ПОЛИТОЛОГИЯ

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
azure_f
В началото бе словото
Специалност: Политология
Курс: втори

Re: Политология - 1 курс

Мнение от azure_f »

http://forum.the-faculty.org/ Първо ето ви линк към форума на Философски факултет, защото именно там са повечето от по горните курсове на Политология, а и на всички останали специалности във факултета. Именно там миналото лято намерих всичко необходимо и отговорите на повечето ви въпроси вече ги има там, за това смятам, че няма да ви е излишно да погледнета. А иначе ако зададете някой конкретен въпрос и аз знам отговора с радост ще ви помогна, макар както забелязвате едва днес се регистрирах тук, понеже до сега съм намирала всичко необходимо в другия форум. Та така все пак питайте....
Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than one with all the tactics.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

azure_f написа:http://forum.the-faculty.org/ Първо ето ви линк към форума на Философски факултет, защото именно там са повечето от по горните курсове на Политология, а и на всички останали специалности във факултета. Именно там миналото лято намерих всичко необходимо и отговорите на повечето ви въпроси вече ги има там, за това смятам, че няма да ви е излишно да погледнета. А иначе ако зададете някой конкретен въпрос и аз знам отговора с радост ще ви помогна, макар както забелязвате едва днес се регистрирах тук, понеже до сега съм намирала всичко необходимо в другия форум. Та така все пак питайте....
Ще дойдете ли на срещата(по-горните курсове) да ни светните лично.....
А иначе....събрахме се :mrgreen: :cheers: 8)
Pak gluposti.....
azure_f
В началото бе словото

Мнение от azure_f »

Зависи кога ви е срещата...ако вече съм в София може. хехе
Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than one with all the tactics.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

28.09. 19:00h пред Ректората за всички от ФФ,но викам тогава и ние да се срещнем :mrgreen:
Pak gluposti.....
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

z_lapa написа:28.09. 19:00h пред Ректората за всички от ФФ,но викам тогава и ние да се срещнем :mrgreen:
Аз съм супер навита :D Само трябва да съберем колегите политолози. Майче, ти си навита,нали?
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

tifani написа:
z_lapa написа:28.09. 19:00h пред Ректората за всички от ФФ,но викам тогава и ние да се срещнем :mrgreen:
Аз съм супер навита :D Само трябва да съберем колегите политолози. Майче, ти си навита,нали?
Да,много ясно,якото е,че ще сме кажи-речи всички от ФФ,а пък така или иначе във вихъра на събитията ще се запознаем политолозите и ще си говорим за политика(хахаха шегувам се,ще си говорим за секс,наркотици и Rock N' Roll :mrgreen: )А,Весе,ти какъв език писа в графата с езика?Така де това е въпрос към всички.....може би по това се сформират групите? :roll:
Pak gluposti.....
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

Аз писах английски, а ти ? Иначе подкрепям предложението ти за тема на разговор на срещата :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
barbento
В началото бе словото
Специалност: ''Политология" , "Журналистика и медии"

Мнение от barbento »

Аз също писах английски заедно с още една приятелка - политоложка Asya :)
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Ами и аз писах английски...това значи ли,че ще сме в една група? :roll:
Pak gluposti.....
azure_f
В началото бе словото

Мнение от azure_f »

Няма значение какво сте писали така и така ще ви карат да попълвате нови бланки и там вече ще е окончателното ви решение. За жалост може да имате желаещи за даден език, но ако не се събере достатъчно голяма група няма да имате голям шанс....освен може би да посещавате занятия при друга специялност.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Е,предполагам,че за английския няма да има такива филми,поне се надявам де-все пак той е най-желания език 8)
Pak gluposti.....
Аватар
Brooke Davis
От дъжд на вятър

Мнение от Brooke Davis »

Добре де ами аз съм ПА и също съм писала английски. Има ли шанс да съм в група с barbento i Asya?
aalia
В началото бе словото

Мнение от aalia »

И къде по-точно сте ги писали тези езици,защото аз нищо не съм писала?!
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

aalia написа:И къде по-точно сте ги писали тези езици,защото аз нищо не съм писала?!
В ИМЕННИКА, който попълвахме, имаше графа какъв език искаш да изучаваш. Обаче едно момиче от по-горните курсове ми каза, че като започнем годината отново ще ни дадат да попълваме молби за чужд език - така че ,ако не си го попълнила в именника - не е фатално. :D
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

tifani написа:
aalia написа:И къде по-точно сте ги писали тези езици,защото аз нищо не съм писала?!
В ИМЕННИКА, който попълвахме, имаше графа какъв език искаш да изучаваш. Обаче едно момиче от по-горните курсове ми каза, че като започнем годината отново ще ни дадат да попълваме молби за чужд език - така че ,ако не си го попълнила в именника - не е фатално. :D
Аз така и не разбрах за какво беше този именник,но както и да е..... :|
Pak gluposti.....
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”