Равносметка

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Yazo
От дъжд на вятър
Курс: първи

Re: Равносметка

Мнение от Yazo »

zorakul написа:Кандидатствах на шега, без никаква подготовка. Много се зарадвах, че се получи. За самия изпит разбрах в последния момент. Добре, че оставаха няколко дни за записване. :) И ще уча нещо, което ми харесва. Това е най-важното. Поздрави на всички щастливци! :bounce:
Какво те приеха ?
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
Мърла
В началото бе словото

Мнение от Мърла »

Доволна съм от резултатите си най-вече, защото влязох да уча нещо, което искам. Щастлива съм и че успях да се подготвя за изпитите сама, без да дам и лев за частен урок. Отидох буквално от работа на изпит и от изпит на работа, сега си почивам заслужено и чета книжките от списъка, който ми дадоха при записване.
Изображение
Изображение
If I was emotion I would be intense
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Аз съм щастлива, че ме приеха и,че съм от малкия процент от хората, които не са се подготвяли при частни учители :lol: Доволна съм от себе и най-вече, от това че избрах да кандидатствам с нещо, което обичам и никога не ми е било в тежест :mrgreen: честно да си призная не съм хвърлила никакви нерви около подготовката си, понеже си обичам езика и ми беше по-скоро приятно да си го уча :lol: :lol: А и ме приеха специалността, която исках :drunken:
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

И аз съм си доволна!Не съм учила кой знае колко,но сега като се обърна назад и се чудя как съм преминала през целия този ад и чесно...ако някой ме накара пак да извървя този път,НЯМА да се справя!Но важното е,че всичко свърши!Поне засега..... 8) :lol: :wink:
Pak gluposti.....
Yazo
От дъжд на вятър

Мнение от Yazo »

Zet lapa,кандидат-студентският изпит беше най-лесната част,от тук нататък следва най-трудната част за всички ни :twisted:
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Моята равносметка е, че открих колко издръжлива мога да съм. При мен недоспиването беше по-скоро заради работата, отколкото за учене, но е ужасен тормоз. И това, че оцелях, издържах и продължавам да търпя ме очудва, но и ме радва. Това е най-важното, като извод от КСК. Естествено много си харесвам специалността (Журналистика) и целта е постигната.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Yazo написа:Zet lapa,кандидат-студентският изпит беше най-лесната част,от тук нататък следва най-трудната част за всички ни :twisted:
Глупости, от тук нататък почва безкрайният купон!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

аз все още смятам, че не се мъчих достатъчно...даже въобщо...доста мързеливо го подкарах..и донякъде ме е яд на мене си, че не се постарах повече...е вярно постигнах това, което искам, ама някак си ... все си мисля, че можех повече... както и да е, не са се свършили местата, където ще се доказваме :wink:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Yazo написа:Zet lapa,кандидат-студентският изпит беше най-лесната част,от тук нататък следва най-трудната част за всички ни :twisted:
Ми и аз така съм чувала,че ще пада голямо учене,ама с голяма доза купони ще се справим все някак.Доколкото знам студентският живот е най-хубав! :mrgreen:
Pak gluposti.....
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

И аз съм много доволна, защото ме приеха на първо класиране това, за което си мечтая от 10 клас (именно АФ в СУ), като изкарах по-висока оценка, отколкото очаквах, и то без да полагам кой знае какъв извънреден труд :D
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

егати тук се извъдихте големи умници - ни учили, ни учебник прочели
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
В началото бе словото

Мнение от Lagisa »

JudyRamone написа:Егати тук се извъдихте големи умници - ни учили, ни учебник прочели
Факт.

пп: Харесвам подписа ти ;)
..When I gaze into the past - there are brown shirts that I see
They are marching forth for Caesar
They are marching forth for me..
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Аз съм доволен изцяло от КСК. Както винаги, изпълних точно целите, които си бях поставил. Оттук насетне може би предстоят куп разочарования, защото очакванията са големи, а все пак се намираме в България... Но както и да е - в крайна сметка първата и най-лесна стъпка е направена успешно :) Благодарение на подготовката за двата изпита (БЕЛ и история) ошлайфах някои неща около пунктуалността, поставянето на фокуса върху най-ключовите моменти, максимално задълбочаване в анализа и тълкуването - общо взето ми беше полезно :)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Lagisa написа:
JudyRamone написа:Егати тук се извъдихте големи умници - ни учили, ни учебник прочели
Факт.

пп: Харесвам подписа ти ;)
Коя част от него по-точно :]
И държа да подчертая, че горното ми мнение беше цензурирано от системата !

По темата - няма лошо, важното е ,че вече сме част от университета и като такава трябва да защитаваме доброто му име.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
В началото бе словото

Мнение от Lagisa »

:mrgreen:
долната част
горната(Liquor & drugs = lust for life) хич не я бях мернала, честно казано

айде живи и здрави 'сички 8)
сега няма да е зле и да завършим някак :mrgreen:
..When I gaze into the past - there are brown shirts that I see
They are marching forth for Caesar