Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Български футбол - Първобитен футбол
Знам, че е ясно, но как искаме да имаме футбол, като манталитетът ни е като на селяци, невидели хора и цивилизация! Поне подигравките да бяха по-остроумни и изтънчени, егаси , не като изказани пред група третокласници в задния двор в осем вечерта!
Мисълта ми е, че няма лошо да има спортна злоба. Лошото е, когато тя приеме размерите на тъпоумие. И аз чета, гледам и слушам хапливи коментари навсякъде, което не ми пречи да им се дразня....недорасло е!
Мисълта ми е, че няма лошо да има спортна злоба. Лошото е, когато тя приеме размерите на тъпоумие. И аз чета, гледам и слушам хапливи коментари навсякъде, което не ми пречи да им се дразня....недорасло е!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Хм.. Това все ми е някак си.. неразумно
Защо, когато играе български отбор навън трябва да се радваме на неуспехите му и да се надяваме на тях? Не помня някога да съм питаела любов към ЦСКА, но когато играят мач навън... играят за България. Част от България.
И какви са тези изказвания, че не било достойно от страна на Левски да отиде вместо ЦСКА в евротурнирите? "В Португалия вижте какво станало..", е да, но никой български отбор не е в състояние да отказва такива мачове
Радвайте се на успехите на който и да е български отбор, едва ли ще се отрази лошо на цялото ни първенство, ако има такива...
И т. н....
Поздрави!
И какви са тези изказвания, че не било достойно от страна на Левски да отиде вместо ЦСКА в евротурнирите? "В Португалия вижте какво станало..", е да, но никой български отбор не е в състояние да отказва такива мачове
Радвайте се на успехите на който и да е български отбор, едва ли ще се отрази лошо на цялото ни първенство, ако има такива...
И т. н....
Поздрави!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да бе, цесекарите се кефеха на загубите ни, но в същото време ни псуваха, щото сме смъквали националния коефициент
Що за малоумно противоречие?
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Judy, на мен ми е пределно ясно каква ти е идеята
Просто исках да ти намекна, че не е нужно да се ядосваш на такива хора. Нито ще ги промениш, нито ще ги спреш да си пишат каквото поискат. Подминаваш и това е 
The harder you fall, the higher you bounce...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ох, не схванах намека....иначе аз си приказвам, май наистина се поувлякох, ама то е щото ми се пише
Пък и така и така съм тръгнала да си казвам мнението...ако някой ще ме псува, нека да е на лични, моля! 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Не мога да си представя да викам за ЦСКА или Левски на международен мач. То е все едно да викам против страната си! 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Мачът с БАТЕ вече е забравен. Да видим какво ще стане в турнира на УЕФА. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Мненията са изтрити от МЕН! Простотията, ако ви е в повече - у вас може да си я показвате колкото искате. Следваща простащина ще се постарая да бъде последвана от жълт тропически плод. И както обича да ми натяква Бетон-а - оплачете се на арменския поп. Свободата я убъркахте със свободия.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Тук не мога да се съглася. Един клуб не представя държавата, за тази цел си има национален отбор. Не мисля, че феновете на Ливъпул, Челси и Манчестър подкрепят Арсенал в ШЛ. Защо трябва англичаните не фенове на Арсенал да подкрепят отбор, в който има точно един англичанин. На много от клубовете дори собствениците им не са от съответната държава. Това означава ли, че Митал представя България или Леви - Англия. Единстеното, което свързва български клуб с България е че отборът е регистиран в България, трябва да спазва българските закони и повечето фенове са от България. Не виждам кое от тези неща ме свързва с ЦСКА( след като съм от Левски ). След като не съм фен на ЦСКА, не означава че ги мразя, но не означава, че трябва да ги подкрепям срещу Ливърпул, който ми е любимият отбор. Няма нищо лошо да си за българските отбори в Европа, но няма нищо лошо и в обратното.tvl написа:Хм.. Това все ми е някак си.. неразумноЗащо, когато играе български отбор навън трябва да се радваме на неуспехите му и да се надяваме на тях? Не помня някога да съм питаела любов към ЦСКА, но когато играят мач навън... играят за България. Част от България.
По темата: Мисля, че последните мачове показват не само трагедията, която са Левски в момента, но и целият български футбол(и спорт, като се има предвид олимпиадата). Дори не мисля, че представянето на Литекс и Черно море е светъл лъч. До преди няколко години, този кръг от евро турнирите беше просто формалност за българския футбол. Изводите от всичко до сега, е че и най-слабите от отбори се развиват по-бързо от нас. Трябва много неща във футбола(и спорта ни) да се променят, а не всички шефове на отбори и федерации да казват да не очакваме много, защото такива ни били възможностите. Такива са друг път. Щом сме имали добри евро сезони преди, значи са ни такива възможностите. Щом сме имали 10 златни медала на олимпиада(7-мо място в класирането по държавиhttp://en.wikipedia.org/wiki/1988_Summe ... edal_count) значи такива са ни възможностите. Писна ми високопоставени личности така глупаво да се извиняват и сякаш на никой не му прави впечатление. Щом не си постигнал това което се е очаквало и си отговорник за това, значи вината е твоя и може би е редно някой да те замени, а не примерно Весела Лечева след олимпиадата както каза, че ще се направят нужните анализи и нещата ще се променят. Защо ли си мисля, че знам какво ще стане: в следващите 4 години, този въпрос няма да бъде повдигнат, ще се изложим в Лондон и пак ще се завърти същото. Същото ще стане и в Левски. Нищо няма да се промени тази година и догодина пак ще се чудим защо се "накъкахме" отново. Това е причината, заради която съм радостен, че БАТЕ би Левски. Писна ми никой да не си върши работата, да се изложи и после нищо да не направи, за да предотврати следващият провал и никой да не поеме отговорността. Ако някой възнамерява да поеме отговорност, да знае, че не е достатъчно да излезне публично и да каже: "Поемам отговорността."

