :roll:
Примери колкото искаш има.Има обаче и уловка :

1.За разлика от теб правя разлика форум/навън.Не говоря само за форума, а и за реалния живот.

Errare humanum est, ignoscere divinum

2.Не мисля, че ти си човек, на когото да се отчитам.Ако става дума за работата ми във форума - ок, няма проблем, стига да е с граница.Мога да обясня всяко свое решение с обективни причини, стига да бъде поискано по човешки.С рогата напред досега няма успели да ме впечатлят или разчувстват...

Сега ти/ви пожелавам приятно среднощно словоблудстване.Аз ще се отдам на съня.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

О, да пази Господ да чета отчети... Говорих за единствен нагледен пример, с който да разбера позицията ти, но нищо не пречи и да си остана в неведение.... Само си затвърждавам мнението! :blackeye:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

1.Всички, които подеха кръстоносен поход заради един бан(въпреки че за него имаше куп основателни причини - екипа се "съобрази" - защо е в кавички ще си замълча)
Ам => Изтърва израза "несправедлив"... в смисъл, нямаше обективни причини за бан-а, и досега не е ясно какви са били. Казваш "основателни", но за никой не е ясно какви правила са нарушени и така и никой не обясни мотиви. Принцесата обобщи случая, както трябваше. Но все още няма логика.

2.Кучетата лаят, кервана си върви.Ако критиката е основателна и съм сгафил нещо - винаги, ама винаги си признавам.Но пък и винаги казвам каквото мисля и както го мисля.Ако някой предпочита лицемери и хора, които само ще го "милват" вербално - сори, да потърси друг.
Ам => хубаво правиш. Но аз не те критикувам за нищо, и не ми пречи какво казваш и как го казваш. И не очаквам някой тук да ме "милва вербално", очаквам само яснота и искреност в общуването между всички. И когато ги няма, си ги търся.

3.Имам предвид, че дори за фрапантни случаи, които даже няма какво да им се обсъжда толкова се търси друго решение, а не бан.Имам предвид, че ако не беше "либерална и търпелива" администрацията(конкретно, понеже те могат да налагат наказания, модераторите имат само "свързваща" функция - да почистват и ако се налага да дават само сериозните нарушения за разглеждане на администратор).И не, не включва.Както обикновено се опитваш да извъртиш изказването, така че да ти е удобно и да си интересен и ироничен.Ако се беше опитал да помислиш вместо да оригиналничиш, щеше да се усетиш, че тези, които имат права рядко заплашват, а обикновено действат.Най-малкото, заради липса на време.
Ам => Интересното (ако искаш и иронията) в случая е, че говорих конкретно за теб, защото цитирах твоето мнение. Не говоря за либералната администрация, а доколко ти си либерален. При положение, че обикновенно заплашваш. Аз също като теб, казвам каквото мисля, и си мисля, че думите ти са противоречиви, ту се криеш зад "екипа", ту говориш за това, какво ти би направил. Аз не съдя никого за действията му във форума. Просто те питам, как си едновременно толерантент, и едновременно си решен на по-твърди и бързи мерки.

4.Правозащитниците, ти примерно си страхотен пример.Жокера също.
Ам => за Жокера не знам, но аз винаги изгарям от нужда да защитавам онеправданите, които вярвам, че са прави. Щом има такива случаи, значи някой нещо е сгафил, за да почувствам нужда да защитя невинен. Стоя зад всяка моя дума по случая "Антоанета" и дори ми е благо на душичката, че нито една не беше оборена с факти. Това ли наричаш "наглост" - изказването на лично мнение, и то в защита не на друго, а на убежденията, и да не говорим че става дума не за лична облага, а за справедливост за трето лице? Ако толкова държиш никой да не ти противоречи (лично на тебе, а не на екипа), кажи - аз съм добър в изпълняването на заповеди от по-горе и ще слушкам....Пък после ми говори, за либералност...

5.Аз, както и други потребители на форума, които настояха за банването на акаунт "Antoaneta".Както казах - признавам си грешките, знам че съм прекалил, не го оправдавам, но и не си връщам думите назад.Всичко писано от моя акаунт отразява ЛИЧНАТА МИ ПОЗИЦИЯ, стига да не е упоменато друго.
Ам => Има едно малко недоразумениице - "настояха"... какво значи че са настояли, вкл. и ти? Лична позиция? Лична неприязън, лично отношение? Да, този акаунт не беше най-якия на света и не беше цвете за мирисане, но само за това да бъде баннат - да ве да, либералност. Ако имаше обективни причини за банваето - нещо в правилата, като цитат и нарушение, а не лична неприязън, и това "настояване" - тогава всичко щеше да е наред. Радвам, се че имаш лична позиция, но е кофти да я натрапваш на другите, защото имаш дадени права. Дори и да напишеш "така реши екипа" - прати им поздрави. Ето ти пример - аз настоявам да баннем юзъра Х, какво става - банвате ли го, само защото даден човек е настоял? Не, нали? Най-малкото, защото ще е нечий приятел и ще го покрият. Защо когато друг настоява, трябва да му бъде изпълнено искането?

