Левски

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Левски или ЦСКА?

Левски
26
53%
ЦСКА
15
31%
Нито един от двата отбора
8
16%

Общо гласове: 49

rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: Левски

Мнение от rogertaylor »

Флечър Линд, много, ама много се чудя да ти изтрия ли мненията, ама ще ревнете като недоклатени жени, че е от пристрастия.Та ще взема да ги оставя, да ти се посмеят на глупостта.Ама имам един въпрос.

1968 година, милицията ли навлиза в Чехословакия? :lol: :lol: :lol: Или е войската? :lol: :lol: :lol: 1944 година преврата се прави благодарение на милицията или на войската? :) Задавам ти прости въпроси, върху които не да разсъждаваш, а да дадеш кратък отговор(първият въпрос е Да/Не, 2рият въпрос е Да/Не, 3тият въпрос е Милиция/Войска).Надявам се да успееш да спазиш формата :)

Оставям те да поразмислиш, ако ти е по силите :) И подчертавам - гледайте си тона и епитетите, че може да мине някое метла иначе ;)

И още един въпрос - кой отбор е ваден 3 пъти от евротурнирите поради извънфутболни причини? :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от Fletcher Lind »

rogertaylor написа: 1968 година, милицията ли навлиза в Чехословакия? :lol: :lol: :lol: Или е войската? :lol: :lol: :lol: 1944 година преврата се прави благодарение на милицията или на войската? :) Задавам ти прости въпроси, върху които не да разсъждаваш, а да дадеш кратък отговор(първият въпрос е Да/Не, 2рият въпрос е Да/Не, 3тият въпрос е Милиция/Войска).Надявам се да успееш да спазиш формата :)
Общо върху трите въпроса - не си никой, че да ми налагаш кога да разсъждавам и кога не. Разбирам, че в Подуене всякакви разсъждения са опасни за утопията, но аз не съм привърженик на този "демократичен" син модел.
Първи въпрос - според теб армията ли трябва да брани границите на страната от външни посегателства/да води агресивни действия срещу други страни, или полицията? И пак според теб армията ли трябва да брани държавната власт от вътрешни посегателства или полицията? Правиш ли разлика между функциите на двете институции?
Втори въпрос - армията! Внимавай обаче - кой осъществява репресиите след 9.9.? Армията или полицията? Следвай въпросчетата от точка 1! ;)
Още едно въпросче и от мен - какво общо имат девети и 68-ма година с ЦСКА? Освен междинното звено - главата ти? :lol:

И аз все още чакам номера на указа, с който е създаден ЦСКА, аре пошъпни ми го, ако го знаеш.

Бабангида - ние не сме Испания, не сме Италия, не сме нито една от западноевропейските школи и не може при нас да съществуват повече от 3-4 силни и класни отбора с наистина богати традиции, а и първенството ни никога няма да е толкова оспорвано колкото едно западно първенство, просто защото такова му е качеството, не защото видиш ли еди-кой-си отбор е отборът на партията.
Пример е Шотландия - там има Селтик и Рейнджърс не защото старата фирма са отбор на властта, а защото толкова им е потенциалът. През 90-те Рейнджърите имаха 8 поредни титли - и това ли е нечестно?
Колкото до 9-те титли на ЦСКА в частност - чисто футболното превъзходство на армейците в периода си има и външен израз - 8:1 над Динамо Букурещ, 2:2 с Барселона и 4:1 над Ювентус в същия период.

Camel, спортна рота си имате и вие, не се прави на луд.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

babangida написа:С тази разлика, че вие сте отбор на партията двайсетина години преди нас да ни причислят към МВР.
На стадиона на историята, аз ставам все по-опасен нападател! :P Казваш "двайсетина години преди"?
Два въпроса:
1. На общото събрание на кой български отбор през януари 1948 г. в президиума са избрани генералисимус Сталин, маршал Тито и министър-председателят Георги Димитров? :shock:
2. Кой е председател на УС на Левски-Сф от началото на същата година? И коя е тази жена? :lol:
Тези факти говорят ли за обвързване с комунистите или ....
Аватар
Just PRIDE, OK?
В началото бе словото
Специалност: The fuzz is watching you!
Обратна връзка:

Мнение от Just PRIDE, OK? »

