Какво ви подразни / натъжи днес?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бях уведомен от един бивш съученик, че ще имам честта да се радвам на гостуването му у нас днес следобед БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ 
не че имам нещо против де, аз обичам да има движение из къщи, ама като съм си запланувал тих и мързелив ден... дразнещо си е
Принцесо, няма нужда да биеш никого, но съм поласкан от желанието ти да ме защитиш
Честта си е моя, пък!
не че имам нещо против де, аз обичам да има движение из къщи, ама като съм си запланувал тих и мързелив ден... дразнещо си е
Принцесо, няма нужда да биеш никого, но съм поласкан от желанието ти да ме защитиш

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Ко му е на форума?Nyssa написа:не знам само при мен ли има проблем,но форума се е бъгнал доста здраво...
Аз пък днес се подразних от самия себе си - шефа от едната работа ми звънна, че факса не работел. И какво се оказа - в петък понеже летях по всякакви задължения и какво ли не ме вълнуваше (вкл. и срещата на форума), след като го взех от поправка, просто съм включил телефонната линия и съм си плюл на петите. И кой ще се сети да включи и слушалката и да я сложи на мястото и. И дръжки факс за шефа от Брюксел. Е, хубабаво поне, че си го получи и че май не са се опитвали много-много да се обаждат...
Май в крайна сметка от мисленето за много неща едновременно, няма шанс да ми порастне мозъка, както да речем с мускулите при тези, които много ги ползват...