Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
- zvezdichka
- В началото бе словото
Re: Какъв спорт смятате да запишете?!
В темата за бадмингтона се събрахме няколко желаещи и се чудим дали ако се съберем повечко хора, би могло да се възобнови като спорт в СУ?
Няма невъзможни неща!
- sto_yan
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Би било супер наистина...Някой от по.запознатите да каже ,дали с някаква молба може да стане...макар че като няма база самия университет не виждам какzvezdichka написа:В темата за бадмингтона се събрахме няколко желаещи и се чудим дали ако се съберем повечко хора, би могло да се възобнови като спорт в СУ?
Здравейте и от мен! Извинявайте, може би се включвам малко късно в темата. Бих искала да ви попитам някой интересувал ли се е дали тренировките са сериозни или се ходи само формално. Аз лично съм чувала различни мнения, а ми се струва, че това определено е важен момент. Извинявайте ако засягам вече обсъждана тема.

Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
- borku
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: четвърти
А къде е списъкът със спортовете?
Един за всички и всичко пак за мен ; )
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
а за тия танци..къв тип танци са?спортни,народни..ако някой знае да каже моля..
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
аеробика,акробатичен рокендрол(!!!),каланетика,тае-бо,айкидо,академично гребане,баскетбол,бокс и кик-бокс,волейбол,джогинг,джудо,кинезитерапия,лека атлетика,плуване, ски,спортно катерене,спортни танци,стрелба с лък,тенис,туризъм,фехтовка,фитнес,футбол,хандбал,шахмат ...borku написа:А къде е списъкът със спортовете?
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
След 1-ви октомври излиза списъка със спортовете и май всяка година е различен.
Но някой друг колега да ти каже къде можеш да провериш като започне годината, че аз го знам мястото, но не мога да обясня. 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- sto_yan
- От дъжд на вятър
11 от 26-те посочени са напълно измислени спортове...После защо българският спорт западал и в началото на олимпиадата ,най-големите ни надежди за злато са свързани с женската борбаpink floyd написа:аеробика,акробатичен рокендрол(!!!),каланетика,тае-бо,айкидо,академично гребане,баскетбол,бокс и кик-бокс,волейбол,джогинг,джудо,кинезитерапия,лека атлетика,плуване, ски,спортно катерене,спортни танци,стрелба с лък,тенис,туризъм,фехтовка,фитнес,футбол,хандбал,шахмат ...borku написа:А къде е списъкът със спортовете?
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
направо ще ги изброя: аеробика, акробатичен рнл, каланетика, тае-бо, айкидо, кинезитерапия, спортни танци, спортно катерене, стрелба с лък, туризъм, шахмат...sto_yan написа: 11 от 26-те посочени са напълно измислени спортове...
---
не знам само как различават джогинга от леката атлетика, обаче ми звучи подозрително...
За българския спорт: с нашата материална база да се достигне до олимпийски медал си е по-голямо постижение от бяганията на Болт. Чудя се как все още някой постига нещо; истинско геройство от наша страна;
---
е, що бе, колега, женската борба не е последна дупка на кавала; виж, друго си е синхронното плуване за мъже или състезания с BMX
-
La donna è mobile
- В началото бе словото
Здравейте
Аз няколко години съм тренирала спортна стрелба, но явно няма да мога да продължа. Сега имам известни колебания. Някой от горните курсове ходил ли е на кик-бокс, за да сподели опит? Мерси предварително 
Varium et mutabile semper femina
Чудя се дали да запиша кик-бокс да ми спукват задника от бой от време на време...

- sto_yan
- От дъжд на вятър
Имах впредвид джогинг и фитнес вместо спортни танци и шахмат... Особено за шахчето-приветствам.pink floyd написа:направо ще ги изброя: аеробика, акробатичен рнл, каланетика, тае-бо, айкидо, кинезитерапия, спортни танци, спортно катерене, стрелба с лък, туризъм, шахмат...sto_yan написа: 11 от 26-те посочени са напълно измислени спортове...
---
не знам само как различават джогинга от леката атлетика, обаче ми звучи подозрително...
За българския спорт: с нашата материална база да се достигне до олимпийски медал си е по-голямо постижение от бяганията на Болт. Чудя се как все още някой постига нещо; истинско геройство от наша страна;
---
е, що бе, колега, женската борба не е последна дупка на кавала; виж, друго си е синхронното плуване за мъже или състезания с BMX
- Antikorper
- От дъжд на вятър
По принцип съм много запален ритнитопковец, но се чудех, може ли да се запише Спорт - ТОТО?