Флечър пич поинтересувай се за някои неща. Не е добре да си чак толкова болен чорбар. Аз като бях болен левскар ме осъдиха за това :lol:
Виж не е толкова важно кой отбор къв е бил, къде е бил, ако не съществуваше неоспоримия факт, че НОМЕНКЛАТУРНИЯТ тим на ЦДНА е прибирал всичките най-добри играчи по нареждане на любимеца на българския народ Милко Балев и други партийци, преди всеки важен мач на великия тим на цдна. Всичките армейски отбори по закон са снасяли най доброто си на цска ( ботев,пирин,черно море и др., които са се водили към БА по това време) Не мога да ти извадя номера на указа с причисляването на титлите, но мога да ти покажа запазените укази за създаването на ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА от 1947-8г. Дълбок комунизъм.

И ще те замоля да ми покажеш емблемите на армейските отбори от целия източен блок ( където по случайност и цска софия влиза ) и да ми кажеш, кой освен нашия отбор си е запазил старата емблема С ОГРОМНАТА ЧЕРВЕНА ПЕТОЛЪЧКА :)
Иначе Левски е бил отбор на пощите. Отбор на МВР е бил известно време и искаш ли да ти кажа структурите на ухерите колко кинти са наляли в тоя клуб. Нула. А Цска за времето си тогава е имала най модерната база. Сигурно извънземните или българския народ, любещ и тачещ режима ги е построил, а ? :lol: :lol: :lol:
Изображение
Our Pride is our crime! http://pridebg.wordpress.com/ No shame, just PRIDE!
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

rogertaylor написа: 1968 година, милицията ли навлиза в Чехословакия? :lol: :lol: :lol:

Или е войската? :lol: :lol: :lol:

1944 година преврата се прави благодарение на милицията или на войската? :)

И още един въпрос - кой отбор е ваден 3 пъти от евротурнирите поради извънфутболни причини? :)
Поставям въпросите смилаемо Флечърчо :) Дай ми отговори - прости и кратки.Не ща да словоблудстваш - ръката ти е нужна за други работи :)
Fletcher Lind написа:
Първи въпрос - според теб армията ли трябва да брани границите на страната от външни посегателства/да води агресивни действия срещу други страни, или полицията? И пак според теб армията ли трябва да брани държавната власт от вътрешни посегателства или полицията? Правиш ли разлика между функциите на двете институции?

Втори въпрос - армията! Внимавай обаче - кой осъществява репресиите след 9.9.? Армията или полицията? Следвай въпросчетата от точка 1! ;)

Още едно въпросче и от мен - какво общо имат девети и 68-ма година с ЦСКА? Освен междинното звено - главата ти? :lol:

И аз все още чакам номера на указа, с който е създаден ЦСКА, аре пошъпни ми го, ако го знаеш.
Понеже не съм като ЦСКА-рите да се измъквам от въпросите - поред на номерата ;)

Първият въпрос - какви агресивни действия спрямо България са осъществени през 1968 г. от страна на Чехословакия? Бързо хващай машината на времето и се върни, за да направиш нещо, че да не празнословстваш.Целта на армията е да пази държавните граници на България(в частност за нашата армия говоря).Чехословакия няма дори обща граница с нас и е на приблизително 1000 км. по въздух.Нейсе :)

Втори въпрос - да, репресиите след 9.9.1944 са осъществявани И ОТ полицията(и от армията са осъществявани, но в по-малка степен).Има един проблем - Левски е бил отбор на пощите :) Затова е бил управляван и от Цола Драгойчева - "министър на пощите, телеграфите и телефоните" от 1947 година :)

1968 година има връзка с ЦСКА.Но болните ви мозъци за съжаление блокират като се сетят за 7:2 :D
Не случайно в самото начало на 1969 г. Левски е ”арестуван” като е обединен с отбора на МВР и Държавна сигурност – Спартак София. Името му съответно става – Левски-Спартак. Това е пряк резултат от Чешките събития от 1968 г. и страха на властниците от публиката на Левски – като най-масовата опозиционна сила в страната. Разбира се, тук става дума и за параноичен страх. Но са налице и поводите за страх, и за притеснения, и за бяс. Легендите и до наши дни разказват как по време на Световния младежки фестивал в София през лятото на 1968 г. чехословашката делегация на стадиона започва да скандира ” Левски , Левски ”, а публиката на ”сините” й отвръща с възгласите ”Дубчек, Дубчек”. През есента на същата година Левски унизява ЦСКА с митичното 7-2, след което следва поредното запомнящо се шествие на привържениците на отбора до паметника на Апостола на свободата в центъра на София.

