Извинявай, наистина. Имам малки проблеми с интернет и глупавия ми компютър и освен това не се задържам тия дни много вкъщи. Но по реда на задаването твоите въпроси са наред, така че днес ще ти отговоря. Пък и въпросът за Маслоу изисква малко повече подготовка от моя странаBlood Countess написа:Още един въпрос - защо не ми отговаряш на въпросите???![]()
Размисли и страсти c Boromir
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Размисли и страсти c Boromir

-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Смок в Токио????
Не ме разсмивай, човек, да не си бил в Пекин?
Щом ти харесва в Кагошима, имаш право на мнение. Аз Токио не го заменям за нищо.
Я сега един въпрос - смяташ ли, че човек трябва да има някакви сексуални отклонения, за да харесва японки?
Я сега един въпрос - смяташ ли, че човек трябва да има някакви сексуални отклонения, за да харесва японки?
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
бу =)
има ли нещо, за което съжаляваш в живота си досега?
лесно ли избухваш? какво може истински да те вбеси, и по какъв начин го показваш? /имам предвид извън форума!/
но като казах форум... какво би те накарало да спреш да пишеш тук?
...а има ли форумци, на които се възхищаваш? /нагъл въпрос, ама ми е интересно защо така и не писа в онази тема/
всичко ли си признаваш?
последният път, когато се почувства неловко?
какво мислиш за днешния българин?
да обичаш или да си обичан -- кое предпочиташ?
защо пак имам синка на крака?
има ли нещо, за което съжаляваш в живота си досега?
лесно ли избухваш? какво може истински да те вбеси, и по какъв начин го показваш? /имам предвид извън форума!/
но като казах форум... какво би те накарало да спреш да пишеш тук?
...а има ли форумци, на които се възхищаваш? /нагъл въпрос, ама ми е интересно защо така и не писа в онази тема/
всичко ли си признаваш?
последният път, когато се почувства неловко?
какво мислиш за днешния българин?
да обичаш или да си обичан -- кое предпочиташ?
защо пак имам синка на крака?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ирка, на последния въпрос и аз мога да ти отговоря - жега + слаби капиляри. Аз бях така в средата на юли, цялата бях насинена...
Ники, вандалствал ли си някога? И, изобщо, да се похвалиш с някои противообществени прояви?
Ники, вандалствал ли си някога? И, изобщо, да се похвалиш с някои противообществени прояви?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Защо Боромир? Това ли ти е любимият герой от 'Властенилът"? Защо?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вече го попитах най - любезно за това, но той не благоволява да ми отговориcamel написа:Защо Боромир? Това ли ти е любимият герой от 'Властенилът"? Защо?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
A, споко, то и аз продължавам да си питам, като се сетя за нещо...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
1. Имаш ли червено петно на тила ( по-близо до черепа )?
2. Бил ли си стопаджия, ако да, къде най-далеч са те закарали?
3. Бърза или бавна музика в леглото?
4. Фобия(и)?
5. Плачеш ли? И случвало ли ти се е примерно да гледаш някой залез и това да те докара до сълзи?
Благодаря предварително
2. Бил ли си стопаджия, ако да, къде най-далеч са те закарали?
3. Бърза или бавна музика в леглото?
4. Фобия(и)?
5. Плачеш ли? И случвало ли ти се е примерно да гледаш някой залез и това да те докара до сълзи?
Благодаря предварително
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Blood Countess написа:Здравей, Н!![]()
Бързи въпроси от мен:
На какво се осланяш в трудни моменти?
Как ще ги стигнем?
Защо си толкова радикален в думите, убежденията и делата си? Има ли някаква по - конкретна причина?
Какво мислиш за расизма? А за опортюнизма?
Едно въпросче, провокирано от изказванията ти за хората от Третия свят:
Запознат ли си с йерархичния модел на човешките потребности на Маслоу? Ако да - какво мислиш по въпроса? Ако не - запознай се и пак ми отговори.
Асоциирай следните думи:
нишка
поток
змия
слънце
вишна
Здравей, най-накрая. Виноват, извинявай! И веднага започвам:
1. Осланям се на фанатизма си.
2. Защо ни е да ГИ стигаме? И така сме си добре
3. Защото само цинизмът и безкомпромисността имат шанс да си пробият път през талазите от тъпота, некадърност и овчедушие.
4. Расизмът е малко обидна, но приемлива теория. Ако заявя направо, че я подкрепям, ще взема да наруша някой закон и затова няма да го правя, но ще отбележа, че я разбирам.
Опортюнизмът е силно препоръчителен, стига да не е безогледен. Съвсем безогледен.
Това за Маслоу беше много интересно и аз ти благодаря, че ми го подсказа. Достави ми удоволствие да поумувам. Като цяло идеята има обосновка, но аз смятам, че човек се влияе далеч не само от така спретнато наредените потребности в тази графика и поетапното им изпълнение. Виж примерно Стивън Хокинг - изумителен гений, факт. Но колко от чисто човешките си, телесни, социални и прочие потребности е способен той да удовлетвори, за да е "легитимен" за гений?
Има го и факторът СТРЕМЕЖ (амбиция), който ръчка хората повече към едни или други потребности и това е строго индивидуално. Има я и липсата на стремеж, която кара нахранени, облечени, семейни и образовани хора да са глупави, защото са родени в Италия или защото просто ги мързи да мислят. А това не Маслоу, а сам Бог не може да определи и поправи успешно.
Думи
нишка - свързване
поток - ромон
змия - зло
слънце - Бог
вишна - кръв (не знам точно защо, това ми беше първата асоциация)
Благодаря ти за въпросите и търпението
Последно промяна от Boromir на 17 Авг 2008, 23:28, променено общо 1 път.

