Английска филология 3 - за зайци и пораснали :)

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
missparker
Пишете, о, братя

Re: Английска филология 3 - за зайци и пораснали :)

Мнение от missparker »

macharok написа:Пет групи.
Мерси за инфото колега :)
Аватар
nut
В началото бе словото

Мнение от nut »

Много сте тихички,колеги и колежки :) От другите специалности,където са по 15 човека на кръст не се спират с коментари,а вие .. Я се стегнете малко! 8)
Feel what you feel as long as it's real.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

nut написа:Много сте тихички,колеги и колежки :) От другите специалности,където са по 15 човека на кръст не се спират с коментари,а вие .. Я се стегнете малко! 8)
Ха,а случайно да си поглеждал/а темата за Иранистиката - ужким 20 човека сме приети,а никой не ще да пише :? ,във вашата поне си има животец!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

nut написа:Много сте тихички,колеги и колежки :) От другите специалности,където са по 15 човека на кръст не се спират с коментари,а вие .. Я се стегнете малко! 8)
То е, щото ние четем книгите и нямаме време да се мотаем из форумите :lol:
Аватар
nut
В началото бе словото

Мнение от nut »

Междо другото,наистина видях,че повечето май сте започнали да ги четете .. браво на вас :roll: Аз все още не знам къде се намирам и въобще не мисля за тях :drunken: Дочитам си българските .. здраве да е.
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

"Започнали" е ключовата дума тук - поне аз още съм във фазата на започване - за седмица съм прочела феноменалните 10 страници от Тес :D
Аватар
nut
В началото бе словото

Мнение от nut »

А аз онова листче с книгите го затрих някъде,ама и не съм го търсила,защото дори не ми е и минало през ума да "започна" :) Иначе и аз често съм в тази фаза,нормално ..И кввввоооо .. 5 групи ще сме,така ли? Някъде по 20тина души в група .. Интересно как ще ни разпределят.И за общежитията ми е много интересно,но това май е за друга темааа .. :roll:
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

за групите... по факултетни номера каза някой... поредни, предполагам. така е най-логично, въпреки че съм чувала и за вариант на подреждане по бал :roll:
Мърла
В началото бе словото

Мнение от Мърла »

Някой знае ли кога ще е готова програмата ни за 1-я семестър?
Изображение
Изображение
If I was emotion I would be intense
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

CellarDoor написа:"Започнали" е ключовата дума тук - поне аз още съм във фазата на започване - за седмица съм прочела феноменалните 10 страници от Тес :D
Ха, значи тук мога да се похваля колежке(а мислех,че аз съм изостанала с четенето) :lol: От The Mill on the Floss съм изчела вече 380 страници(остават ми около 90 още), но мисля да я 'нагъна' този уикенд , че вече почна да ми писва от нея- все я подмятам насам-натам :lol: И като приключа с нея подхващам едни философски от моя си 'списък' :mrgreen: , тъй че кога ще ги изчета тези 20 книги незнам :shock:
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

missparker написа:Ха, значи тук мога да се похваля колежке(а мислех,че аз съм изостанала с четенето) :lol: От The Mill on the Floss съм изчела вече 380 страници(остават ми около 90 още), но мисля да я 'нагъна' този уикенд , че вече почна да ми писва от нея- все я подмятам насам-натам :lol: И като приключа с нея подхващам едни философски от моя си 'списък' :mrgreen: , тъй че кога ще ги изчета тези 20 книги незнам :shock:
Айде сега, ще гаднеем, а? :lol:
Аз така правя: имам три книги, които чета в момента, в това число и Тес, затварям очи и която посоча, нея хващам. Странно, ама Тес не се пада никога :D
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

CellarDoor написа: Айде сега, ще гаднеем, а? :lol:
Аз така правя: имам три книги, които чета в момента, в това число и Тес, затварям очи и която посоча, нея хващам. Странно, ама Тес не се пада никога :D
Нали :lol: То мен вече ме хваща яд и си викам другите ще ги чета чак като вече почнем :x Вярно, че сега в тая жега няма кой знае какво по-добро да се прави - ама лято е :lol: И като знам какво ни чака като почнем - поне да се насладим като хората на времето, което остава до началото на годината :mrgreen:
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

missparker написа:Нали :lol: То мен вече ме хваща яд и си викам другите ще ги чета чак като вече почнем :x Вярно, че сега в тая жега няма кой знае какво по-добро да се прави - ама лято е :lol: И като знам какво ни чака като почнем - поне да се насладим като хората на времето, което остава до началото на годината :mrgreen:
Амин :D

Btw, някой случайно да е търсил и още по-случайно намерил Middlemarch, the Movie? Защото аз откъдето го намерих, упорито отказва да се тегли и стои на нула от сума ти време =( А като видях книгата колко е грамадна... :shock: No way...
Аватар
Animassacre
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Animassacre »

Ами... Братя и сестри. Вчера се записах официално... Ако искате може да се опознаем преди да започне годината чрез скайпове, айсикюта и така нататък, за да можем да сме силни заедно, когато дойдат да ни хранят със зеле, да можем заедно да ги избием второкурсниците. :lol: :lol: :lol:

Пък иначе: ayanamisslave

Поздрави
Изображение
Subete ga shindeiru toki ni boku wa ochi ochi shitte irarenai!
Kikanju no mae ni aru ken no you ni boku wa tomenai!!!
snijana
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от snijana »

значи разпределението по групи мисля че става по ред на записване (това важи за 4те групи, 5 група са чуждестранните студенти и тях по този критерий си ги и формират :) ) мидълмарч на торент едва ли ще ти се изтегли. има разни неща по торентите от учебния план, но това което съм намирала няма сийд. иначе, мидълмарч го има в библиотеката на една солидна двойна видеокасета, около 6 часа pure pleasure :lol: пак е за предпочитане на фона на 800 страници де... :)
@ missparker браво, че четеш mill on the floss, но те съветвам първо да минеш задължителните книги, и след това препоръчителните (за тях едва ли ще имаш сили де :) ) adell някъде по-горе ги беше изредила доста изчерпателно.
futuristic ain't shit to me
Заключено

Обратно към “ФКНФ”