Невзети изпити

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Невзети изпити

Мнение от loverlips »

radja написа:дати има на таблото

ИБДП- 1ви
ОУД- 16ти
Това за редовното ли се отнася?
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

а за иппу, няма ли разлепени трансперанти кога е промоцията?
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

Доколкото на мен ми е известно, няма разлика редовни-задочни, когато става дума за септемврийска сесия.
Общ знаменател.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

За ОУД 16 септември ли се пада датата на изпита ?
Magister Militum
alfrost
В началото бе словото

Мнение от alfrost »

Здравейте,колеги, почивате ли активно?Може би няма да съм никак оригинална с моето въпросче, но все пак трябва да попитам - имате ли някаква идея за дата по Гражданско през септември ( и случайно при кого ще е изпита) и Теория на МО? :shock: :shock: Знам, че най-добрият вариант е да се разходя до свещеното за нас табло, но съм мнооооогго-мноооооого далеко от София 8) 8) и проста нямам възможност, затова така разпитвам.Моля ви, ако някой има представа, нека я сподели!Благодаря предварително! :D :D :D
I`feel`good
От дъжд на вятър

Мнение от I`feel`good »

Някой има ли информация за поправката по НП-обща част през семтември за редовните??? И ако може да ми кажете как стои въпроса с повишаване оценката от свободноизбираем изпит, защото искам да заминавам и ми трябва успех...ако някой е наясно с дати и процедура моля да каже :)
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

I`feel`good написа: И ако може да ми кажете как стои въпроса с повишаване оценката от свободноизбираем изпит, защото искам да заминавам и ми трябва успех...ако някой е наясно с дати и процедура моля да каже :)
Никак не стои въпросът. Не можеш да я повишиш.
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

alfrost написа:Здравейте,колеги, почивате ли активно?Може би няма да съм никак оригинална с моето въпросче, но все пак трябва да попитам - имате ли някаква идея за дата по Гражданско през септември ( и случайно при кого ще е изпита) и Теория на МО? :shock: :shock: Знам, че най-добрият вариант е да се разходя до свещеното за нас табло, но съм мнооооогго-мноооооого далеко от София 8) 8) и проста нямам възможност, затова така разпитвам.Моля ви, ако някой има представа, нека я сподели!Благодаря предварително! :D :D :D
Относно ГП - със сигурност знам, че "свещената" дата за задочното е 14, а 1-ви и 2-ри поток мисля, че бяха предишните 2 дни, но за второто не съм съвсем уверена :? При кой ще е изпита е Божа работа :D Предполагам, че ще е като на юнската сесия - 1ви поток и условни при Русчев, а 2-ри и задочно при Матеева (или май беше обратно :roll: :) )...
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Някой може ли да даде по-подробна информация за изпита по ИБДП септември месец? Нямам възможност да отида до университета, така че ще съм благодарна ако някой каже ден, час и място.
eXTIgyro
В началото бе словото
Специалност: МО и Право
Обратна връзка:

Мнение от eXTIgyro »

Аз също ще черпя наред (просто не съм от София), за този който каже кога е великата дата за опрощаване на греховете при проф. Токушев този септември!! :shock:
Благодаря.
Lead. Don't follow.
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

още на първи си на пистата(х
Аватар
nekrash
От дъжд на вятър

Мнение от nekrash »

I`feel`good
От дъжд на вятър

Мнение от I`feel`good »

Това със снимката е мн добро :) моля някой да снима и за 3ти курс, ще съм адски благодарна!
alfrost
В началото бе словото

Мнение от alfrost »

Здравйте, колеги! Много благодаря за инфото за изпита по ГП, задължена съм! Друго си е да разбереш, че е чак на 14.09, и има още малко време да се диша :lol: :lol: :lol: Иска ми се обаче да попитам и още нещо ( надявам се да не ставам много нахална) : за изпита при доц. Русчев е ясно как минава, но имате ли идея Матеева дали изпитва устно или писмено? Разбрах, че е насрочила някакъв нечовешки ранен час, което ме кара да си мисля, че ще се изпитваме устно и тъй като (предполагам) сме доста хора, иска да се започне по-рано. Но от друга страна разбрах, че изпита ще е в 272, което предполага да е писмен, нали? :oops:
bloody mary
Пишете, о, братя

Мнение от bloody mary »

nekrash написа:Датите за I-ви курс http://bgphoto.net/photos/33714/o633550095888208750.JPG
Браво, всички се прекланят пред теб (поклон)
Сега да се намери и един подобен мил младеж, който да снима датите за МО - по възможност 1-ви курс, и в частност тази за Гражданско (по-неизвестно като Основи на Частното Право - ОЧП). Много хора ще бъдат благодарни!

п.с. Датата вероятно ще излезе утре, защото още я няма :shock:
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …

Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”