Храна :)
Модератори: Methuselah, thegirl
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Re: Храна :)
JEKO, малко ме успокои. Все ще се намери нещо свястно за ядене 
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
сложи ги поне 10мин.Kai написа:А и да не забравяме, че точно на 1 минута с рейс слизаме на мола, а там има доста заведения за бързо хранене.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Какъв мол ви гони, хора?
На никой не му се занимава със компютърния клуб, а по подразбиране на мене все се падат такива специфични случаи. Оставят ми го на мене.
Виждам как ще кисна до 19 часа в клуба и после газ на колата да хвана скапания стол
като през деня най-много леко да съм се подкрепил с нещо от "Тиж".
Има ли желаещи тука да вземат смени? Няма как да кажа новото заплащане, понеже е лятно време, то ще се разбере в началото на годината.
Клубчето си е готина работа, ама аз да кисна цял ден там, някак си не ми допада
На никой не му се занимава със компютърния клуб, а по подразбиране на мене все се падат такива специфични случаи. Оставят ми го на мене.
Виждам как ще кисна до 19 часа в клуба и после газ на колата да хвана скапания стол
Има ли желаещи тука да вземат смени? Няма как да кажа новото заплащане, понеже е лятно време, то ще се разбере в началото на годината.

- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
До сега по 50ст. на час ли как бешеБeтон написа:Какъв мол ви гони, хора?
Виждам как ще кисна до 19 часа в клуба и после газ на колата да хвана скапания столкато през деня най-много леко да съм се подкрепил с нещо от "Тиж".
А и наистина в мола...за някакви скапани неща от Макдоналдс не бих дал и лев, поне тези по будките са ми по-вкусни. Виж КФС не отказвам, но трябва да дам 10лв. там за да се наям
Няма кой да стои в клуба, така ли? То затова ли миналия семестър нито един път не можах да го нацеля отворен?Бeтон написа:Какъв мол ви гони, хора?
Виждам как ще кисна до 19 часа в клуба и после газ на колата да хвана скапания столкато през деня най-много леко да съм се подкрепил с нещо от "Тиж".
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Естествено, че почти няма кой.sedrik написа:Няма кой да стои в клуба, така ли? То затова ли миналия семестър нито един път не можах да го нацеля отворен?
Не очаквайте аз да бъда капитан Планета.
Предния семестър беше 1,50 на час, въпреки че още не са изплатени часовете на новата цена. Беше 90 ст., а не 50 ст. Никога не е било 50 ст.!!!
Както обичам да казвам, не парите са важни.

- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
а Объркал съм се, извинявай. Но стига сме се отплесвали - темата е за храна!!Бeтон написа:Естествено, че почти няма кой.sedrik написа:Няма кой да стои в клуба, така ли? То затова ли миналия семестър нито един път не можах да го нацеля отворен?
Не очаквайте аз да бъда капитан Планета.
Предния семестър беше 1,50 на час, въпреки че още не са изплатени часовете на новата цена. Беше 90 ст., а не 50 ст. Никога не е било 50 ст.!!!
Както обичам да казвам, не парите са важни.
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
И аз това се чудя. ТРябва да има нещо там. 2006-та курса по математика Април месец се провеждаше в НПМГ и пред училище имаше една барака с кроасани, кафета, солети - такива глупости. Надолу по улицата имаше едно кафе и срещу него една пицария. За около 40мин. ако не се лъжа можеше да си поръчаш пицата и да я изядеш. Но не знам други места в района. Трябва да питам някой от колегите, които са учили там.Бeтон написа:Двете неща са взаимосвързани![]()
![]()
![]()
Винаги огладнявам в тоя клуб.
п.п. НПМГ къде ядат?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
А така. Поразпитай.
Има голяма вероятност практиката да ми е именно там, така че трябва да се осведомя.
Храната прави борбата и това си е!
Има голяма вероятност практиката да ми е именно там, така че трябва да се осведомя.
Храната прави борбата и това си е!

Имам някакво количество познати, учещи в НПМГ, прекарвал съм достатъчно време на игрището му и в района, но странно, че никога не съм чувал някой да споменава нещо за храна... май го дават повече на течни храни.Бeтон написа: п.п. НПМГ къде ядат?
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Днеска хапнах за пръв път в БъргърКинг там и беше доста вкусноKai написа:А и да не забравяме, че точно на 1 минута с рейс слизаме на мола, а там има доста заведения за бързо хранене.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Бъргър Кинг смуче тежко с тъпите си цени, нормалните си сандвичи с повечко лучец от необходимото, липсата на опция да си вземеш само сандвич без меню и малоумната си рекламна кампания в типичен американско-идиотски стил.
Освен това през деня едва ли ще ви е точно минута тая спирка с рейса в тия задръствания.
Освен това през деня едва ли ще ви е точно минута тая спирка с рейса в тия задръствания.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
За 6 лева ядох сандвич с диаметър малко повече от този на едно CD ( в смисъл - не е колкото чийзбургерите в Макдоналдс, по-голям е) , средни картофи и кола 0,5л
Горе долу е нормално