Радио Белград пък съобщава:
”Отборът на народа в България – Левски победи отбора на властта – ЦСКА със 7-2”

Въпреки насилственото слагане на милиционеро-кадесарски пагони върху раменете на Левски, духът на Левски остава същият. Публиката скандира: ” Левски беше силен, докато бе цивилен”, ”И преди, и сега Левски значи свобода”.
Интересно нещо намерих обаче, ровейки се за цитата(горният) :
Приветствие от ЧЛЕНА НА ПОЛИТ БЮРО НА ЦК НА БКП И МИНИСТЪР НА НАРОДНАТА ОТБРАНА армейски генерал Добри Джуров до спортистите, треньорите, деятелите и ръководителите на ЦСКА "Септемврийско знаме" във връзка с 40-годишнината на армейския клуб“....Ние не можем да не отбележим, че цска Септемврийско знаме е рожба на народната власт..............Очертаните от Тринадесетия конгрес и последващите го пленуми на ЦК на БКП цели и задачи изискват решително преустройство.....Това се отнася в пълна сила и за всички членове на Централния спортен клуб на армията “Септемврийско знаме. С високите критерии на Тринадасетия партиен конгрес трябва да мерим всяка изява на армейските спортисти и на клуба като цяло.” ГЛАВА ПЪРВА Задачите на цска Септемврийско знаме са да работи за възпитанието на ЯРКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ у членовете, спортистите........ Ръководството на идейно-възпитателната работа се осъществява от партийнополитически апарат, съвет за идеологическа работа......... Цска СЗ премина през много етапи. Опорна точка бе БКП. Тя РЪКОВОДЕШЕ, тя НАСОЧВАШЕ, тя ЗАДЪЛЖАВАШЕ. Активно бе съдействието на Министерството на Народната отбрана и районните комитети на БКП ......, защото е необходимо да се създават здрави и силни хора, способни да защтават социалистическите завоевания. Нужно е обаче, да се подчертае, че успехите и постиженията на армейските спортисти имат здрави опорни точки в ДРУЖБАТА СЪС СЪВЕТСКИТЕ спортисти. РОЖБА НА НАРОДНАТА ВЛАСТ .......ПОД КРИЛОТО на партията тя издигаше снага......
Надявам се знаеш кой е генерал Добри Джуров... :)

Подчертал съм все пак някои неща, за да ти е лесно да се ориентираш към по-важното.

Кирил Миланов - Байко: - През 1966 г. като играч на Марек подарявате шампионската титла на ЦСКА. - Ооо, това ми тежи още на съвестта и оттогава не съм стъпил на стадион "Българска армия". Тогава Левски водеше на ЦСКА с една точка. Сините гостуваха на Черно море, а червените - на Марек. Мачът беше уреден. Умишлено започна с 20 минути закъснение, за да знаем резултата от Варна. Титулярният ни нападател Трайчо Спасов не излезе нарочно. Аз бях само на 17, но им шибнах два гола и ги поведохме 2:0. На почивката ме извика първият секретар на партията Станоев: "Кире, недей така. Догодина влизаш войник. Оставаш в Станкето, при нас. Ще служиш в КЕЧ. Всичко сме уредили. Ние с тях не бива да се караме." По телефона разбрахме, че Левски губи. Взехме да им пускаме. Накрая биха 3:2 и станаха шампиони. С нашата аванта участваха и за КЕШ. Стигнаха полуфинал!
Да се види как ЦСКА печели :lol:

Интересен факт - в едно от мненията, които изтрих, май Google споменаваше, че ние никога сме нямали футболистите, които те са имали.Мухахахах - напушва ме смях :mrgreen: Панов, Котков, Гунди, Кирил Миланов(държащ рекорда за най-много голове в КНК, който дори в момента е неподобрен, защото турнира вече не съществува - 13 гола през 1976 година).Вярно, в ЦСКА е имало страхотни футболисти.Но не си правите труда да си спомните, че футболистите са имали избор - ЦСКА или 2 години военна служба.Повечето са избирали ЦСКА, защото 2 години без активен футбол(на ниво първенство) просто се отразява зле :)

Ето още нещо интересно :

