Помощ? (относно кандидатстудентски курсове)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Помощ? (относно кандидатстудентски курсове)
Спокойно, вече не е толкова трудно да влезеш. Погледни баловете от тази година. А за уроците- бих те посъветвал да пробваш с Образователните технологии, защото за тях знам, че имат опит и са добри. Аз бях при тях и си влезнах на първо класиране. Но всичко си зависи от човека. Даскалите там няма да ти вземат изпитите- само ще те насочат в правилната посока.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Какво по точно се учи в социална педагогика? Майка ми е учила педагогика и ми каза, че ако някога ми скимне да се занимавам с това, ще ме изсели от нас
Не че аз имам голям мерак де... засега
Judy - химическия?!
А аз тъкмо започнах да те харесвам
(нищо лично, просто химията ми е кошмар)
Judy - химическия?!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Както обичам да казвам - химията е велика наука!
И въобще не е страшна, дори е суууупер супер супер интересна и може
да те научи на много неща.
Това е единствената точна наука, която харесвам 
И въобще не е страшна, дори е суууупер супер супер интересна и може
да те научи на много неща.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Ем, гледах учебния план. Има няколко вида психологии, анатомия и физеология и разни интересни (поне за мен) щуротии.
А ти спомена, че искаш да учиш журналистика или право?
За журналистиката ще си дадеш напразно парите за курса на СУ.
Моя позната ходи и изкара и на предварителния и на редовния изпит тройки, както повечето от курса...
А и доста хора казват, че бил безполезен... Не знам, аз лично не ходих
А ти спомена, че искаш да учиш журналистика или право?
За журналистиката ще си дадеш напразно парите за курса на СУ.
Моя позната ходи и изкара и на предварителния и на редовния изпит тройки, както повечето от курса...
А и доста хора казват, че бил безполезен... Не знам, аз лично не ходих
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Хаха, последната година когато учих химия, изкарах 6 за годината - тъкмо почна да ми харесва и трябва да се разделяме... е ще го преживея
Но да, има интересни работи, но има и бая гадории, поне за мен. Но е хубаво, че ти харесва, това което учиш.
Prudence - и аз така си мислех за курса по журналистика. За изпита ще трябва аз да си се готвя.
Добре де, доста лоши отзиви чувам за курсовете в СУ. Но не е ли по-добре да ходиш при преподаватели, които са си от там? А и какво им е толкова лошото - не те учат, просто си диктуват планове и теми и т.н?
Prudence - и аз така си мислех за курса по журналистика. За изпита ще трябва аз да си се готвя.
Добре де, доста лоши отзиви чувам за курсовете в СУ. Но не е ли по-добре да ходиш при преподаватели, които са си от там? А и какво им е толкова лошото - не те учат, просто си диктуват планове и теми и т.н?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Но пък като се замисля е хубаво да те мяркат преподавателите на курса (журналистика), защото на устен могат да ти направят реверанс..
Аз само по тази причина съжалявам, че не отидох на курса, но трябваше да бачкам.

Аз само по тази причина съжалявам, че не отидох на курса, но трябваше да бачкам.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Lama, и моята приятелка си учеше съвестно, ама...
Ами по начало е адски важно някой да те насочва. Да ти наблегне на наистина важните неща, да се занимава с теб, да ти поправя грешките... Преподавателите от СУ не са единствените квалифицирани да те подготвят за изпитите на университета. Това, което на мен са ми казвали - набутват те в една аудитория със сума души вътре, оня си говори нещо, дава ти там някакви теми и после не се занимава с теб. Докато знаеш, че всяка наука си има своите тънкости. И тях просто някой трябва да ти ги каже.ShadowsInBlue написа: Добре де, доста лоши отзиви чувам за курсовете в СУ. Но не е ли по-добре да ходиш при преподаватели, които са си от там? А и какво им е толкова лошото - не те учат, просто си диктуват планове и теми и т.н?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Както вече се посочи на предната страница, съществуват теми по въпроса!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)