русчев

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

kakafreud
В началото бе словото

Мнение от kakafreud »

Абе деца, какви са тия глупости, я по-спокойно, аз съм го взела от първия път изпита, даже ми писа 5 , но в следващия миг реши, хче е по-добре да ми пише 4...
Аз сега уча за държавни изпити и се моля на всичики богове да не ми се падне в комисия с Краси Средкова, че става кооошмар!
А тия тестове дето ги дава, не могат да се решат и в 5 курс, понеже изискват повечко знания, а човек във втори курс трудно може да разбере смисълът на менителницата, например.
Русчев е комплексар, който смята, че е най-великият...В действителност не етака, даже е доста жалък-виждала съм го на семинар да говори пред съдии, които го разпраха от въпроси, на които не можа да отговори.
Понеже е едно да се правиш на интересен пред 20 годишни, а съвсем различно пред хора с опит.
Така че не се плашете от него, изпитът е турден.
Дори исега като ги чета тия неща, повечето не са ми ясни.
Да не говорим, че като станете 3 и 4 курс и като кажете, че Ваньо ви е рекъл, чее еди кой си срок е инструктивен, а не преклузивен, ще ви питат от къде сте научили тия глупости....
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Благодаря за отговора!!! :D Знаех си , че все някой ще да е минал от 1-вия път. Казваш, че изпитът реално не е по силите и на по- големи... :? Да разбирам ли, че пуска тези, които той си реши, без толкова голямо значение какво са писали?
kakafreud
В началото бе словото

Мнение от kakafreud »

Ами виж, аз когато се явявах изпитът беше с 3 теста/на които имах 3 двойки/ и после устне изпит.
сега май не е баш така.
Принципно много изисква-както ти казах прекалено за втори курс, но ако си учиш няма да имаш проблеми, то е така за всички изпити.
Нали знаеш всеки курс ще има по едни такъв ,при който уж не се взима изпит-не вярвай, ако си учиш, няма основание да те късат.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

МЕРСИ! :D :D :D Някак си ми вдъхна кураж. :P По принцип знам, че на слухове не трябва да се вярва много- много.Клолко са ме плашили с кого ли не, пък съм си взимала ( досега) изпитите с отлични оценки...По принцип съвестно си уча.Дано и този път всичко мине успешно :)
kakafreud
В началото бе словото

Мнение от kakafreud »

Честно казано мисля, че Русчев не заслужава да му бъде отделяно толкова време и притесненияи ви го казва човек, на когото му престоят след една седмица държавен изипт може би точно при него....
Даскалите като видят, че се шашкаш и още повече почват да се гаврят.
Такъв един субект е еЕмил Мингов или друг любимец-Стамболиев.
Ако човек почен да се хваща на всеки, крй няма да има!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мдаа... :) И да се шашкаш и да не се шашкаш - каквото има да става , ще става :) .Притеснението в никой случай няма да ни помогне.Само ще навреди.А и точно нашите преподаватели няма да се трогнат - още по-малко пък този...Ще те смачка още повече... :roll: :x
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

kakafreud, аз единствено мога да ти пожелая успех на държавните !!! Дано да ти се падне свястна комисия ! :wink:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

И аз желая успех!!! :D
kakafreud
В началото бе словото

Мнение от kakafreud »

Благодаря ви, ще имам нужда, да не е само светат Троица-Русчев, Средкова, Стамболиев-всичко друго се оправя:)
После ще ви споделя впечатлениея :lol:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Непременно сподели. :D Надявам се да не ти се падне " Светата троица"... :lol:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Между впрочем, днес на лекцията чух, че има държавен изпит...Как мина???
kakafreud
В началото бе словото

Мнение от kakafreud »

Добре е минало, май....
Важното е, че Русчев го няма в комисиите, не знам защо:)
Аз съм в петък, остана още едни ден безсъние, мозъчни стимуланти и ...още 1000 страници за преговор:)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Айде, успех...Още малко... :shock: Странно...на нас той ни каза, че ще бъде в комисиите, защото 1 от колегите бил болен...Щял да го замества...горките студенти... :roll:
kakafreud
В началото бе словото

Мнение от kakafreud »

Русчев последно беше в комисиите, но слава богу не се падна на мен...
аз се паднах при другия ми любимец-проф.Мингов, но като цяла изпитът мина добре за мен. Паднаха ми се е и хубваи въпроси не на последно място.
Но имаше и доста скъсани....

Сега предстои изпитът по наказателноправни науки...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Честито! Радвам се за теб. :occasion5: :P Значи имало доста скъсани.Хмм... :? :oops: Гадничко...Толкова ли е трудно...
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”