От всичко обаче ,май ще запиша само волейбол.
Ако не си записан на някакъв спорт,може ли да идваш на тренировките когато решиш и да си разцъкваш?
Модератори: ники, Methuselah
Може, но все пак зависи от преподавателят.sto_yan написа: Ако не си записан на някакъв спорт,може ли да идваш на тренировките когато решиш и да си разцъкваш?
Аз за фехтовката съм чувал само хубави неща.slvn написа:аз за фехтовката съм чувала,че е голяма гърбация,ама ако на теб ти харесва и не ти пука за оценката не би трябвало да е проблем
Задължителен е само за някои специалности.emotioN написа: Иначе мисля че един е задължителен а нагоре колкото искаш.
Ше се съберем в уличката до СУ и ше заима:)kriskata написа:има тенис 0о?има ли някъде списък със споротве?уличен бой има ли хахаха?..мм видях ги искам танци или тенис или баскетбол..

И мен това ме интересува.Иначе ако имаше бадминтон,веднага се записвах.Сега още повече се зарибих покрай олимпиадата,но май единствените места ,където може да се играе са в Стара Загора и в Левски София.zvezdichka написа:И мен много ми се тренираше бадмингтон, но май няма!А с плуването как стоят нещата точно - тоест влизаш в басейна и си плуваш както ти е кеф или учиш всички стилове и на тях ти поставят оценки?!?