Невзети изпити

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Невзети изпити

Мнение от Sandra »

alfrost, на редовната дата при Матеева е имало повече скъсани отколкото при Русчев :shock: и е бил писмен, въпреки че предварително беше обявен за устен !? Относно часа - всичките изпити бяха посочени за 8 часа и всичките в 272, така че и това не е гаранция :)
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Искам да питам за дати за поправки. Дайте ми телефона на отдел "Студенти", моля. :)
It's peanut butter jelly time!
Изображение
alfrost
В началото бе словото

Мнение от alfrost »

Сандра, благодаря ти за разясненията за изпита, наистина си права, че нищо не е сигурно и за нищо няма гаранция в този университет! Единственото, което ми остава, е да се надявам, че ще е писмен, защото не искам да си "бъбря" с нея. Когато бях 2-ри курс МО и имахме при нея "Основи на частното право", пак ни беше казала, че ще е устен, а накрая беше писмен, дори и на поправката! Много е непридвидима тази жена! Ама, аз ще се наглася за писмен, пък каквото дойде!
Калев, имам някакви телефони, но са съжаление не знам кой точно е на отдел "Студенти". Ще ти ги дам, а то нищо не ти пречи да опиташ, ако искаш: 1) 029308577; 2) 029308521 ( това мисля, че е Канцеларията на ЮФ), 3) 029434806. Това е всичко, което имам. Ако са по-благосклонни ( в което не вярвам), може и да ти дадат правилния номер, ако не е сред тези. Успех! :P
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Много ти благодаря. :)
It's peanut butter jelly time!
Изображение
bloody mary
Пишете, о, братя

Мнение от bloody mary »

:P Сигурна съм, че все някой ще те почерпи за това :!:
И една малка добавка - наа 04.09 е изпитът по Основи на Частното право при д-р Таков за първи курс (за втори не знам)
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …

Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
Horny
В началото бе словото
Специалност: HHJGJ

Мнение от Horny »

bloody mary написа::P Сигурна съм, че все някой ще те почерпи за това :!:
И една малка добавка - наа 04.09 е изпитът по Основи на Частното право при д-р Таков за първи курс (за втори не знам)
А час и стая случайно да знаеш ??
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”