А ти би ли издържала?Според мен,каквото и да си говорим,сексът е важна,разбира се не най-важната,но.....все пак важна част от една връзка.Както казах по-рано любов без секс няма,те вървят ръка за ръка,всичко останало е в сапункитеДъждът върху лицето написа:Не е задължително. Може липсата на секс да е заради дистанция или физически проблем и ако примерно човека, когото обичам трябва да замине за 1 година това означава ли, че трябва да му изневеря? Или ако има проблеми със здравето и не трябва да го прави известно време това значи ли да го изоставя? Иначе не вярвам в платоническата любов, смятам че спада към приятелството и фантазиите.
Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Re: Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?
Pak gluposti.....
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Зависи и от периода в живота ти, в който се намираш...Според мен може сега човек да предпочита секс без любов, на по-късен етап да се променят разбиранията по една или друга причина - било то, защото сексът вече не е нещо, което е сравнително ново в живота ти и като нещо постоянно не е чак толкова интересно и важно, колкото е било, може пък и обратното да се случи и да осъзнаеш, че физическите нужди са по-важни...
I speak sarcasm as a second language.
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ами ти би ли била с човек,когото обичаш,но не правите секс?wtf написа:Зависи и от периода в живота ти, в който се намираш...Според мен може сега човек да предпочита секс без любов, на по-късен етап да се променят разбиранията по една или друга причина - било то, защото сексът вече не е нещо, което е сравнително ново в живота ти и като нещо постоянно не е чак толкова интересно и важно, колкото е било, може пък и обратното да се случи и да осъзнаеш, че физическите нужди са по-важни...
Pak gluposti.....
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Ако наистина обичаш дадения човек, не виждам къде е проблема, в крайна сметка секса не е най- важното нещо в живота (поне не за мен) и може да ми е неприятно, но истинската любов изисква и истински жертви (говоря в случай на временни пречки, а не за лишаване от секс за цял живот). Тъй като съм правила и секс без любов много добре знам какво е усещането и съм наясно, че мога да мина и без него.z_lapa написа:А ти би ли издържала?Според мен,каквото и да си говорим,сексът е важна,разбира се не най-важната,но.....все пак важна част от една връзка.Както казах по-рано любов без секс няма,те вървят ръка за ръка,всичко останало е в сапунките![]()
![]()
![]()
![]()
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- renesanz
- Легендарен флуудър
хубаво говорите за жертви,но все пак сте (сме) момичета. един мъж ако замине за 1г далеч от гаджето си да не мислите,че ще се въздържа от секс. ще го направи,за да задоволи нуждите си,което е нормално,но заслужава ли си да се лишаваме и ние.? аз лично не бих имала доверие на човешката природа....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
А,именно,за това говоряrenesanz написа:хубаво говорите за жертви,но все пак сте (сме) момичета. един мъж ако замине за 1г далеч от гаджето си да не мислите,че ще се въздържа от секс. ще го направи,за да задоволи нуждите си,което е нормално,но заслужава ли си да се лишаваме и ние.? аз лично не бих имала доверие на човешката природа....
Pak gluposti.....
- von
- В началото бе словото
- Специалност: СУ - Социология
Любов без секс
предпочитам да има любов и чувства, защото другото се намира под път и над път

предпочитам да има любов и чувства, защото другото се намира под път и над път
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Това е така, но аз пък съм склонна да вярвам на човека когото обичам (или по-скоро на човека за когото знам, че ме обича). Пък и в крайна сметка въпросът е какво бих предпочела аз, а не някой друг. Пък и за мен не би било кой знае каква жертва.. предполагам, че ще мога да издържа една година без секс (би ми било по трудно да изкарам една година без любов).renesanz написа:хубаво говорите за жертви,но все пак сте (сме) момичета. един мъж ако замине за 1г далеч от гаджето си да не мислите,че ще се въздържа от секс. ще го направи,за да задоволи нуждите си,което е нормално,но заслужава ли си да се лишаваме и ние.? аз лично не бих имала доверие на човешката природа....
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Е,като малка си издържала(имам впредвид мъжката любов,не родителската)Дъждът върху лицето написа:Това е така, но аз пък съм склонна да вярвам на човека когото обичам (или по-скоро на човека за когото знам, че ме обича). Пък и в крайна сметка въпросът е какво бих предпочела аз, а не някой друг. Пък и за мен не би било кой знае каква жертва.. предполагам, че ще мога да издържа една година без секс (би ми било по трудно да изкарам една година без любов).renesanz написа:хубаво говорите за жертви,но все пак сте (сме) момичета. един мъж ако замине за 1г далеч от гаджето си да не мислите,че ще се въздържа от секс. ще го направи,за да задоволи нуждите си,което е нормално,но заслужава ли си да се лишаваме и ние.? аз лично не бих имала доверие на човешката природа....
Pak gluposti.....
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
По тая логика ти и без секс си издържала като малка. За мен любовта е като дрога, не мога да живея без нея, след като вече веднъж съм опитала.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Just PRIDE, OK?
- В началото бе словото
- Специалност: The fuzz is watching you!
- Обратна връзка:
Те хората за това са измислили мастурбацията. А не е ли резонно да се попита какво точно е изневяра и може ли да се класифицира изневярата ?
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Зависи от мъжа, не мислиш ли?renesanz написа:един мъж ако замине за 1г далеч от гаджето си да не мислите,че ще се въздържа от секс.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абсолютно си зависи от мъжа! Тия простотии за нужди и "природа" са пълен смях.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Еми да,ама сега какво?Сексът става чат от живота ти,а пък това за любовта и дрогата-ти знаеш ли колко наркомани има,които вече са спрели да се друсат?Според мен мноооооого преувеличаваш+ти като обичаш някой това би трябвало да означава,че ти не можеш да живееш без дадения човек,а не без любовта по принципДъждът върху лицето написа:По тая логика ти и без секс си издържала като малка. За мен любовта е като дрога, не мога да живея без нея, след като вече веднъж съм опитала.
Pak gluposti.....
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
Едва ли има връзки без абсолютно никакъв секс, по-скоро често срещани са връзки с недостатъчно или незадоволителен секс. И, честно казано, не знам дали бих могла да издържа във връзка без секс, било то незадоволителен, оскъден или направо липсващ. Предполагам, че ако обичам човека наистина ще мога. Заради любовта човек може да направи неподозирани неща и неща, на които не е вярвал, че е способен. От обич до обич има огормна разлика. Ако е нещо не толкова дълбоко сигурно ще е огромен пролем, защото след като не задоволява емоционалните ми нужди се предполага, че задоволчва поне физическите, а ако и това не се случва, то тогава няма смисъл да сме заедно.z_lapa написа: Ами ти би ли била с човек,когото обичаш,но не правите секс?
I speak sarcasm as a second language.