Регионално развитие и политика
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Re: Здравейте, колеги!
здравейте на всички бъдещи колеги
да ви питам, на вас казаха ли ви от колко е откриването в ггф на 1 окт? Нещо ми се върти, че е от 2, но не съм много сигурна 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- sweetness
- В началото бе словото
И аз не знам...сигурно ще се разбере по-натам 
Приятели ефектни - предатели перфектни
Аз пък чух, че е нещо от сорта на 11 ама не съм сигурна... 
The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself.
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Нищо не знам за откриването. Аз си мислих, че поне нас първокурсниците отначало ще ни съберат всички и после ще ни разпределят по факултети...И откъде ще разберем как точно става всичко...?
- manzana
- В началото бе словото
По повод откриването на ГГФ часа е 14
“Бракът е цената, която мъжете плащат за да правят секс, а сексът е цената, която жените плащат, за да сключат брак.
- denitsa
- В началото бе словото
Ех ми значи ще се видим на 1-ви в 14 часа
Изглежда ми адски далече тази дата
Изглежда ми адски далече тази дата
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
И на мен. Но дотогава - само почивка и хубави емоции. Заслужихме си ги....
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Привет, колеги и колежки. Радвам се,че сте изяснили много от нещата, които ме интересуваха и мен. Само не разбрах кога точно ни се налага да избираме някакви предмети, а от задължителните, къде трябва да хвърлим най-много усилия 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- manzana
- В началото бе словото
от задължителните в първи курс бих казала, че трябва да вхърлите най/много усилия по картография , Световно стопанство и Статистика . Иначе сега ще се наложи да си изберете по две факултативни дисциплини , а чак във втори курс ще избирате от Избираемите . Но има време както казах ще ви дадат книжки с учебния план и ще ви обясният как стоят нещатата.fluffy cloud написа:Привет, колеги и колежки. Радвам се,че сте изяснили много от нещата, които ме интересуваха и мен. Само не разбрах кога точно ни се налага да избираме някакви предмети, а от задължителните, къде трябва да хвърлим най-много усилия
Весело
“Бракът е цената, която мъжете плащат за да правят секс, а сексът е цената, която жените плащат, за да сключат брак.
- sweetness
- В началото бе словото
То нямаше ли някакво откриване от 10:00 в Ректората и след това във отделните факултети?
Приятели ефектни - предатели перфектни
Има го.sweetness написа:То нямаше ли някакво откриване от 10:00 в Ректората и след това в отделните факултети?
Предполагам в единствената възможна. Влизаш през парадния вход и виждаш навалицата. Там си.
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Събрахме се...Една голяма женска компания...
Незнам за вас, но аз лично съм много развълнувана. Все пак за мен това означава много. Навлизам в един нов етап от живота си. А и ще сменям местоживеенето си.
Дано студентските години са по-хубави от ученическите и дано успея да намеря истински приятели...Пожелавам същото и на всички вас.
Незнам за вас, но аз лично съм много развълнувана. Все пак за мен това означава много. Навлизам в един нов етап от живота си. А и ще сменям местоживеенето си.