3 КЛАСИРАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Re: III КЛАСИРАНЕ
Значи ще заредя с вода на път към ФМИ, защото точно срядата ще записвам 
- bon jovi
- В началото бе словото
ако това ще те успокои, познавам едно момче, което е сега КН (6.00 на изпита), който казваше ,че ако бала не бил толкова нисък за ПМ щял да се запише там...Просто според него щял да бъде с по-слаб клас. Сериозно мислише върху варианта др година да се премести тамFMI написа:Е колко по рано да отида, като ако отида сутринта, нали ще се връщам чак на обядИзлязох от нас чак 14:30 и тукощо се прибрах
Там имаше само един колега също ПМ, ама той направо си я записваше и вика "за мен това е най добрата специалност". Та ми намали малко разочарованието от доста голямата вероятност и аз това да съм принуден да запиша
Иначе последните три дни съм изпил 20 литра вода, аз толкова не съм изпил общо от началото на годината до сега...
You ask me if I known love
And what it's like to sing songs in the rain
Well,I've seen love come
And I've seen it shot down
I've seen it die in vain
And what it's like to sing songs in the rain
Well,I've seen love come
And I've seen it shot down
I've seen it die in vain
- quanchi
- Писаружяк
А сега какво става, пак почваме да чакаме, да се молим, да хвърляме боб и леща и да гледаме на Таро 
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Ако по някаква причина размисли, веднага му отстъпвам мястото ми. В смисъл да се сменим. Не казвам че ПМ е лошо, просто аз смятам само с програмиране да се занимавам и точно КН е моята специалност!bon jovi написа:ако това ще те успокои, познавам едно момче, което е сега КН (6.00 на изпита), който казваше ,че ако бала не бил толкова нисък за ПМ щял да се запише там...Просто според него щял да бъде с по-слаб клас. Сериозно мислише върху варианта др година да се премести тамFMI написа:Е колко по рано да отида, като ако отида сутринта, нали ще се връщам чак на обядИзлязох от нас чак 14:30 и тукощо се прибрах
Там имаше само един колега също ПМ, ама той направо си я записваше и вика "за мен това е най добрата специалност". Та ми намали малко разочарованието от доста голямата вероятност и аз това да съм принуден да запиша
Иначе последните три дни съм изпил 20 литра вода, аз толкова не съм изпил общо от началото на годината до сега...Но няма да го нарпави
А такива неща, като по "слаб клас", по "престижна специалност", това е просто една малоумна снобарщина. Мен дори най умрялата специалност да ми беше на сърцето и да имах бал 30, а да се влзиа там с бал 10.50, пак там щях да запиша !!!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- FMI
- Плиний Стари
Re: ТРЕТО КЛАСИРАНЕ
Изключително мноо медразнят някой модератори тук. Събират по 5 теми в една, защото заглавията им са близки. И малко след това ги заключват защото били станали големи. То бива бива да си тъп, ама... Най хубавите теми са или омазани, или заключени или и двете...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В случая май аз съм ти виновнаFMI написа:Изключително мноо медразнят някой модератори тук. Събират по 5 теми в една, защото заглавията им са близки. И малко след това ги заключват защото били станали големи. То бива бива да си тъп, ама... Най хубавите теми са или омазани, или заключени или и двете...
Темите имаха абсолютно идентичните заглавия "3-то класиране!","ТРЕТО КЛАСИРАНЕ" и "III КЛАСИРАНЕ"

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
SiSko
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/displ ... &pos=-1241
- Обратна връзка:
Аиде де , някой няма ли да каже дали се е отказал от информатика да чака 3то някоя по горна специалност
)) , че още си мисля дали ще падне този бал с 5 стотни , да ме примет .