В отбора, който отстранява Ливърпул през 1982 година(с което още се тупате по гърдите, макар 99% от пишещите тук да не са били още в любовния поглед на родителите си) има следните футболисти :
• Георги Велинов - юноша на Дунав, преминал и през Черно Море преди да стигне до ЦСКА. • Красимир Безински - взет от Пирин Благоевград • Георги и Динко Димитрови - взети Берое. • Методи Томанов - взет от Бенковски Пазарджик. • Георги Илиев Майкъла - взет от Сливен. • Цветан Йончев - юноша на Ботев Враца. • Стойчо Младенов - голмайстор на А група с Берое през 1978. • Спас Джевизов - взет от Ботев Пд. • Пламен Марков - юноша на Раковски /Видима/ Севлиево. • Радослав Здравков - шампион с Локомотив Сф. през 1978г. Освен тях може да се спомент и • Георги Славков - голмайстор на А група през 1981 с Тракия Пд. • Петър Жеков - голмайстор на А група с Берое през 1967.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нещо не виждам ваши юноши.Странно, а? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Жокер, ако ти си опасен нападател - аз съм космонаФт.На въпрос 2 съм ти отговорил - Цола Драгойчева, министър на пощите, телеграфите, телефоните.А Левски е отбор точно на "пощите".Съответно затова и тя е "шефкЪтЪ".За първия въпрос предполагам, че отговора е Левски, но не мога да съм сигурен.Надявам се с твоите "нападателни умения" да ни осветлиш.

@Just PRIDE, OK? - редактирай се и напиши както си му е реда имената на отборите. :) Правилата важат еднакво за всички.

На тези, чийто мнения не са в темата - вярно, че изпадаме в оффтопик, ама вие съвсем се отнесохте :) И за бъдещите мнения - внимавайте с епитетите :) Свобода не значи свободия :) С най-голямо удоволствие трия глупости/простотия :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Хех. Браво. Забрави да споменеш, че по пътя към втория полуфинал на ЦСКА за КЕШ най - силният отбор, който ЦСКА бие по пътя до мачовете си с Интер е Олимпиакос (или Панатинаикос беше...не съм сигурен)...останалите не ги бях чувал... :shock: :lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Спорът е ЦСКА-Левски(или Левски-ЦСКА), а не относно ЦСКА(единствено).Затова съм изложил гледни точки и за двата отбора.Не виждам каква връзка има пътят на ЦСКА в онази година към полуфинала.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Позна, Роже! Позна! И това е преди да се създаде ЦСКА, защото е някъде януари... Но опитът за слагане и на тази власт се е оказал неуспешен или поне недотам успешен... :mrgreen:
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър

По ред на номерата, Роджъре!
Откриваме заседанието на Политбюрото... Google, сипи по едно малко, че ми пресъхна устата.

По въпросите за армия и милиция - така и не ме светна какво общо имат отношенията между страните във Варшавския договор и ЦСКА. Освен, че управата на ЦСКА де факто е управата на централния софийски гарнизон и генщаба на БНА. Ако си доразвиеш тезата докрай, ще вземе да ми светне, но сега само ме питаш отделни въпроси без връзка с темата Левски - ЦСКА. Щото ЦСКА не е виновен за простотиите на държавата ни, нито Левски, въпреки че са отбори на армията и полицията.
Иначе хубаво пропагандно памфлетче си постнал, само че се чудя кой точно агент на ДС, изявяващ се като демократ, го е писал. Да не е оня с моржовите мустачки, дето приказваше как само Левски може да позволи на Хичо да направи финт на Стамфорд Бридж, а Валери - да се изтропа на Ноу Камп... той ще да е.
А че синьото лоби в държавата си извоюва обединението/заличаването на Спартак София, нов стадион, спортните школи на Спартак в няколко спорта (треньори, състезатели), спортна рота по подобие на армейската... горките дисиденти! :lol:
Хубаво все пак, че е Радио Белград - според друга ваша версия, било БиБиСи... градски легенди :)
За Добри Джуров и изказването му - мога да ти извадя неща в абсолютно същия дух от сини играчи или ръководители - нормално е всички футболни клубове да са рожба на партията и българо-съветската дружба (като всички старчески домове, заводи, детски градини, литературни клубове, абе квото се сетиш). Нормално е и да следват светли комунистически идеали.

