Какво те приеха ?zorakul написа:Кандидатствах на шега, без никаква подготовка. Много се зарадвах, че се получи. За самия изпит разбрах в последния момент. Добре, че оставаха няколко дни за записване.И ще уча нещо, което ми харесва. Това е най-важното. Поздрави на всички щастливци!
Равносметка
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Равносметка
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
-
Мърла
- В началото бе словото
Доволна съм от резултатите си най-вече, защото влязох да уча нещо, което искам. Щастлива съм и че успях да се подготвя за изпитите сама, без да дам и лев за частен урок. Отидох буквално от работа на изпит и от изпит на работа, сега си почивам заслужено и чета книжките от списъка, който ми дадоха при записване.

If I was emotion I would be intense
-
missparker
- Пишете, о, братя
Аз съм щастлива, че ме приеха и,че съм от малкия процент от хората, които не са се подготвяли при частни учители
Доволна съм от себе и най-вече, от това че избрах да кандидатствам с нещо, което обичам и никога не ми е било в тежест
честно да си призная не съм хвърлила никакви нерви около подготовката си, понеже си обичам езика и ми беше по-скоро приятно да си го уча
А и ме приеха специалността, която исках 
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
И аз съм си доволна!Не съм учила кой знае колко,но сега като се обърна назад и се чудя как съм преминала през целия този ад и чесно...ако някой ме накара пак да извървя този път,НЯМА да се справя!Но важното е,че всичко свърши!Поне засега.....

Pak gluposti.....
Zet lapa,кандидат-студентският изпит беше най-лесната част,от тук нататък следва най-трудната част за всички ни 
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Моята равносметка е, че открих колко издръжлива мога да съм. При мен недоспиването беше по-скоро заради работата, отколкото за учене, но е ужасен тормоз. И това, че оцелях, издържах и продължавам да търпя ме очудва, но и ме радва. Това е най-важното, като извод от КСК. Естествено много си харесвам специалността (Журналистика) и целта е постигната.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Глупости, от тук нататък почва безкрайният купон!Yazo написа:Zet lapa,кандидат-студентският изпит беше най-лесната част,от тук нататък следва най-трудната част за всички ни
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
аз все още смятам, че не се мъчих достатъчно...даже въобщо...доста мързеливо го подкарах..и донякъде ме е яд на мене си, че не се постарах повече...е вярно постигнах това, което искам, ама някак си ... все си мисля, че можех повече... както и да е, не са се свършили местата, където ще се доказваме 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ми и аз така съм чувала,че ще пада голямо учене,ама с голяма доза купони ще се справим все някак.Доколкото знам студентският живот е най-хубав!Yazo написа:Zet lapa,кандидат-студентският изпит беше най-лесната част,от тук нататък следва най-трудната част за всички ни
Pak gluposti.....
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
И аз съм много доволна, защото ме приеха на първо класиране това, за което си мечтая от 10 клас (именно АФ в СУ), като изкарах по-висока оценка, отколкото очаквах, и то без да полагам кой знае какъв извънреден труд 
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
егати тук се извъдихте големи умници - ни учили, ни учебник прочели
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Факт.JudyRamone написа:Егати тук се извъдихте големи умници - ни учили, ни учебник прочели
пп: Харесвам подписа ти
..When I gaze into the past - there are brown shirts that I see
They are marching forth for Caesar
They are marching forth for me..
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз съм доволен изцяло от КСК. Както винаги, изпълних точно целите, които си бях поставил. Оттук насетне може би предстоят куп разочарования, защото очакванията са големи, а все пак се намираме в България... Но както и да е - в крайна сметка първата и най-лесна стъпка е направена успешно
Благодарение на подготовката за двата изпита (БЕЛ и история) ошлайфах някои неща около пунктуалността, поставянето на фокуса върху най-ключовите моменти, максимално задълбочаване в анализа и тълкуването - общо взето ми беше полезно 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Коя част от него по-точно :]Lagisa написа:Факт.JudyRamone написа:Егати тук се извъдихте големи умници - ни учили, ни учебник прочели
пп: Харесвам подписа ти
И държа да подчертая, че горното ми мнение беше цензурирано от системата !
По темата - няма лошо, важното е ,че вече сме част от университета и като такава трябва да защитаваме доброто му име.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
долната част
горната(Liquor & drugs = lust for life) хич не я бях мернала, честно казано
айде живи и здрави 'сички
сега няма да е зле и да завършим някак
..When I gaze into the past - there are brown shirts that I see