Ти пък какво искаш? Да си направи публично сепуко? 
Кой казва, че няма хубав футбол в България?
Само Доростол (Силистра)

Само Доростол (Силистра)
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
И с постоянните смени няма да стане.
Така си е, но е хубаво да идват пари насам. Къде отиват - не при мен:)Тук не мога да се съглася. Един клуб не представя държавата, за тази цел си има национален отбор. Не мисля, че феновете на Ливъпул, Челси и Манчестър подкрепят Арсенал в ШЛ. Защо трябва англичаните не фенове на Арсенал да подкрепят отбор, в който има точно един англичанин. На много от клубовете дори собствениците им не са от съответната държава. Това означава ли, че Митал представя България или Леви - Англия. Единстеното, което свързва български клуб с България е че отборът е регистиран в България, трябва да спазва българските закони и повечето фенове са от България. Не виждам кое от тези неща ме свързва с ЦСКА( след като съм от Левски ). След като не съм фен на ЦСКА, не означава че ги мразя, но не означава, че трябва да ги подкрепям срещу Ливърпул, който ми е любимият отбор. Няма нищо лошо да си за българските отбори в Европа, но няма нищо лошо и в обратното.
А и далеч нямам предвид, че националната гордост е движещият фактор. Трябват ни парици, трябват ни успехи, трябват... Как се харчат парите = ?
Пък и определено си ми става хубаво, когато отборите ни печелят:) И играят добре срещу голям тим. А и щом печелят значи ще имаме повече футболни емоции
Пр.: не милея особено по Черно Море, но пък да гледам Щутгарт лайф версия... хех... Да ми тупка сърчицето, да гледам футбол - да печелят, ве, да печелят.. Ама Литекс, ама Левски, ама ЦСКА, ама Локо Един-от-всички...- да печелят и да ми водят добри отбори.
Но пък от друга страна е по-добре да не се класираш някъде.. отколкото това да стане и да ти напълнят кошницата с голове...
Дрррръъннннннн!!!
- Да живей словото
абе за кво ми махна мнението
да съм казал нещо нередно, да съм напсувал някой

да съм казал нещо нередно, да съм напсувал някой
България над всичко
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Да си бил простак?Определено ДА. Ако ти се говори за БАТЕ-та и каки - саитове за запознанства бол.Google написа:абе за кво ми махна мнението![]()
![]()
![]()
да съм казал нещо нередно, да съм напсувал някой![]()
![]()
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Бербатов - в Манчестър 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.