Nadir написа:Баааф... даже и wireless ли няма?Blood Countess написа:Ако си прекараш, ще има.Nadir написа:Я да питам аз - има ли нет в тия общежития?
Ти чуваш ли се, моме?!
Модератор: Плазмодий
Nadir написа:Баааф... даже и wireless ли няма?Blood Countess написа:Ако си прекараш, ще има.Nadir написа:Я да питам аз - има ли нет в тия общежития?
Абе те се окабелени, ма не става само с кабели, тряя и нещо да тече по тях!FireBlade написа:Абе повечето общежития са окабелени недей се притесняваВсе пак и преди са живели студенти там..не са нови...

И при мен е същата работа-ми нз да ти кажа,надявам се това за хлебарките да е преувеличено,ама си ги има определено-просто като вляза в стаята 1та ми работа ще е да се въоръжа с РайдNadir написа:Ууу, като каза хлебарки.... Навсякъде ли ги има? Има ли някой блок, в който поне да са в ограничен брой? Това май ще ми бъде един от най-големите проблеми, защото наистина не мога да понасям буби от всякакъв вид
Ама ти сериозно ли?Как така,бе?Нали ги избиваше до крак уж?Nadir написа:z_lapa... по това, което съм чувала... Райд не помага, ама никак! Действа им като Redbull дори![]()
И накрая ти взимат флакона от ръцете и почват да ти го удрят в главата... а със задните си крака играят белот!!!!!!!!