Човекът под теб
- fire
- Живее, за да пише
Ако успея да стигна до София преди да са затворили избирателните пунктове ще пусна моята ценна бюлетина за благото на столичани
А ЧПМ знае ли вече къде ще посрещне 8-ми декеммври?
А ЧПМ знае ли вече къде ще посрещне 8-ми декеммври?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
Няма да излизам, защото съм на крак от ранни зори, пропътувах над 100 км, след това трябваше да свърша 100 задачи за отрицателно време и сега мисля да се отдам на пълно релаксиране. Все пак и аз съм човек
А ЧПМ гласува ли днес?
А ЧПМ гласува ли днес?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Обожавам билярда, но повече ме бива да гледам .. предполагам де
Играла съм само онлайн (мн реалистично бтв), страх ме е да опитам истински да не претрепя някой - такива опасни предмети в ръцете на некадърник като мен ....
А ЧПМ знае ли къде се продават закачалки-стойки, като тия дето са по заведенията, само че по-малка??
А ЧПМ знае ли къде се продават закачалки-стойки, като тия дето са по заведенията, само че по-малка??