Мда, значи след четири години ви искам пак тук в същата тема да видим кой е
издрапал, кой е затънал и кой е потънал безславно
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

А искаш ли да дойда и лично да те изгоря със запалка сантиметър по сантиметър, докато врещейки молиш за пощада?Kristo написа: Аз лично съм навитак да се нулират резултатите и всички да кандидатствате наново догодина. А вие?
Така е. Но за моята специалност - скандинавистиката, балът беше доста по-висок в сравнение с миналогодишния. Особено за момичетата.Kristo написа: пак падане на баловете за доста специалности в сравнение с миналата година
Тоз не беше ли некадърният магьосник от Тери Прачет...bubbly_water написа:Ринсуинннндддд![]()
offtopic: В себе си виждам един потенциален Ринсуинд, но ще се постарая да не последвам съдбата на този велик възпитаник на 'Невидимия Университет' в Анкх-Морпорк - не ми се ще да превърна живота си в една поредица от epic fail-ове.bubbly_water написа:Ринсуинннндддд![]()

Социални дейсности.Yazo написа:Какво те приеха ?zorakul написа:Кандидатствах на шега, без никаква подготовка. Много се зарадвах, че се получи. За самия изпит разбрах в последния момент. Добре, че оставаха няколко дни за записване.И ще уча нещо, което ми харесва. Това е най-важното. Поздрави на всички щастливци!