ЗАПИСВАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/
Курс: първи

Re: ЗАПИСВАНЕ

Мнение от Lama »

При входа, който води към двора, от където излизахме след изпитите, има една бутка за вестници май, но там продават също, аз от там си ги купих.

То принципно точно за СтФ уж можеше да се купят и от факултета, но аз реших да ги взема от Ректората и добре че направих така, защото едно момиче не го беше предвидила и се оказа нещо от рода на, че книжарницата е в ремонт, а от администрацията бяха дали последния си комплект на едно момиче пред мен. :) Само че ми се видя странно защо на това момиче пред мен й ги продадоха за 4,70, аз си ги купих от бутката в двора за 5 лв, а някой от ФМИ-то обясняваше, че неговите са били 5,50. :)
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

Lama написа:При входа, който води към двора, от където излизахме след изпитите, има една бутка за вестници май, но там продават също, аз от там си ги купих.

То принципно точно за СтФ уж можеше да се купят и от факултета, но аз реших да ги взема от Ректората и добре че направих така, защото едно момиче не го беше предвидила и се оказа нещо от рода на, че книжарницата е в ремонт, а от администрацията бяха дали последния си комплект на едно момиче пред мен. :) Само че ми се видя странно защо на това момиче пред мен й ги продадоха за 4,70, аз си ги купих от бутката в двора за 5 лв, а някой от ФМИ-то обясняваше, че неговите са били 5,50. :)
Е аз ходих до ФМИ, че исках да поразгледам и стената :) Освен да мина през ректората утре и ако не ги продават за повече от 5.50, да си ги купя от там :)

И какво значи последния комплект, това е супер несериозно... И какво свършват и не се записваме :) Случайно да не се минат да им остане, сякаш не може да ги пуснат и другата година същите...

Като си дръпна едно студентско кредитче, пускам таксата да ми се плаща автоматично и няма да се занимавам с опашки, работно време и простотий...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

В СтФ нямаше никакви опашки. То даже касиерът беше в отпуска. :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

:laughing3:

Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи

Мнение от quanchi »

Утре ще ходи ли някой сутринта да записва? :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

FMI написа:@Бетон, можеш ли да им свиеш сърмите на тези от книжарницата. Към университета ли са или са частни? Гледам вместо да са с удължено работно време покрай записванията, те идиотите "временно" са с намалено работно време! И то много под работното време на администрацията, това е безобразие! Вместо от 8 до 17:30, те решили че лятото ще работят от 10 до 16 и на всичкото отгоре обедната им почивка е повече от час... Какво е това работно време 4 часа?!
Не мога :) Разбира се, че са частни.
Но въпреки това, който се е подписал, за да им разреши дейността може да упражни натиск върху работното време. Не съм аз този човек.
Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

quanchi написа:Утре ще ходи ли някой сутринта да записва? :)
Аз смятам да пратя майка ми да купи документите и да ги попълни, че снимките ми ще са готови в 10:30 и не съм сигурен дали ще стигна преди обедната им почивка(която почва от 12:00 до когато си искат...). А и определено не искам моя почерк в документите си. Даже аз си мислех утре само да ходя да си купя комплекта и да не я разкарвам, но следкато изяви желание, защо да и секвам ентусиазма :) Но все пак ще дойда аз да си ги подам, но дано наистина да се сработим така че да приключим преди 12, че много мразя да чакам. Тя ако не даваше зор, аз бих отишал направо в други ден след обяд, когато няма да има опашка, но не знам кое мразя повече, да чакам няколко часа или някой да ми пили на главата два дни...

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Бeтон написа:
FMI написа:@Бетон, можеш ли да им свиеш сърмите на тези от книжарницата. Към университета ли са или са частни? Гледам вместо да са с удължено работно време покрай записванията, те идиотите "временно" са с намалено работно време! И то много под работното време на администрацията, това е безобразие! Вместо от 8 до 17:30, те решили че лятото ще работят от 10 до 16 и на всичкото отгоре обедната им почивка е повече от час... Какво е това работно време 4 часа?!
Не мога :) Разбира се, че са частни.
Но въпреки това, който се е подписал, за да им разреши дейността може да упражни натиск върху работното време. Не съм аз този човек.
Е айде де, нали беше деен, съзирай го този, да ги натиска колкото трябва, поне два дни да си вършат работата. Айде после пак могат да го дават лабаво...

Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”