Езици, изучавани във ФФ
Модератор: Плазмодий
- loko_mz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Езици, изучавани във ФФ
Все някак ще се оправим 
Life is my best friend! Wisdom is my right hand! Power is my left one!
- Antikorper
- От дъжд на вятър
Едно ще ви кажа - италиански няма смисъл да пишете. Говорят го няма и 3 милиона души (само провинция Тоскана, всички останали части на Италия си имат свой диалект, включително Рим) 5 години го учих тоя език и като ходих в Италия само във Флоренция се разбирах с хората. Нагоре по Пиемонте и т.н. ме разбираха като им говоря ама от отговорите им не проумявах нищо.
А за езиците в СУ като цяло - едната даскалка била луда, другата - още по-луда, нямало ниво за начинаещи...
Поне езикови курсове вече има под път и над път
А за езиците в СУ като цяло - едната даскалка била луда, другата - още по-луда, нямало ниво за начинаещи...
Поне езикови курсове вече има под път и над път
Здравейте колеги! И добре дошли в СУ и Философския факултет!
Виждам, че сте с купища въпроси точно както аз и моите колеги бяхме миналата година.
Това ми харесва, повече въпроси-повече отговори, но едва ли тук ще можете да получите нещо конкретно. Вашите колеги от по-горните вече курсове могат наистина много да ви помогнат само във форума на Факултетния студентски съвет!!!
Има си теми по специалности. Административните въпроси, които ви интересуват. Във форума ще откриете ваши колеги вече с известна компетенция и опит.
Ето го и адреса
http://forum.the-faculty.org/index.php
Нещо, което си е факт, там открих първите си приятели в СУ!
Елате! Очакваме ви с цялата планина от въпроси и предложения, които имате.
Както вече забелязахте, не спестяваме горчивата истина по някои проблеми!
Виждам, че сте с купища въпроси точно както аз и моите колеги бяхме миналата година.
Има си теми по специалности. Административните въпроси, които ви интересуват. Във форума ще откриете ваши колеги вече с известна компетенция и опит.
Ето го и адреса
Нещо, което си е факт, там открих първите си приятели в СУ!
Елате! Очакваме ви с цялата планина от въпроси и предложения, които имате.
Както вече забелязахте, не спестяваме горчивата истина по някои проблеми!
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Имам един въпрос. Тука във форума изчетох доста негативни мнения за преподаването по чужди езици. Преподавателите отсъствали, нищо не можело да научиш и някакви такива. Та въпросът ми е- има ли смисъл да запиша испански и да се надявам да науча нещо през тея 3 години на обучение или направо да си пиша английски само за да 'отбия номера' и да не се налага да уча? Наистина ми се учи испански, ама ако нещата с езиците са толква зле, по-добре да се оправям сам. 
Elämää täytyy rakastaa ^^
-
Lacoste_m
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
- Курс: първи
Език-ТРЯБВА да се учи.Колкото и да ви се иска,бг не е интернационален,като английският.
-вАпросче за тези,които са приети задочно(тъй като английския се води редовна дисциплина), има ли спасение от небитието "моноезично"
?
- К.атерина
- В началото бе словото
- Специалност: още нямам...:(
- Курс: кандидат-студент
Ще задам един въпрос, който може и да е глупав, но ,като не знам отговора, не мога да определя. Какво е...ECTS- кредити? 
Голотата ще спаси света...

-
ditiki
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: първи
Здравейте...изчетох доста за доста езици,но не видях нищо дали има възможност за изучаване на френски за начинаещи