Равносметка
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: Равносметка
Аз съм доволен и се надявам догодина повече.
Пускам си отсега рекламата.
Давам частни уроци от октомври.
Тарифите са според целите.
Занимавам се с хора, които искат минимум 4,40 на изпита, стъпката е през 40 стотни.
Пускам си отсега рекламата.
Давам частни уроци от октомври.
Тарифите са според целите.
Занимавам се с хора, които искат минимум 4,40 на изпита, стъпката е през 40 стотни.

- Miss Piggy
- В началото бе словото
- Курс: първи
При мен системната подготовка от около 2 години даде резилтат. И курсовете дадоха резилтат...в крайна сметка мога да кажа, че изпитите не бяха това, което очаквах. Още след предварителния самочувствието ми на знаеща се вдигна рязко. А в началото се надявах само да ме приемат нещо в ТУ или ВТУ. Относно зорът-въпрос на психическа нагласа е да убедиш себе си, че това, което правиш (в случая ученето), ти е приятно.
Успех на всички колеги през първата година!
Успех на всички колеги през първата година!
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
Аз съм доволна...нито си давах мн зор,не съм учила по нощите,пейките,кафетата,била съм всичко на всичко на 2 изпита ...на уроците даскалката беше супер печена и не ми тежаха кой знае колко(е досадно беше понякога ама ...) ...а и най-важното де ...влезнах това,което исках...мързелива работа,ама плодотворна

-
Guncho
- В началото бе словото
и аз съм много доволен от постигнатото...Ей Yazo , казах ли ти че на второ или 3то класиране ще те вземат??Аз също съм в ИФ така че очаквам 1 количка , освен ако не се бъркам нещо де 
Разбира се ! Количката с какво да бъде ?Guncho написа:и аз съм много доволен от постигнатото...Ей Yazo , казах ли ти че на второ или 3то класиране ще те вземат??Аз също съм в ИФ така че очаквам 1 количка , освен ако не се бъркам нещо де
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
-
Guncho
- В началото бе словото
значи вярно си спомням че на теб казвах...споко , заедно ще се почерпим само да се запознаем 
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
като цяло -доволна.изкарах страхотна оценка на изпита.е , не влязох това ,което най-много исках в самото начало ,но не съжалявам .пак съм доволна и мисля само за това ,което ми предстои -само напред и нагоре 
-
Guncho
- В началото бе словото
добре де поне кажи какво се искала да учиш и какво са те приеле за да разберем и ниеcharming написа:като цяло -доволна.изкарах страхотна оценка на изпита.е , не влязох това ,което най-много исках в самото начало ,но не съжалявам .пак съм доволна и мисля само за това ,което ми предстои -само напред и нагоре
- nelicquele
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
Доволна съм.. най-хубавото е, че всичко се получи без много зор, даже по едно време толкова се бях разхайтила, че се чудех дали има смисъл да ходя на изпитите.. Все пак има нещо, което все още ме мъчи - не знам дали направих правилния избор - предпочетох информатиката пред архитектурата.. ама тепърва ще се види. Една мисъл ме крепи - щом веднъж съм успяла да вляза в УАСГ, ще успея пак /ако не ми хареса инф/ :Р
'Just I and the poetry of the night, now forever one..
The ensemble of silence plays so beautiful for me..'
The ensemble of silence plays so beautiful for me..'
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
Не учих достатъчно, затова и изкарах нисички оценки, но пък ми стигнаха за първо желание и в трите университета, в които кандидатствах. Яд ме е за немския...
И все пак съм доволна
Записах стопанско управление с немски 
И все пак съм доволна
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мисля, че бях гадна прекалено много днес, но ще ти кажа, че това съвсем не е така.Една мисъл ме крепи - щом веднъж съм успяла да вляза в УАСГ, ще успея пак
И все пак независимо от това какво си решила, вече си поела по един път и ако трябва да финишираш на определено място, то няма особено значение какво си избрала....тоест съветът ми е да не се шашкаш чак толкова много.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Ksto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско Управление
- Обратна връзка:
Дали съм доволен-средна работа.В смисъл учих доста през годината-е не като някои шизофреници да не излизат,да учат по нощите и тн,то и наука като математиката не изисква чак такива усилия,но пък и за това не изкарах оценката на която бях способен...Въпреки това ме приеха точно каквото исках,така че съм удовлетворен от тази гледна точка
Постигнах каквото исках,но не се представих както наистина можех-победа но не съвсем пълна,но както и да е.
Момичето което е предпочело информатика пред архитектура-сериозна грешка според мен,доста сериозна.
Момичето което е предпочело информатика пред архитектура-сериозна грешка според мен,доста сериозна.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Това че учиш през нощта, понеже не ти се спи и решаваш да свършиш нещо полезно, вместо да зяпаш в една точка на тавана, не означава, че си шизофреник.
Аз не съм шизофреничка, само защото съм учила някоя и друга нощ. Шизофреничка съм поради няколко други причини, но тази далеч не е сред тях!
Аз не съм шизофреничка, само защото съм учила някоя и друга нощ. Шизофреничка съм поради няколко други причини, но тази далеч не е сред тях!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Грешка е, ако е искала да учи архитектура. Двете специалности са коренно различни, така че няма грешен избор.Ksto написа:Момичето което е предпочело информатика пред архитектура-сериозна грешка според мен,доста сериозна.

- Деси
- Пишете, о, братя
Дали съм доволна?
Без кой знае каква подготовка, без нито един час частен урок или курс,
с малко воля и тук-таме мързел,
ме приеха първо желание и в СУ, и в УНСС - журналистика.
Красота.
И ми е едно кеф, кеф.
Успешна КСК със сигурност.
Без кой знае каква подготовка, без нито един час частен урок или курс,
с малко воля и тук-таме мързел,
ме приеха първо желание и в СУ, и в УНСС - журналистика.
Красота.
И ми е едно кеф, кеф.
Успешна КСК със сигурност.
Heal the world - make it a better place!
For you and for me... and the entire human race.
For you and for me... and the entire human race.