ЗАПИСВАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
elimeli
Драскач

Re: ЗАПИСВАНЕ

Мнение от elimeli »

Не, не са ... но тя много се беше отчаяла и изобщо не ходи да подава документи, че продължава с класиранията ..сигурна ли си , че всичко е наред и че може да се запише ? и къде в ректората мога да попитам за това, защото ще ходим двете
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
tvl
В началото бе словото

Мнение от tvl »

elimeli написа:Не, не са ... но тя много се беше отчаяла и изобщо не ходи да подава документи, че продължава с класиранията ..сигурна ли си , че всичко е наред и че може да се запише ? и къде в ректората мога да попитам за това, защото ще ходим двете
Щом сега е приета, а на предните класирания не, и щом в ПИ пише "Приет при" значи всичко е наред. Инак щеше да пише, че не участва в следващи класрания, защото не е потвърдила или нещо подобно.
Отидете във факултета и питайте щом се съмнявате, но нека тя да се успокой и да се радва:) И да не забрави да си вземе пари за семестриалната такса. Паричният салон я очаква.
Аватар
elimeli
Драскач

Мнение от elimeli »

ох, сега се разплака по телефона, направооо, ако се окаже, че не е приета, ще бъде мн кофти ... и аз ще се чувствам зле ... отивам да питам при историците ...благодаря много, tvl :)
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

tvl написа:
zorakul написа:Хора, приемаха ме Социални дейности на трето класиране. Нали трябва да си взема дипломата от философския факултет, с която потвърдих миналата седмица, и да я занеса във факултета по педагогика? Или няма значение :oops:
Взимаш я от ФФ и я носиш в новия факултет. Ако това е наистина което искаш. Честито.
То и да не е, той няма избор :) Или записва последното което е приет или нищо, а дипломката си е негова, така че и в двата случая си я взима преди това :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

elimeli написа:ох, сега се разплака по телефона, направооо, ако се окаже, че не е приета, ще бъде мн кофти ... и аз ще се чувствам зле ... отивам да питам при историците ...благодаря много, tvl :)
Абе да не плаче, и както каза tvl, само парите да не забрави и всичко ще е наред. 100% е вътре, споко - просто има късмет че не е приета нищо и на второ. То дори не е късмет, тя сигурно е писала само 2-3 специалности, които наистина иска и като е видяла страшните балове от първо, се е отчаяла. Разбирам :) Но късмета и се е усмихнал, на трето, сега да се стегне тогава. Честито и да не забрави че има само два дни за записване :)

tvl
В началото бе словото

Мнение от tvl »

FMI написа:То и да не е, той няма избор :) Или записва последното което е приет или нищо, а дипломката си е негова, така че и в двата случая си я взима преди това :)
Мхм, но може да не иска Социални дейности. Макар че защо не? Нали е в Ректората?! А и специалността не е никак лоша. По-добра според мен от Философия.. Ако онова.. нещо във ФФ е Флософия де. :)
Anyway, in both cases си я взема:) Right.
Аватар
elimeli
Драскач

Мнение от elimeli »

Много ви благодаря на двамата ... гуш :D и ще ви черпя някой ден
tvl
В началото бе словото

Мнение от tvl »

elimeli, какво щеше да следваш? Журналистика?
Ти нас ни остави засега и свършете нужното с приятелката. После празнувайте:) Тя какво е приета?
Аватар
elimeli
Драскач

Мнение от elimeli »

аз съм журналистика, тя - история ... но изкара много слаба оценка на изпита и се беше сгрухала :lol: ...отказа се съвсем ... а сега се оказа, че е приета...и познай кой го разбра ..аз , защото редовно следя и стискам палци, а тя си седи вкъщи нещастна
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Всъщност тя книжарницата или там от където се копуват документите до колко работи?

Аватар
elimeli
Драскач

Мнение от elimeli »

Не знам ...документите ги продават отпред едни лели на сергийки
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

elimeli написа:Не знам ...документите ги продават отпред едни лели на сергийки
Да , но и вътре в книжарниците се продават също :)
Аватар
elimeli
Драскач

Мнение от elimeli »

о, добре ... би трябвало :D
zorakul
В началото бе словото

Мнение от zorakul »

tvl написа:
FMI написа:То и да не е, той няма избор :) Или записва последното което е приет или нищо, а дипломката си е негова, така че и в двата случая си я взима преди това :)
Мхм, но може да не иска Социални дейности. Макар че защо не? Нали е в Ректората?! А и специалността не е никак лоша. По-добра според мен от Философия.. Ако онова.. нещо във ФФ е Флософия де. :)
Anyway, in both cases си я взема:) Right.
Беше Библиотечно-информационни дейности. :) И те ми харесват, но си исках Социалните. Благодаря, че ми обърнахте внимание. Утре ще се запиша. :)
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

@Бетон, можеш ли да им свиеш сърмите на тези от книжарницата. Към университета ли са или са частни? Гледам вместо да са с удължено работно време покрай записванията, те идиотите "временно" са с намалено работно време! И то много под работното време на администрацията, това е безобразие! Вместо от 8 до 17:30, те решили че лятото ще работят от 10 до 16 и на всичкото отгоре обедната им почивка е повече от час... Какво е това работно време 4 часа?!

Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”