Blood Countess написа:Първо: драгата психоложка-----метълистка е достатъчно толерантна към всички. Изключение са простаците.
Аха,чудесна мисъл.Като под "простаците" се имат предвид всички,които не са на твоето мнение.Иначе се прекланям пред ентусиазма ти да се наречеш "толерантна"

Макар и да не знаеш какво е това

Но то при тебе дори и за нетолерантност не може да се говори,твоето бие на простотия

Не го казвам,за да се заяждам,ама си е точно така
Blood Countess написа:
Второ: може и да не съм влязла първо желание (трето, ако трябва да сме конкретни), но съм вътре с
отлична оценка и съм сигурна, че е по - висока от твоята, ако това ти е мерилото за интелигентност (нека не се приема като надуване, моля). Ако първото ми желание бе Предучилищна педагогика и бях влязла с 3.00, това по - интелигентна ли щеше да ме прави?

Смешен си.
Тук държа да ти обърна внимание на някои факти,неуважаема госпожице
Да,точно това ми е мерилото за интелигентност.По-интелигентна щеше да те прави,знаеш ли защо?Защото хората,които са влязли с първо желание(ако ще и с 3.00. да са го направили),са били достатъчно интелигентни,защото са си направили сметката,че 100% ще ги приемат това,което искат най-много.Ясно ли ти е

Схващаш ли какво искам да ти кажа

Докато за другите,които не са си преценили правилно възможностите,не може да се каже,че са били достатъчно интелигентни
Сега,пак не го казвам,за да се заяждам,ама ми е писнало от госпожици,които са се записали някъде,щото ги мързи да си преценят възможностите

Ходили примерно на уроци в 12 клас по география,по история,по език...за да станат туристки

хахахх и накрая хоп айде 2 на географията....примерно....Ама иначе със страшно самочувствие...И заемат местата на хора,които са искали да учат това

И които със сигурност са по-свестни от тях

Трябва да се приема закон-кът не ти стига за първо желание,шъ кандидатстваш след 1 година...Аман от неориентирани...
И сега за френския

Първо,виден специалист като мен едва ли би могъл да има 3 на изпита,ясно ли ти е
Второ

Не ме интересува с какъв незначителен изпит си кандидатствала и имаш отлична оценка,не ми прави сравнения с изпита по френски

Статистика от изпитите по френски(говорил съм също и с преподавателки

)Първо,На тоз изпит никой не е имал 6.00.

Второ,не всяка година има 5.50. на тоз изпит

Дори и да има,оценките се броят на пръстите на едната ти метълска ръкъ

Например аз когато кандидатствах бяхме 800

От които 5 оценки 5.50.

Познавам две от тез госпожици

Цитирам" охх от 11 клас ходя всяка седмица на частни уроци по френски,беше ми фикс идея да изкарам 5.50."Е,аз не съм чак толкова амбициозен,макар че ако бях ходил и аз 2 години на уроци,щях да имам 5.50.
Тука някой от твойта дружинка ми се изтъкваше,че имал 7 шестици за 1 семестър аххаха Айде да дойде във ФФ да видим дали ще има 7 шестици за един семестър

Във френската филология няма универсални отличници-да имат 6 по френски,испански,латински,старофренски,литература итн...да не ги изреждам всичките

Дори на изпита по френски, не във всеки випуск има 5.50. Само да вметна,че най-добрата ни студентка слуша поп-фолк и е една от двете красиви момичета в курса и е единствената,която всяка година има 6 на най-сложния изпит на земята-практически френски

Съжалявам,че си изгубих времето да ти пиша толкова много,ама държах да те светна в тия неща,за да не правиш неуместни сравнения

Тва не ти е изпит по мат,физика,химия итн... да си назубкаш задачките и да кажеш"амъ аз имам 6.00.

По език колкото и да знаеш,винаги могат да ти дадат такъв превод,че да ти пишат 2 + за ентусиазма
На въпросите ти няма да отговарям,първо щото не виждам смисъл да отговарям на госпожица,на която каквото и да й кажа ще ме наплюе

И второ,защото изобщо,ама изобщо не разбираш от политика