- quanchi
- Писаружяк
Отпускам място в ИС ако някой даде едно в СИ 
- FMI
- Плиний Стари
Ти си си добре. Няма лошо да ги събереш в една тема, нямам против, но когато това стимулира останалите да заключват, вече има проблем! Най хубавите теми са заключени под предлог че отдавна вече нямало кандидат-студенти или пък най голямата простотия с която най често се аргументират "била станала много голяма темата". Та ти хубаво ги събираш в една сходните теми, но моля обясни на Crematory и другите, че не го правиш с цел да им дадеш повод да я заключат после!Pisobella написа:В случая май аз съм ти виновнаFMI написа:Изключително мноо медразнят някой модератори тук. Събират по 5 теми в една, защото заглавията им са близки. И малко след това ги заключват защото били станали големи. То бива бива да си тъп, ама... Най хубавите теми са или омазани, или заключени или и двете...![]()
Темите имаха абсолютно идентичните заглавия "3-то класиране!","ТРЕТО КЛАСИРАНЕ" и "III КЛАСИРАНЕ"
ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ МАСОВОТО И БЕЗПРИЧИННО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ТЕМИ, ЗАЩОТО ВИДИШ ЛИ БИЛИ СТАНАЛИ МНОГО ГОЛЕМИ - ЗНАЧИ СА ИНТЕРЕСНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКЛЮЧВАТ
- FMI
- Плиний Стари
Аз се записах в последния момент, точно за да питам това и ония кухи лейки само вдигнаха рамене, сякаш не могат просто да ми кажат дали вече са заети всички места в информатика или не - сякаш им зададох супер сложен въпрос. Ама така ги мързеше горките, че им беше много трудно да погледнат в монитора и да ми отговорят... Те 3 дни това са правили, те са ги регистрирали, трябва да знаят това и без да гледат, но викам айде няма да се заяждам че има още 5 години да имам взимане даване с тях, нищо няма да ми стане да изчакам още няколко дни официалните резултатиSiSko написа:Аиде де , някой няма ли да каже дали се е отказал от информатика да чака 3то някоя по горна специалност)) , че още си мисля дали ще падне този бал с 5 стотни , да ме примет .
-
SiSko
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/displ ... &pos=-1241
- Обратна връзка:
Записах? Леле започвам да се обърквам.Едните ми казаха че записване(подаване на декларация) за 3то не ти трябва , понеже ако не си приет на 2ро , а на 1во си приет ти се пази от първото и другите автоматично участвашАз се записах в последния момент, точно за да питам това и ония кухи лейки само вдигнаха рамене, сякаш не могат просто да ми кажат дали вече са заети всички места в информатика или не - сякаш им зададох супер сложен въпрос. Ама така ги мързеше горките, че им беше много трудно да погледнат в монитора и да ми отговорят... Те 3 дни това са правили, те са ги регистрирали, трябва да знаят това и без да гледат, но викам айде няма да се заяждам че има още 5 години да имам взимане даване с тях, нищо няма да ми стане да изчакам още няколко дни официалните резултати
little confused:) Така или иначе не съм подал декларация надявам се автоматично системата да ме намести на 3тото ако разбира се падне бала.
- TheXFiles
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Аз пък се надявам да е трябвало всички да подадат декларация и няколко човека от СИ, чакащи трето за КН например, да не са подалиSiSko написа: little confused:) Така или иначе не съм подал декларация надявам се автоматично системата да ме намести на 3тото ако разбира се падне бала.
-
SiSko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Bloody bastard ...Аз пък се надявам да е трябвало всички да подадат декларация и няколко човека от СИ, чакащи трето за КН например, да не са подали![]()
- quanchi
- Писаружяк
Подава се само ако си сменил специалността на второ и пак ще чакаш за друга,а идеята на TheXfiles я одобрявам напълно 
- FMI
- Плиний Стари
Грешка на езика(писах там нещо на едно листче, значи съм се записалSiSko написа:Записах? Леле започвам да се обърквам.Едните ми казаха че записване(подаване на декларация) за 3то не ти трябва , понеже ако не си приет на 2ро , а на 1во си приет ти се пази от първото и другите автоматично участвашАз се записах в последния момент, точно за да питам това и ония кухи лейки само вдигнаха рамене, сякаш не могат просто да ми кажат дали вече са заети всички места в информатика или не - сякаш им зададох супер сложен въпрос. Ама така ги мързеше горките, че им беше много трудно да погледнат в монитора и да ми отговорят... Те 3 дни това са правили, те са ги регистрирали, трябва да знаят това и без да гледат, но викам айде няма да се заяждам че има още 5 години да имам взимане даване с тях, нищо няма да ми стане да изчакам още няколко дни официалните резултати... ти казваш аз се записах , но доколкото помня ти също чакаш 3то понеже не си приет в информатика на 2ро
...
little confused:) Така или иначе не съм подал декларация надявам се автоматично системата да ме намести на 3тото ако разбира се падне бала.
На първо бях приет Химия и потвърдих за второ
На второ бях приет Приложна математика и потвърдих за трето
Точно защото се надявам да се докопам до Информатика на трето
Ще запиша на двайсти. Искам да се похваля че все пак намерих пари и ще запиша! И освен това искам да се похваля че това сега са последните дни от моя живот през които работя като общ работник! :whax: