Искам съвет!!

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
last_summer
В началото бе словото

Искам съвет!!

Мнение от last_summer »

Приета съм специалност Математика и информатика в ФМИ, задочно. Въпросът ми е тази специалност възможно ли е да бъде научена задочно? Според мен времето е мн малко и мн си зависи от човека. Лично аз не разбирам мн от информатика и математиката второ равнище ми беше до някъде сложна докато ходех на курсове. Мислите ли че ще се справя с материала? Моля за честен отговор :) Знам, че специалноста не е мн за момичета, но .. знам ли :?
Аватар
Kitty
Драскач

Re: Искам съвет!!

Мнение от Kitty »

Задочно или редовно - не могат да те научат на сила. И в двете положения трябва много труд. Това е. Ако наистина искаш да се справиш - ще се стараеш.

П.П. Знам, че съм изродски банална, но си е самата истина.
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

last_summer написа:Приета съм специалност Математика и информатика в ФМИ, задочно. Въпросът ми е тази специалност възможно ли е да бъде научена задочно? Според мен времето е мн малко и мн си зависи от човека. Лично аз не разбирам мн от информатика и математиката второ равнище ми беше до някъде сложна докато ходех на курсове. Мислите ли че ще се справя с материала? Моля за честен отговор :) Знам, че специалноста не е мн за момичета, но .. знам ли :?
Първо ме озадачава следният въпрос: "Тази специалност възможно ли да бъде научена задочно?" ?!?!
Какво означава да бъде научена една специалност? Ти влизаш в Университета, получаваш знания, научаваш се да мислиш и в даден момент излизаш. Това става. Никой не излиза с печат "научил специалността".

Иначе мисля, че щом специалността съществува в задочна форма, значи може да получи човек знания от нея. Във ФМИ наистина е трудно, но всичко опира до това колко усилия си готова да хвърлиш.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

sedrik написа: научаваш се да мислиш
ти ако не си се научил да мислиш преди да влезеш в университета си загубен...
как да е, тъй като се искаше директен отговор - не знам какво означава "математика второ равнище", но ако има нещо от елементарната математика, което ти е трудно ще ти бъде адски трудно във ФМИ като цяло. А това редовно или задочно, мисля че няма особено значение. Аз се водя редовно, но съм си направо като задочното - масово се учи само през сесията :P
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

SixkilleR написа:
sedrik написа:ти ако не си се научил да мислиш преди да влезеш в университета си загубен...
Имам предвид, че Университетът развива мисленето ти, което наистина означава, че те учи да мислиш.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

last_summer написа:Знам, че специалноста не е мн за момичета, но .. знам ли :?
Естествено, че е за момичета, което ме радва :bounce: :lol: :lol: :lol: :lol:
Имам предвид другия смисъл. Не другото, че за мъже е елементарно да се "състезават в женска дисциплина".
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”