Къде ще ходите на 8-и?
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
И аз чакам предложения... Предните две години в София си бях и мисля да не повтарям тази грешка. По-ужасно изкарване от миналата година едва ли мога да си представя - проблема не беше в тъпия китайски където отидохме, а настроението ми след кофти среща в автобуса. Но пък след това пробвах колко дни мога без храна - 5 някъде излязоха докато ми писна.
То малко кофти, че тази година 8-и се пада в четвъртък, но поне петъка трябва да се замине нанякъде.
То малко кофти, че тази година 8-и се пада в четвъртък, но поне петъка трябва да се замине нанякъде.
Оффф моите колеги са някви суупер заспали.. Въобще няма кой да ни организира =(( Пък мен ми се ще да съм с тях да ги поопозная тва онова, а и с класа си се знаем и си се събираме от време на време.. Но незнам.. няма никви предложения още, освен тези , които аз се опитах да направя на една част, никъв ентусиазъм.. Абе накрая всички оферти ще изпуснем и ако вземем да не ходим никъде извън София с групата (както се говореше днес..), аз ще взема да празнувам с други хора..
--> 

-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Trismegistos
- В началото бе словото
Е, колко ти е таксата, първо, въпреки че колкото и да е, пак е много. За 2 дни на планина може да дадеш от 20 до 200 лева в зависимост от случая... А иначе - оферти навсякъде из университетските табла, а и някои колеги се организират да ходят заедно, и сами си уреждат едно-друго.
Ignis occultus in...
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
При нас имаше 1 оферта (уж) за Сандански, но на другите им беше рано и никой не се реши да каже, а трябваше да съберем 30 човека за около ден и половина
Е, събрахме се точно 4, пък като се оказа, че и всъщност се намира "някъде до" Сандански - рекох и отсекох, че отказваме и точка. Оттогава мина бая време - пък нито оферти има, масово мрънкане, че всичко им е скъпо, че не им се пътува, че не знам си кво ..
И ми писна и се заех аз да потърся и точно ся вмомента ръчкам майка ми да се обади на 1 колежка, която от 1 място може да върти без пари - да дрънне някой и друг телефонец, да пита каквото искам да знам и да сглобя на курса една-две прилични оферти - ще са по мой вкус (хубави
) и без надценка от фирмите и въобще. Ще се помъча да задвижа нещата, щото ми писна да чакам друг да се сети 
И ми писна и се заех аз да потърся и точно ся вмомента ръчкам майка ми да се обади на 1 колежка, която от 1 място може да върти без пари - да дрънне някой и друг телефонец, да пита каквото искам да знам и да сглобя на курса една-две прилични оферти - ще са по мой вкус (хубави
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
90 лв някъде, но ако сложим и джобните ще отидат 100 лв. Тази обява беше точно в университета сложена, но не си струва просто. За 1 ден, толкова пари!Trismegistos написа:Е, колко ти е таксата, първо, въпреки че колкото и да е, пак е много. За 2 дни на планина може да дадеш от 20 до 200 лева в зависимост от случая... А иначе - оферти навсякъде из университетските табла, а и някои колеги се организират да ходят заедно, и сами си уреждат едно-друго.
А KeineSonne я направи някоя оферта и за моя курс
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
даааааааааа, и на мен ми омръзна, ама няма и много оферти, смисъл приемливи за това, което ни устройва. май и аз накрая ще отида с бивши съученициKeineSonne написа: Ще се помъча да задвижа нещата, щото ми писна да чакам друг да се сети
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")