Г.Аспарухов пред Г.Тодоров и Ат.Станкушев, публикувано в книгата “Майстори и голмайстори”, София-1985 г., изд.Медицина и физкултура, стр.17:

“- Най-щастливите ви мигове досега?
- Те не са никак малко. … Когато ме приеха за член на БКП – станах по-сериозен, придобих по-голямо чувство за отговорност.”
Сам не си е вярвал, разбира се - но това е трябвало да говори.

Аз все още чакам номера на указа, с който сме създадени. :blackeye:

Колкото до срещите с другите гарнизони - милиционерчето доста злоба хвърля, но може и да е прав. Но е тотален мит всички тези мачове да са минавали безпроблемно. Интересно как така Ботев са ни сателит, а се класират преди нас през сезон 1962/63 (те втори, ние трети), като ни бият два пъти по 2:1? За периода 1951 - 1963 година, в който само през 1953г. пропускаме титлата, срещу "армейските отбори" Черно Море и Ботев имаме баланс 24-11-3. Когато тези два отбора са завършвали в призовата тройка, балансът е 3-3-2. Какъв извод можеш да си направиш? В два сезона от тази поредица грешните стъпки срещу "сателити" едва не ни изяждат главата, като завършваме на по една точка пред втория отбор... и така нататък, и така нататък.

И като те напушва смях от нашите играчи, значи ти липсват основни познания върху българския футбол. Откъде да започнем? На мен фаворитите ми са Иван Колев, Митата Якимов и Георги Денев, но нека да караме подред.
В анкетата на Франс Футбол за футболист номер едно на Европа (Балон Д'Ор, и в Подуене сте я чували) има номинирани общо шест армейски футболисти - Иван Колев (1956, 58, 59, 60), Стефан Божков (1956), Георги Найденов (1959), Петър Жеков (1969), Стойчо Младенов (1983), Георги Димитров (1985). Правя ти реверанс и изключвам Стоичков, Костадинов, Лечков и Туньо, че да не ти дойде горница. Срещу тези шестима имаме само един Аспарухов.
Отделно Петър Жеков има пълен комплект "обувки" - Златна, Сребърна и Бронзова. Ицо Стоичков пък е по-сиромах, човекът - само една Златна има от последния си сезон в ЦСКА.
Въобще да сравняваш великите армейски солисти с еквивалентите им от който и да било друг български отбор е тъпо спрямо и двете страни. Още повече, че въпросните играчи (добавям към най-големите имена и Ракаров, и Тулата, и Димитър Пенев, и Гаганелов, и Крум Янев, и Никола Цанев (да, онзи, дето го набучи на Интер) и Георги Денев) с изключение на Жеков (дошъл на 24), Младенов и Ради Здравков са привлечени на много крехка възраст в ЦСКА или пък са юноши (Майкъла, Костадинов, Любо Пенев), затова и развитието им като играчи се дължи най-вече на армейската треньорска школа и закалка. Това най-лесно си личи извън пределите на Родината, където всякакви видове уговорки, сателити, лобита, партии, шефове и тъй нататък отсъстват. И затова в края на 80-те и началото на 90-те Наско Сираков и Ники Илиев се издъниха в Сарагоса и Болоня, затова Кривия вместо да поеме към Ювентус, се озова в Турция, затова и Гонзо в Рен за една година не вкара гол. Вместо това Любо Пенев е вторият най-резултатен чуждестранен голмайстор в Примера след Ето'О и има повече голове срещу Реал Мадрид отколкото целия сегашен отбор на Барса в момента :lol: ; затова Ицо Стоичков спечели абсолютно всичко индивидуално във футбола; затова Митко Бербатов сега се чуди в Ман Юнайтед ли да ходи, в Барса ли да ходи.
Затова също Левски има в историята си ОФИ Крит, Аалст, Антверпен, Олимпия, Слован, пак Олимпия, Беверен, Тампере и БАТЕ, а ЦСКА - Ювентус, Панатинайкос, Аякс, Нотингам, Сосиедад, Ливърпул, плюс победи над Атлетико, Валенсия, Байерн, Дортмунд... Правиш ли разликата между двата свята, офисър? :alien:

