На мен ми отговориха днесellylilly написа:Здравейте, колеги,
И аз съм вътре. Само да питам дали на всички отговориха за избираемите курсове за първи курс.
Английска филология 3 - за зайци и пораснали :)
Модератор: Don Horhe
Re: Английска филология 3 - за зайци и пораснали :)
-
missparker
- Пишете, о, братя
Да, така е - има ограничена бройка за Writing For Specific Purposes. Аз и затова пратих мейл още на 6-ти август, когато се записах, понеже предвидих че ще се запълнят бързо тези 20 места, а пък не понасям Български езикFreaKy написа:На мен ми отговориха днесellylilly написа:Здравейте, колеги,
И аз съм вътре. Само да питам дали на всички отговориха за избираемите курсове за първи курс....бях писала English Through Literature и Writing For Specific Purposes ,обаче вторият е запълнен вече,тъй че ще трябва да се задоволя с Езикова култура
Здраве да е!
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
Ха, знаех си. Изобщо има ли смисъл вече да им пращам писмо, направо да записват такива като мен, които се помотават =) Нищо, ще си пробвам късмета с Writing-аFreaKy написа:На мен ми отговориха днес...бях писала English Through Literature и Writing For Specific Purposes ,обаче вторият е запълнен вече,тъй че ще трябва да се задоволя с Езикова култура
Здраве да е!
Имам още един въпрос (а предният си остава -- само един допълнителен език ли може да запишем втората година?). Кога ще знаем какви учебници ще ползваме? Изнасят ли списък, както в училище, седмица-две предварително, или всеки професор си казва на първото занятие?
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
учебници има единствено по литературознание и по латински...
за останалото -- всеки ден пред ксерокса на опашка, дават се луди пари за преснимане, общо-взето
за останалото -- всеки ден пред ксерокса на опашка, дават се луди пари за преснимане, общо-взето
- Vipsy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
мм и на мен вчера ми отговориха че съм записана в English through literature и Writing for specific purposes! 
He,who makes a beast out of himself,gets rid of the pain of being a man!
Хмм...явно съм карък...е айде нищоVipsy написа:мм и на мен вчера ми отговориха че съм записана в English through literature и Writing for specific purposes!
- Animassacre
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Айдеее, четвъртък ще съм в София рано сутринта за да се запиша.
God have mercy on my soul
God have mercy on my soul

Subete ga shindeiru toki ni boku wa ochi ochi shitte irarenai!
Kikanju no mae ni aru ken no you ni boku wa tomenai!!!
- Animassacre
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
OMFG! 0.o
Баловете по АФ и Японистика не са мръднали и с хилядна на трето класиране... Умря всичко детско в мен
Баловете по АФ и Японистика не са мръднали и с хилядна на трето класиране... Умря всичко детско в мен

Subete ga shindeiru toki ni boku wa ochi ochi shitte irarenai!
Kikanju no mae ni aru ken no you ni boku wa tomenai!!!
-
missparker
- Пишете, о, братя
ХаAnimassacre написа:OMFG! 0.o
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Една от най-яките черти на АФ (от перспективата на силния пол...обаче във второ бяха приети 79 момичета...
Като стана на въпрос да питам ...колко ще са ни момченцатаFever написа:Една от най-яките черти на АФ (от перспективата на силния пол...обаче във второ бяха приети 79 момичета...) - адски много жени. Мяу.
![]()
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
В началото - 20-ина, без да броим башибозуците от пета група. Във втория семестър на втори курс на лекции редовно ходехме между 3 и 6 момчета. 
- windinthetank
- В началото бе словото
Абе, споко, това с българския едва ли е чак толкова лошо. Все пак някои от хората, които учат английска филология, искат да се реализират с някаква преводаческа дейност, за която ти трябват знания и по български все пак. И според мен даже е много полезно, защото дори перфектно да знаеш какво се има предвид на английски, но не можеш да се изразиш достатъчно адекватно на български, никой няма да ти оцени знанията.FreaKy написа:Хмм...явно съм карък...е айде нищоVipsy написа:мм и на мен вчера ми отговориха че съм записана в English through literature и Writing for specific purposes!
Аз имам отговор за избираемите курсове, но още не съм го видяла. Сигурно и мен ще са ме хакнали в българския... ама няма лошо... Все пак това е най-великият език! *patriotically* (не знам дали има такава дума, но що да не.... хехех)
Wind is bisexual because it blows everyone!!!
-
missparker
- Пишете, о, братя
Колеги, може ли някой да ме светне на колко групи горе-долу ще ни разделят като ще бъдем около 100 човека(предполагам са приети и хора над тази бройка
)