Искам съвет!!
Модератори: Methuselah, thegirl
- last_summer
- В началото бе словото
Искам съвет!!
Приета съм специалност Математика и информатика в ФМИ, задочно. Въпросът ми е тази специалност възможно ли е да бъде научена задочно? Според мен времето е мн малко и мн си зависи от човека. Лично аз не разбирам мн от информатика и математиката второ равнище ми беше до някъде сложна докато ходех на курсове. Мислите ли че ще се справя с материала? Моля за честен отговор
Знам, че специалноста не е мн за момичета, но .. знам ли 
Re: Искам съвет!!
Задочно или редовно - не могат да те научат на сила. И в двете положения трябва много труд. Това е. Ако наистина искаш да се справиш - ще се стараеш.
П.П. Знам, че съм изродски банална, но си е самата истина.
П.П. Знам, че съм изродски банална, но си е самата истина.
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Първо ме озадачава следният въпрос: "Тази специалност възможно ли да бъде научена задочно?" ?!?!last_summer написа:Приета съм специалност Математика и информатика в ФМИ, задочно. Въпросът ми е тази специалност възможно ли е да бъде научена задочно? Според мен времето е мн малко и мн си зависи от човека. Лично аз не разбирам мн от информатика и математиката второ равнище ми беше до някъде сложна докато ходех на курсове. Мислите ли че ще се справя с материала? Моля за честен отговорЗнам, че специалноста не е мн за момичета, но .. знам ли
Какво означава да бъде научена една специалност? Ти влизаш в Университета, получаваш знания, научаваш се да мислиш и в даден момент излизаш. Това става. Никой не излиза с печат "научил специалността".
Иначе мисля, че щом специалността съществува в задочна форма, значи може да получи човек знания от нея. Във ФМИ наистина е трудно, но всичко опира до това колко усилия си готова да хвърлиш.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
ти ако не си се научил да мислиш преди да влезеш в университета си загубен...sedrik написа: научаваш се да мислиш
как да е, тъй като се искаше директен отговор - не знам какво означава "математика второ равнище", но ако има нещо от елементарната математика, което ти е трудно ще ти бъде адски трудно във ФМИ като цяло. А това редовно или задочно, мисля че няма особено значение. Аз се водя редовно, но съм си направо като задочното - масово се учи само през сесията
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
Имам предвид, че Университетът развива мисленето ти, което наистина означава, че те учи да мислиш.SixkilleR написа:sedrik написа:ти ако не си се научил да мислиш преди да влезеш в университета си загубен...
And now, let us step into the night
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Естествено, че е за момичета, което ме радваlast_summer написа:Знам, че специалноста не е мн за момичета, но .. знам ли
Имам предвид другия смисъл. Не другото, че за мъже е елементарно да се "състезават в женска дисциплина".