Хахахаха, списъчето в края просто слага капак на всичко :lol: :lol:
Драги мой, Георги Илиев (Майкъла) е юноша на ЦСКА, както и Георги Димитров (Джеки) а Петър Жеков прекратява кариерата си седем години преди да играем с Ливърпул. Да ти имам фактологията :lol:
Оправи ми вечерта, благодаря и наздраве :lol:

Edit: Така и не разбрах какво странно в отбора, победил Ливърпул, да има само двама твои юноши. Подуенска му работа.
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Чорбарска му работа. :mrgreen: Я кажи тоя убиец на шампиони какво е направил в Европа след 1990? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

АААА...да...би един път Лузърпул на Анфилд в безсмислен мач (ама иди обяснявай на чорбари, че Лузърпул си пада доста честичко на Анфилд и то от доста слабички отбори...май последният път беше Барнзли и то в един съвсем сериозен мач).

А и още нещо - стадионът на Левски се намира в кв. Суха Река и е построен тухла по тухла от доброволци българи. А как е построен стадионът на ЦСКА? :bounce:

То се е видяло, че ти я спорове са безсмислени. За мен ЦСКА е нищо повече от една неизкоренена фиданка на комунизма. (имате 60 години история, от които 40 години слава и блясък и 20 години едно голямо НИЩО и все още само за старото говорите и се биете в гърдите).

И понеже темата е за Левски съветвам всички фенове на ЦСКА да си пишат в своята тема.
Набийте си тия резултати в главата: 6:3, 5:0, 7:1, 7:2 и още 5 пъти обрат от 0:2 за ЦСКА до 3:2 за Левски. И като плюете и се подигравате на "отбора от Подуяне" имайте предвид, че от тоя отбор сте записали едни от най - големите си загуби в кратката ви историйца. Честито!

Аааа да и 0:8 от Литекс. :twisted:

САМО ЛЕВСКИ.

Бтв... Флетчър ти явно си някаква енциклопедия за футболни факти (или ползваш такава или си мега футболен фен). :lol: Ще те успокоя с факта, че обикновените привърженици на футбола като мен не можеш да възхитиш с някакви футболисти, които не съм чувал, а и не искам да чувам и да си пълня главата с глупости. Ти ако искаш помни и имената на медицинските екипи на ЦСКА пред годините. Твоя работа. Все ми е тая. Аз обаче знам най - важното, а то е, че сме ви били с много, бием ви и ще продължаваме да ви бием въпреки вашия високо вирнат нос.

БАСТА :bounce:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

За разлика от теб не пиша глупости.

Майкъла е юноша на Сливен и впоследствие идва в ЦСКА

Джеки е юноша на Берое и впоследствие идва в ЦСКА

Ама нейсе - дори и да намеря номера на указа пак ще се окаже, че е фалшив.Изказването на Добри Джуров било фалшиво, имало и други...ох, да спориш с чорбар е все едно да опиташ да спориш с железобетон - даже вторият ще покаже повече акъл.Ама както казва един познат - "Акъла не е 'уй да го набиеш в нечия глава" :) Тъй като чорбетата не можете да приемете загубите - "печелите" спора :lol: Признавам се за победен ;) И в знак на Левскарската злоба пак почвам да ви модерирам злостно и грубиянски(просто няма да мога да преживея този загубен спор :lol: :lol: :lol: ) :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър

Да започна с това, че прякорът чорбари хич не е обиден 8) не знам какво целите, като ме наричате чорбар, но в крайна сметка се оказва, че само ми правите вятър.

Camel - мерси, че запълни страницата с глупости. От 1990 насам ЦСКА продължава да си има положителен баланс в ЕКТ, отстранява Парма, Шахтьор и Леверкузен и записва победи срещу Ювентус и Ливърпул (толкова като си нахакан що не ги бихте вие в протоколния си мач 2004-та) и една единствена издънка - 0:1 от Такуейри (Исландия) през 1990-та, поправено с 3:0 в София. Левски има 1/4финал в УЕФА (за което браво!) и редица издънки като Люцерн (2-ра швейцарска дивизия?!), Олимпия на два пъти, Слован, Беверен, Публикум, Тампере и БАТЕ. Издънка след издънка.
Колкото до преките резултати - и ние имаме два пъти по 5:0 срещу вас, както и един път 6:2 в предсезонен турнир, но ми е през чурката за подобни резултати - защото шампионът на една страна се определя от мачовете срещу всички отбори, а не срещу един. И тъй като ние нямаме навика да бием падналия, вие го имате (подуенски аристократизъм, хахах).
А що се отнася до играчите на ЦСКА - щом не си ги чувал си е изцяло твой проблем, ни едно непознато име на широката публика (от тази, дето все пак ги помни де) не споменах (например Стефан Михайлов, с чийто гол отстраняваме Аякс). Така че седни, прочети малко книжки, виж кой носи най-големите успехи на България на национално и клубно ниво и пак говори. Макар че съм сигурен, че ще продължиш да дуднеш за Гунди, който бил много велик, но нямало кой да го оцени :lol:

Роджъре, не се излагай - както казват кежуълите те моля да си свериш инфото! И Майкъла, и Джеки са си юноши на ЦСКА. А това за Петър Жеков как би го коментирал? :lol: :lol: :lol: На мен още ми е смешно от снощи. Не пишел глупости ХАХАХАХАХ!
А явно коментара ми за Добри Джуров така и не си го прочел - никъде не съм казал, че пасажът е фалшив, но едно си Роджър знае, едно си бае.

http://zazz.bg/play:d4afca40 - айде поздрав и леко с пиенето!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Tи наистина ли смяташ, че 1 победа срещу Ювентус (в интерес на истината и ние за малко да ги бием, но... Зидан е голям футболист) и една срещу лУЗЪРПУЛ (в мач без значение) е постижение хахахахахахахахахахаааа а а :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Развесели ме. А това, че сте отстранили някакви отбори (Парма (уау...какъв ГРАНД :lol: ), ШАхтьор (уау...какъв ГРАНД) и Леверкузен (уау какъв ГРАНД)) не означава абсолютно нищо и само говори на какви жалки успехи се радвате. Положителна статистика? Who cares? Докато вие казвахте "ние бихме Лузърпул в безсмислен мач и отстранихме Леверкузен ама не стигнахме доникъде..." ние играехме 1/4 финал за УЕФА и докарахме в България 3 от най - силните клубове в света.
И не ми излизай с довода (кои отбори бихте по пътя) да не ти изредя какви отбори сте били вие по пътя към полуфинала с Интер. А...да...вие НИКОГА, ама никога няма да имате полуфинал в ШЛ.Хубаво е да правиш разграничение между ШЛ и КЕШ. Когато ЦСКА имат полуфинал в ШЛ (абе засега поне да влязат в тия пусти групи :lol: ), тогава ще ви призная отбора. :bounce:

Хубаво е, че показваш Антверпен. Тях поне съм ги чувал. Я коментирай тоя резултат:
ЦСКА - Вашаш - 1:6 хаха :lol:
ЦСКА - Барселона - 2 : 6 (нас ни биха с 5:0 поне на техен стадион)
Малмьо ( :shock: кви са тия бре ) - ЦСКА - 1:0 (после ЦСКА отпадат след 1:1)
ЦСКА - ДУКЛА (ЪЪЪ кви са тия :shock: ) - 1:2 (тук ЦСКА отново отпада)
Гурник - ЦСКА - 3:0 (ЪЪЪ тия Гурник също не ги знам :shock: )
ЦСКА-Ференцварош ( :shock: ) - 1:4
ЦСКА-Сент Етиен - 0:1 :lol:
Ливърпул(Анг)-ЦСКА-5:1 :twisted:
ЦСКА-Гленторан - 1:2 :shock:
Омония - ЦСКА -4:1
бАЙЕРН - ЦСКА - 4:0
Акурейри(Исл)-ЦСКА - 1:0 :shock:

Малко изъднки на чорбата от УЕФА

ЦСКА (София) Германия Хамбургер (Германия) 0:2; 1:4
ЦСКА (София) Швейцария Цюрих (Щвейцария) 0:1; 1:1

- Of course not!
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър

Хаха, окончателно ме убеждаваш в две неща.
Първо - това твоето е патология.
Второ - вас левскарите не ви пука да се излагате като кифладжии.
А че нямаш грам познания по футбол ме възпира да ти отговарям по-нататък. Роджър поне показа, че има такива, въпреки че изведе Жеков на терена срещу Пуул на 38 години.
Живей си в измисления свят и не се занимавай с футбол :alien:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

rogertaylor написа: - аз съм космонаФт :)
Няма да споря с теб! :wink: :D
Заключено

Обратно към “Спорт”