Боромир е човек - тръгнал за ма*ната си, воден от надежда. Но алчен за слава, за битки, безразсъден, понякога страхлив, поддаващ се на поквара и все пак борещ се за своята кауза - човек. А, да. Шон Бийн.Blood Countess написа:Ехааа!![]()
Много сме, силни сме
.
Още едно въпросче:
Какво те впечатлява в Боромир като персонаж и като Идея? И защо не Леголас (моят любимец)?![]()
Леголас е твърде... странен елф. Все едно е на разходка. В действията му няма нищо от тежестта на елфите от Силмарилиона. Просто един лееко отегчен безсмъртен, тръгнал на излет със забавни нему чужденци. Не е лош като образ, но не ме грабна.

Цветя с корени в земята. Не в букети и във вази. Живи цветя.elimeli написа:Цветя- какви ?
Какво можеш да сготвиш най- добре ?
Какъв е звукът от пляскането с една ръка ?
Мога да сготвя адекватни спагети болонезе, както и къри с ориз. Но не го правя.
Зависи по какво пляскаш с тази ръка. Звукът варира от "туп" и "прас" през "пльок", та до "Мръсник, перверзник, простак, ПОЛИЦИЯ!!! ПЛЯЯЯЯС (шамар)".
Майка ми. Без всякакво колебание. Даже й се подигравам за това.Jamesmagno написа:Кой е най-достойният човек, когото познаваш?
За най-недостоен става малко лепкаво, защото лауреатът ми (ни) е съученик и избягвам да споделям подобно ласкаво мнение. Но ако искаш, мога да ти го кажа на ЛС и да видим дали ще се съгласиш. Аз смятам, че е възможно.Jamesmagno написа:А най-недостойният?
Интерпретацията на въпроса оставям на теб.
Благодаря ти.
Благодаря ти на свой ред.

Не съм женен. Даже не съм и сгоден. Тия компютърни игри ликвидираха имиджа ми сред дамитеvisez написа:женен ли си ? или се бъркам с друг писател във форума...
1. Родопите.Мила написа:Ахаха, кое ти липсва най-много от България?
Когато си в България, кое ти липсва най-много от Япония?
Какво ти дава форума?
Защо точно Боромир, а не примерно брат му (забравих му името, нещо с Ф беше...)?
Ако не Шон Бийн, кого би избрал да играе Боромир?
Опиши се с опрена ария и дай линк към нея?
А с филмов герой?
А с литературен?
А освен Властелинът на пръстените и Саберхаген, какво четеш?
Как прекарваш свободното си време?
Можеш ли да готвиш?
2. Чистотата и редът. И уважението.
3. Дава ми приятели. И храна за разсъждения.
4. Малко по-горе писах за Боромир и защо ми е любим. Надявам се това да отговори на твоя въпрос, както и на Камел, който също бе питал за него
5. Хмм. Може би един десетина години по-млад Лиъм Нийсън би се справил. Или в по-малка степен десетина години по-възрастен Колин Фарел. Ама Шон Бийн си е перфектен, пък!
6. Чезаре Сиепи пее арията на Филип II от "Дон Карлос" на Верди. Много близка я чувствам тази ария.
7. Филмов герой... Сержант Харпър от филмите за Шарп. Мда, като характер, май да.
8. Литературен... тайна
9. Чета каквото ми попадне, но напоследък исторически книги и детски приказки.
И руски романи за войната. И енциклопедии - за каквото и да е
10. Чета, спя, играя футбол и ходя да пия бира. И вездесъщите компютърни игри.
11. Мога, струва ми се. Поне малко. Но никак не ми е любима дейност. А ти?
Благодаря

