Каквo слушате в момента? (11.02.2005)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Ето аз ще кажа поре.
Една "приятелка" ме беше карала да и сваля малко чалга ( Деси Слава, румънска чалга, гръцко, незнамкаквоси още ) и аз добре се постарах. И понеже ми отиваше на кофти настроението този уикенд съответно изслушах цялата тази чудесия - яко Alina & Costi, Adrian Copilul Minune и какво ли още не.
Пък миналия четвъртък се оставих да ме заведат и до "Ориент" - ако не друго поне там визията си я бива
.
Което хич не ми пречи да кажа, че харесвам и всякакав вид рок и метал - хубави времена си бяха като радиото ми денонощно караше на "Тангра". И колко метал купончета съм посещавал, озвучавал с мизерните си усилвател и колонки (в добрия стар 8-и блок - http://exch.uni-sofia.bg/pics/8%20Block/ ) и организирал. И на колко концертчета съм ходил. Пък и преди някоя годинка имах шанса да познавам цвета на софийската метал младеж (да речем)- с 250-ина металяги 3 седмици участвахме в "Юлий Цезар" - хората предпочитаха статистите им да са с естествено дълга коса. Купон беше!!!
Една "приятелка" ме беше карала да и сваля малко чалга ( Деси Слава, румънска чалга, гръцко, незнамкаквоси още ) и аз добре се постарах. И понеже ми отиваше на кофти настроението този уикенд съответно изслушах цялата тази чудесия - яко Alina & Costi, Adrian Copilul Minune и какво ли още не.
Пък миналия четвъртък се оставих да ме заведат и до "Ориент" - ако не друго поне там визията си я бива
Което хич не ми пречи да кажа, че харесвам и всякакав вид рок и метал - хубави времена си бяха като радиото ми денонощно караше на "Тангра". И колко метал купончета съм посещавал, озвучавал с мизерните си усилвател и колонки (в добрия стар 8-и блок - http://exch.uni-sofia.bg/pics/8%20Block/ ) и организирал. И на колко концертчета съм ходил. Пък и преди някоя годинка имах шанса да познавам цвета на софийската метал младеж (да речем)- с 250-ина металяги 3 седмици участвахме в "Юлий Цезар" - хората предпочитаха статистите им да са с естествено дълга коса. Купон беше!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Ех... филми.
За "Спартак" (където разпознавам 1-2ма, най-вече Биди) разбрах след като свършиха снимките; за "Рим" отидох, харесаха ме, обаче после нещо се прецака. За втория кастинг разбрах 2 дена след като се беше състоял
Но пък се снимах в една реклама на Каменица и си имам тениска
Carnivore - Thermonuclear Warrior
Но пък се снимах в една реклама на Каменица и си имам тениска
Carnivore - Thermonuclear Warrior
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Едва ли си се прецакал повече от мен - през 2002 нали Dream Theater бяха в София и представяха Six Degrees of Inner Turbulence - е та аз ги прослушах няколко месеца по-късно и им станах върл фен, ама концерта го бях изпуснал, а пък те няма да се върнат сигурно
Миналата година щях да ходя на Judas ама обърках датите и в един прекрасен ден звънкам на един приятел и му викам: "К'во става, ше ходим ли?" и той отговаря "Абе простьо, концерта мина!"
Жалко, че тук няма иконка "лузър"
а иначе
ZZ Top - Beer Drinkers and Hell Raisers
Миналата година щях да ходя на Judas ама обърках датите и в един прекрасен ден звънкам на един приятел и му викам: "К'во става, ше ходим ли?" и той отговаря "Абе простьо, концерта мина!"
Жалко, че тук няма иконка "лузър"
а иначе
ZZ Top - Beer Drinkers and Hell Raisers
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: