3 КЛАСИРАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Re: ТРЕТО КЛАСИРАНЕ

Мнение от shayne »

FMI написа:Искам да се похваля че все пак намерих пари и ще запиша! И освен това искам да се похваля че това сега са последните дни от моя живот през които работя като общ работник! :whax:
Радвам се за теб, FMI. Успех в бъдещите начинания :)
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

shayne написа:
FMI написа:Искам да се похваля че все пак намерих пари и ще запиша! И освен това искам да се похваля че това сега са последните дни от моя живот през които работя като общ работник! :whax:
Радвам се за теб, FMI. Успех в бъдещите начинания :)
Мерси,

Този рицар с голямата брадва. Ако държеше чук, точно с това монотонно движение се сваля стена :) Аз лично предпочитам кангото, но понякога ти дават само чук :) А един път имаше само хилти и един идиот сменил на въртене+разбиване(така му било по лесно), вместо само разбиване и като уцелих някаква арматура какво готино ми стана, добре че не беше голяма машина и че съм си отгледал кости от стомана :) Бях достатъчно смел(глупав) да не го пусна, че сигурно струва заплатата ми за няколко месеца :) А и синката после се оправя безплатно :) Но все си мисля че нормални кости се чупят когато послужат за спиране на бормашина заглабена в метал :) А после трябва и да я извадиш от там :) И въпреки мръсотията и риска, особено по импровизираните скелета и както аз определено не съм лек... все пак чисто хамалската работа е още по гадна... Но съм виждал и слабички, даже направо гърчави хора да се опитват да работят това... Имаше един, горкия, чувала беше по тежък от него... Не че не съм виждал и здравеняци да клекват... Имаше един дето мяташе по чувал(50кг) на всяко рамо и тичаше с тях :) Сега не може да ходи... Не ме послуша като го предупредих да не се раздава така и нещо му се преебаха колената за няколко години, даже не му го признаха за трудова злополука, като имаш предвид че в ЕС има забрана за разфасовка повече от 30кг да се вдига от човек... Аз все пак предпочитам да вдигна 10 пъти 50 кг, отколкото 20 пъти 25, но това друга тема :) А да не говорим ако трябва да ги качваш по стълби...

И никога няма да мога да разбера защо умствения труд е толкова по скъпо платен, като е толкова по лесен?! И не че не мога да разбера, а отказвам да повярвам че има толкова много, толкова тъпи хора. Имаше една работа дето по цял ден си клатех краката на нещо като контролнопропусквателен пункт и въпреки че най малката възможна грешка там щеше да е колкото заплатата ми за година, грам не ми пукаше, защото не бях МОЛ и все пак никога не съм допускал грешка :) А колегата ми ако закъснея като малко дете плачеше, а като подраня и дупе беше готов да ми даде... Едвам издържал работния ден, винаги го била боляла главата, много се бил напрягал, работата му била много трудна и отговорна... А работата си беше елементарна... Нали и аз същото работех, защо не ми беше трудно... Не разбирам как може да се претовариш умствено, не ми се е случвало никога. Е айде да не се изхвърлям, може и да ми се е случвало, но не и от работа, не и от нормален работен ден... Но за глава съм сигурен че само от зъб и от удар ме е боляла :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: III КЛАСИРАНЕ

Мнение от Бeтон »

FMI написа:Иначе усещам как само ти ще черпиш, просто с 3 пъти по ниска семестриална такса сте тази година, а ти щом си последен курс, значи 10 пъти по ниска :)
Kai написа:Дам, Бетона беше МиИ нали?
А иначе ние останалите сме на 315лв годишна - два пъти по-малка от сегашната, ама пак - бая си е~
Чакайте ся.

От месец съм по почивки в Източна България и си позволявам да вмъкна един лаф.

Как ме натътрузихте :lol: да черпя.
Плащам си като поп семестриалната такса, независимо от стойността.
И това че съм последна година да не означава, че ще има преференции :roll: Просто през септември за предпоследен път ще се редя пред касиерката на опашка :lol: Да, ама аз съм хитър и винаги избягвам опашките :twisted: Знам кога да отида. :wink: Ааа, за магистратурката пак ще се редя, ама тогава е шапка на тояга. Въпроса е да се изкара бакалавърската степен. :wink:
Сега сериозно. Просто сряда на първи октомври дискотеките да осигурят готини гост изпълнители, че да се чудя къде да отида и да имам широк избор. Нямам търпение да почне Учебната година. :bounce: :bounce: :bounce:

п.п. Липсвах ли ви тея няколко дена? В една тема написах, че съм по курорти, а по една случайност или няма нет, или е много скъп за моя скромен джоб. :D
Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Бeтон написа:п.п. Липсвах ли ви тея няколко дена? .........
Липсваше ни. Може ли да не липсва един от хората, който уважава най-добрия ректор на СУ Боян Биолчев?
Аватар
HecTaHgapTHa
В началото бе словото

Мнение от HecTaHgapTHa »

Бeтон написа:От месец съм по почивки в Източна България и си позволявам да вмъкна един лаф.
Това ме сети за един лаф на един пич от Велико Търново , а именно " Как се дотаратузихте до тука? " :mrgreen:
Стига офф-топик, успех ви утре за третото класиране, и една молба, ако може някое момиче да каже дали е паднал бала за СИ и КН :)
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

ше кажа,но няма да падне...през последните 2 години не е мръдна за си от 2-ро на 3-то класиране пфуу
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

HecTaHgapTHa написа:
Бeтон написа:От месец съм по почивки в Източна България и си позволявам да вмъкна един лаф.
Това ме сети за един лаф на един пич от Велико Търново , а именно " Как се дотаратузихте до тука? " :mrgreen:
мисля, че се пише със 'ъ' :wink:
Изображение
Аватар
bon jovi
В началото бе словото

Мнение от bon jovi »

kriskata написа:ше кажа,но няма да падне...през последните 2 години не е мръдна за си от 2-ро на 3-то класиране пфуу
самата истина ;( ;( ;(
You ask me if I known love
And what it's like to sing songs in the rain
Well,I've seen love come
And I've seen it shot down
I've seen it die in vain
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

@Бетон, каква шапка на тояга - те са по 2 бона - ако можех да плача щях да го направя снощи като го видях това...

Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Не е важна сумата, говорим колко човека има на опашката :wink: За таксите на магистрите няма такиви напливи :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

aide da izliza shibanoto 3to klasirane i da me priemat statistika ili pr.matematika i da se yspokoq nai-nakraq ....kvo pak li 6te izlezne kum 2 3 tova klasirane?
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Хайде като излезе трето класиране,напишете минималния за английска филология.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

HeyGod написа:Хайде като излезе трето класиране,напишете минималния за английска филология.
Winagi me e izumqwalo towa... Ne e li po lesno da si wleze[ i da proweri[, otkolkoto da `aka[ nqkoj da go napi[e wyw foruma?!

tvl
В началото бе словото

Мнение от tvl »

Много по-лесно е даже. :lol:
Но пък човекът не кандидатства тази година. Минало.
Иначе.. АФ, но за жени/мъже, both?
Аватар
TheXFiles
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от TheXFiles »

Класирането излезе. Честито на колегите от ИС, СИ е паднало точно с 0.00 :\
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”