Фамилията ми идва от родовата история, довела до преселението на далечните прадядовци от Македония в Тракия през 18 век. Образувано е от две имена - на дъщерята на родоначалника Гюла (явно много красива, характерна черта за дамите в рода и досегаТърговецът на кристал написа:Откъде идва фамилията ти?
Къде е Пламен?(това (почти) на шега)
Айдеее... сетих се за още - кажи една песен, която, според теб, е трябвало да стане хит, но е останала (сравнително) неизвестна и дай линк към нея, ако е възможно.
И още един - коя ти е любимата ария (за опера вече знам)?
Мила те е помолила да се опишеш с оперна ария... Опиши някой друг от форума с ария/дует/терцет... Защо избра точно нея/него?
Оф, последно - изненадай ни с някой стил/група/изпълнител/песен (/ е за "или", а не за "и"), които никога не бихме предположили, че слушаш с кеф (въпросът идва от "Savage Garden", с които вече ме изненада).
После - докато нямах нет, случката с Пламен се поуталожи, но беше много грозно. Семейството му беше в страшен стрес, баща му, брат му, братовчедка ми - всички бяха като болни. Отвратителна работа, но Пламен се държа перфектно. Евала му. Дано сега се оправят и почнат да печелят.
За песента - ами може би тази. Много зареждаща и Еманюел Моар е симпатичен и пее много добре, справки - мюзикълът за Луи XIV "Le Roi Soleil", където той е в главната роля.
http://www.youtube.com/watch?v=ynVEm_MtNfo
А за опери, арии и прочие симфонии ще си говорим само лично, пък!
И последно - слушам "Продиджи" с кеф, защото са любими на брат ми.
И имам много записи на православен църковен хор - обожавам църковно пеене.
Накрая, но не последно, би отбелязал и "Аrab Strap" - http://www.youtube.com/watch?v=eMLluLqpE9w - перфектни. И с този свеж глазгоуски акцент и текстове, рожби на алкохолен/наркотичен делириум -

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Айде и аз да не остана по-назад:
1. Кое е първо, яйцето или кокошката?
2. Имаш ли си домашен любимец? Ако да, какъв?
3. Качамак с пръжки или боб с наденички?
4. А гъбки (от онези, специалните)?
6. Според теб хората са по-скоро добри или по-скоро лоши?
7. Падаш ли си по екстремни преживявания?
8. Оптимист, песимист или реалист?
9. Има ли живот след смъртта?
10. Ако трябва да опишеш с целия свят с една дума, коя би била тя?
1. Кое е първо, яйцето или кокошката?
2. Имаш ли си домашен любимец? Ако да, какъв?
3. Качамак с пръжки или боб с наденички?
4. А гъбки (от онези, специалните)?
6. Според теб хората са по-скоро добри или по-скоро лоши?
7. Падаш ли си по екстремни преживявания?
8. Оптимист, песимист или реалист?
9. Има ли живот след смъртта?
10. Ако трябва да опишеш с целия свят с една дума, коя би била тя?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

1. Зависи какво имаш предвид под "някой".Плазмодий написа:Някой има ли право да има различно мнение от твоето?
Арогантността присъща черта ли ти е?
Спортуваш ли?
2. Да.
3. Винаги, когато мога. Спортът ме държи жив в известен смисъл, но това е друга история.
1. Не училището. Страхотният ми клас, шантавият ни класен и нещата, които правехме заедно - те ми липсват.Tanparmaiel написа:Липсва ли ти училището?
Как виждаш себе си след 10 години?
2. Виждам се все още студент
Александър написа:Смок в Токио????![]()
![]()
Не ме разсмивай, човек, да не си бил в Пекин?
Щом ти харесва в Кагошима, имаш право на мнение. Аз Токио не го заменям за нищо.
![]()
Не. Аз ги харесвам, а сексуалните ми отклонения, доколкото ги има, са все още в рамките на закона.Александър написа:Я сега един въпрос - смяташ ли, че човек трябва да има някакви сексуални отклонения, за да харесва японки?