Английска филология 3 - за зайци и пораснали :)

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
missparker
Пишете, о, братя

Re: Английска филология 3 - за зайци и пораснали :)

Мнение от missparker »

snijana написа:значи разпределението по групи мисля че става по ред на записване (това важи за 4те групи, 5 група са чуждестранните студенти и тях по този критерий си ги и формират :) ) мидълмарч на торент едва ли ще ти се изтегли. има разни неща по торентите от учебния план, но това което съм намирала няма сийд. иначе, мидълмарч го има в библиотеката на една солидна двойна видеокасета, около 6 часа pure pleasure :lol: пак е за предпочитане на фона на 800 страници де... :)
@ missparker браво, че четеш mill on the floss, но те съветвам първо да минеш задължителните книги, и след това препоръчителните (за тях едва ли ще имаш сили де :) ) adell някъде по-горе ги беше изредила доста изчерпателно.
И аз така мисля, ама тази намерих първо, а иначе следващата ми е на дикенс- Great expectations :wink: А иначе се присъединявам към Animassacre да се опознаем предварително :bounce: Скайпа ми го има на профила :wink:
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

snijana написа:иначе, мидълмарч го има в библиотеката на една солидна двойна видеокасета, около 6 часа pure pleasure :lol:
Прелест.

Ами тогава, да вземем да си кажем и факултетните номера, всеки да си намери другарчетата, а? =)

Подкрепям призива на Animassacre за обединение :D
Мърла
В началото бе словото

Мнение от Мърла »

Аз приключих Dubliners на Джеймс Джойс и започнах Mill On The Floss. Иначе и моят скайп го има на профила, ще се радвам да се запознаем. :)
Изображение
Изображение
If I was emotion I would be intense
Аватар
Vipsy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Vipsy »

He,who makes a beast out of himself,gets rid of the pain of being a man!
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

snijana написа:значи разпределението по групи мисля че става по ред на записване (това важи за 4те групи, 5 група са чуждестранните студенти и тях по този критерий си ги и формират :) )
миналата година момичетата ни слагаха в групи по ред на записване, а момчетата май ги разпределяха по равно в група, за да не се сърдят :lol:
а иначе според мен няма смисъл да четете mill on the floss или каквото и да е друго препоръчително (освен ако не искате :roll: )
Hold ur breath and count to ten
Аватар
windinthetank
В началото бе словото

Мнение от windinthetank »

Аз чета Sons and Lovers... 20-30 страница... Имам и прословутата Тес, всичко останало е дефицитно в Бургас. Ще се чете явно като емигрирам в София. :)
И без това едва ли ще мога да изчета и тея двете до един месец...
Wind is bisexual because it blows everyone!!!
Аватар
FreaKy
От дъжд на вятър

Мнение от FreaKy »

И аз в момента се мъча с Heart of darkness,ама хич не ме радва :? ...
П.П и моят скайп го има в профила ми :bounce:
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Аз днес благополучно приключих The Mill on the Floss :D :D Въпреки, че останах малко разочарована - завършва много кофти :( , се радвам защото вече ще си дам почивка от английския- поне засега се захващам с испанския :bounce: :bounce:
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

windinthetank написа:Аз чета Sons and Lovers... 20-30 страница... Имам и прословутата Тес, всичко останало е дефицитно в Бургас. Ще се чете явно като емигрирам в София. :)
И без това едва ли ще мога да изчета и тея двете до един месец...
sons and lovers ще ти трябва втората година (а на мен-тази, но ме мързи да я почна 8) )
ако някой има някакви въпроси относно първи курс, с удоволствие бих помогнала. с ръка на сърце мога да кажа, че имах една мн весела и общо взето лесна първа година. дано и сега е така :]
Hold ur breath and count to ten
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

missparker написа:Аз днес благополучно приключих The Mill on the Floss :D :D Въпреки, че останах малко разочарована - завършва много кофти :( , се радвам защото вече ще си дам почивка от английския- поне засега се захващам с испанския :bounce: :bounce:
Измират ли? :D

---
Happy birthday на колежката Мърла ;)
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

CellarDoor написа:
missparker написа:Аз днес благополучно приключих The Mill on the Floss :D :D Въпреки, че останах малко разочарована - завършва много кофти :( , се радвам защото вече ще си дам почивка от английския- поне засега се захващам с испанския :bounce: :bounce:
Измират ли? :D
Да главната героиня и брат и умират заедно :( Аз пък си мислех, че добре ще завърши, понеже зачетох миналата седмица малко от conclusion-а и там първото изречение беше нещо от рода на 'Nature always repairs her ravages', та си виках е значи добре свършва, ама уви :lol:
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

missparker написа:Да главната героиня и брат и умират заедно :( Аз пък си мислех, че добре ще завърши, понеже зачетох миналата седмица малко от conclusion-а и там първото изречение беше нещо от рода на 'Nature always repairs her ravages', та си виках е значи добре свършва, ама уви :lol:
Ееех, как си знаех... :lol:
Аватар
FreaKy
От дъжд на вятър

Мнение от FreaKy »

CellarDoor написа:
missparker написа:Да главната героиня и брат и умират заедно :( Аз пък си мислех, че добре ще завърши, понеже зачетох миналата седмица малко от conclusion-а и там първото изречение беше нещо от рода на 'Nature always repairs her ravages', та си виках е значи добре свършва, ама уви :lol:
ааа моля ви се....не ни разказвайте книгите,че няма да ни е интересно после :lol: :wink:
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

FreaKy написа:ааа моля ви се....не ни разказвайте книгите,че няма да ни е интересно после :lol: :wink:
(rofl)
Аватар
Animassacre
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Animassacre »

FreaKy написа:
CellarDoor написа:
ааа моля ви се....не ни разказвайте книгите,че няма да ни е интересно после :lol: :wink:
Ноу офенс, ама английската литература, каквото и да я правиш... Все ще сърба чай на смъртно легло. :lol:
Някак си ще трябва да се преборя с Оливър Туист и педофилската му съдба, както и Мери Бартън... :lol: Кафетинови хапчета, I guess? :mrgreen:
Изображение
Subete ga shindeiru toki ni boku wa ochi ochi shitte irarenai!
Kikanju no mae ni aru ken no you ni boku wa tomenai!!!
Заключено

Обратно към “ФКНФ”