Спести си оригиналниченето, всички във форума знаят, че го можеш.Честно казано ще преминеш в "як" офтопик.Можеш да си кажеш мнението в "какво ви раздразни/натъжи..." или другата тема, ако пък те е изкефило.
Ам => Къде ако не тук, мога да дам мнение за модерирането? Дай линк? Обичам да оригиналнича - факт... но е дваж по-яко, да натривам носове... Нищо лично, просто съм убеден, че не си прав по този казус.... И обичам да ползвам сарказъм, ирония, сатира и т.н. да изтъквам грешките на хората. Осъди ме...

Мисълта ти е някаква, но нямаща връзка с темата.И тъй като съм забелязал някаква тенденция в мненията ти - не знам защо си мислиш, че интелектуално си повече от другите във форума(дали го мислиш - може би, но от писанията ти личи изключителна самовлюбеност).
Ам => точно по темата си е да критикувам модератори, не мислиш ли? Тенденция в мненията ми има - казвам, повече какво не ми харесва, отколкото какво ме кефи. Проблем ли е? Не знам какво личи от писанията ми, ако така мислиш - ок, твое си мнение. Но е факт, че подхождам към проблемите по оригинален начин, не бих го нарекъл "интелектуален". Просто казвам, каквото ми дойде, с цел да защитя мнението и позицията си. Не познавам човек, който не защитава вижданията си. Проблем ли е? Колкото до самовлюбеността - саморазлюбих се, поради несходство в характерите....
Jenna
От дъжд на вятър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

Аз съм против моето банване да се нарича "случай". Би могло да се нарече грешка по невнимание, ненавременно предупреждение на участника, че не може да има втори акаунт, извинения за изтриването на всичките й съобщения след crash на форума и така нататък. Все пак, оставям на администрацията тяханата си работа. Така или иначе, не е лесно да си администрация, както и е неблагодарно, според мен. Също така бих искала да кажа, че далеч не се интересувам от всички в този огромен форум и не държа да общувам с всеки един от форумците, следователно тези, които не ме харесват, да не четат моите поустинги, а да си търсят други занимания, приятели и т.н.т.

Преди да стигна до този форум, съм опитала множество други начини на реализация, които не са сработили и един вид съдбата ме е довела до тук. Не че се оплаквам, човек свиква, но това не значи че е това, за което винаги съм мечтала ...

Естествено, че и аз предпочитам да общувам с хора на моята възраст или в моя случай малко по-възрастни, от които да има какво да науча. Но това не е възможността, която ми се предоставя и аз гледам на нещата в момента като на временни, както може би е всичко в живота. По принцип аз съм работила с много деца, с извинение за израза, на вашата възраст и това не е с което бих искала да се занимавам. От тях научих доста "хакерски номера" и вицове за блондинки. Не съм срещала за сега деца, чието ниво да е впечатляващо по-високо от моето. Всичките се характеризират със сериозни комплекси, критичност към останалите, прекалено високо самочувствие и химерна оценка за собствената си стойност като индивиди в обществото.

Винаги съм търсила възможност за собствена реализация. Далеч не съм имала желание да обучавам, наставлявам или възпитавам. Ако имах подходящата работа, сега щях да съм автор на примерно двадесет хиляди дизайна на кърпи за баня или на карета за списания и дума нямаше да чуете от мен. Всеки ден си планирам да направя по петдесет карета например. Ако ми ги харесваха, заплащаха и одобряваха, защо не, макар че сега не ми се "връща назад". Оказа се, че в България търся "приятели" и "помощ" поради ниското ниво на нещата тук. А следва според мен да мога да търся "реализиация", уважение, заплащане, титла, признание и така нататък, мога да продължавам.
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. :-)

Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04

http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Jenna
От дъжд на вятър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

Така е, притеснявам вас, защото не мога да имам това, което искам. Аз съм против раждаемостта. От моя гледна точка съм се хакнала да отглеждам някакви младоци. Какво блазнещо или привлекателно има в това? Работа, която никой друг не би желал да върши :-(

Поне да ни бяха дали някаква работа за през лятото. Тези огромни ваканции, кой нормален човек може да издържи на тях :-(
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. :-)

Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04

http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Искам да се оплача от потребителя/модератор Роджъртейлър. Откъде да започна и защо настоявам правата му да бъдат преразгледани?

Чисто казано - отношението му към потребителите на форума е под всякакво нормално ниво на общуване. Къде заслужено, къде незаслужено, ставаме свидетели на байганьовски манталитет и некултурно общуване. Както и висока доза цинизъм, спрямо същите тези потребителите. Понякога заядните са просто плод на лично отношение към даден потребител - непрофесионално държание. Но защо да съм голословен, нашия човек, го е написал за мое удобство:
Мечтай си, може и една злобарка по случая да си удариш - така и така това ти е утехата
- Некоректно отношение, цинизми, нещо друго?
Да си бил простак?Определено ДА
- обиждане на потребител
Само не осъзнават, че чрез този сеир буквално опъват нервите на търпеливи хора, които си губят свободното време, за да може този форум да съществува в този си вид, да е чист, подреден (доколкото е възможно) и на потребителите да им е приятно да пишат. Продължаваите - в един момент може да се усети нечия липса, но ще е късно
- заплахи към потребители, несъгласни с гледната точка на въпросния.
Издразни ме това, че някои хора се раждат тъпи и тъпи ше си умрат.Включително и от форума.Можете да се засегнете ако искате.Дреме ми на ....абе сещате се и сами.Всичко скоро ще приключи по егати якия начин.
- обида към неконкретно форумно лице, или по-скоро група от хора. Кои са, няма как да знаем.
Тя трябва да схване, че докато не почне да ми плаща заплатата и съответно да съм длъжен да съм учтив и любезен
- не е чел правилата, че ВСЕКИ потребител трябва да се държи добре; злоупотреба с права
Antoaneta, ще ти дам един полезен адрес, там ще обърнат внимание на молбата и жалбата ти и ако е основателна, ще вземат необходимите мерки, за да бъде възвърнат твоя душевен мир :

pop@armenia.com

И за всеки случай, понеже горния е доста зает(може и да имаш късмет де, но все пак ти давам резервен вариант)

popadiq@armenia.com

И за да се убедиш в доброто отношение на форумците, понеже знам, че Норвегия има доста близки отношения с България, а и там доста залагат на отношението към клиента :

prime-minister@gov.no
- обидно отношение към потребител
Колкото до езика й - ако тя стане педагог и тръгне да обучава дечица - тези дечица ще получат за отрицателно време изключителни психически травми, а ще станат и неграмотни.
Внимавайте много с епитетите, че да не вадя бича
- заплахи към група потребители, злоупотреба с права
Antoaneta, ако нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи.Може да изглеждаш малко по-умна в очите на останалите, ако не пишеш.
да спориш с поп-фолк фен е като да спориш с разваления грамофон на прадядо му
- обидно отношение към неназован потребител, но от контекста става ясно, че се има предвид конкретни лица
Уви, с тъпи селски бекове като теб не желая да комуникирам, та прави същото като мен - подминавам те като колец.Дръвче.Ти, заедно с още един потребител, много отдавна се оливате в тоя форум и си мислите, че селяндурщината и комплексарщината ви ще бъде търпяна.Ако другите имат безкрайното търпение и желание - аз пък не.Така че - довиждане.Оттук нататък(ако не бъдеш баннат преди това) смятай, че всяко твое мнение, което засека в Спорт ще бъде трито
- обидно отношение и високопарно държание спрямо потребители, неуточнено дали са били инакомислещи. Злоупотреба с права
Сега ми се спи, ама сутринта ще раздавам награди в тая тема. Кои бан, кои банан, кои портокал - всеки с късмета си. И нали знаете - не губете кураж за следващ тираж
- заплахи към потребители, цел - саморазправа и самоуправство, злоупотреба с права, незачитане на правилата на форума и неговите конкретни под-раздели.
Бих ти препоръчал преглед, но не знам има ли квалифицирани, за толкова тежки случаи, специалисти в България
- обида към потребител, след изразено несъгласие с неговата гледна точка

И т.н., всеки се е сблъсквал вярвам....
Предполагам, някой, който чете това ще вземе мерки по въпроса.
Аз лично съм до тук.
Последно промяна от Kristo на 21 Сеп 2008, 18:00, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Мнения”